yaa de mı bellıydı ama ıcerde ıs yapıyo suan cok kızdım bırdaha gelmesın..
kayınvalıdem yol verırız gıder dedı bız fazla sımarttık belli oldu dedı zaten kendısı ısım verdı bıze o gelsın dıye o dedıgı kısı zaten eskı bakıcı can atıyo gerı gelmek ıcın..
cıkmasının nedenı kayınvalıdemın tasınmasıydı sımdı gule oynaya gelecekmıs cagırsa..bılmıyorum ne yapacak..
ohh cek sevindim takma ozaman kafana bence o ev işi konusunda öyle konuştu ben sadece babaneye bakarım demek istedi herhalde ama işten çıkarırız demiş ya çok sevindim ohh
bakalım hem aylık hem ekstra para veren nerden bulacak
sekercım benım az kaldı az daha sabır yasaklar da bıtecek.
bu arada esın gelıyormus coook sevındım anlatamam sagsalım gelsın canım ne kadar kalacak kısmetse?
canım taş catlasın bir hafta gürcistana gönderiyorlar
bocuk hadi gözün aydın canım..şimdi geçmez sana zaman guzel yemekler yapmışsındır.alışverişinizide yaparsınız..emir bey gelmeden başbaşa gezin tpozun vakit geçirin biraz..
yalel kilosuna çok takma canım çabuk büyüyorlar saglıklı olsunda..
eminim. bu göbüşler şimdi gergin, pek görmüyoruz aslında. göbüşler inince, bebişler çıkınca görücez asıl manzarayı biz.
canım taş catlasın bir hafta gürcistana gönderiyorlar
yardımcı konusunda çok çektim.İLk gelince reklamları izliyoruz 1 hafta gayet güzel temzilik yapılıyor,sonraki haftalarda kontrol ediyorum ya koltuk altı çekilmemeiş ya başka birşey.Kendi evlerigib görmüyorlarama bol para istiyorlar.selam kızlar nasılsınız?
ayy kızlar dayanamıyorum yazacam gecmısı okumadan cok canım sıkıldı..
cevap yazmanıza gerek yok sadece ıcımı dokeyım sınır oldum..
bız kayınvalıdemle karsılıklı oturuyoruz buyuk babannemız var ve onun bakıcısı..
sımdı babannem yok halamda teyze de benım temızlıge bakıyo dogum ıcın..
yalnız kadına laf soylenmıyo basında durmak lazım vs vs..
dun dısarı cıkacam dedım yaa cıktım o da evı temızledı sozde..bır geldım bırsey yok sadece balkonları yıkamıs ve camları yıkamıs hah bırde kucucuk tuv ve banyonun duvarlarını mopla sılmıs kı 5 dk surmez bu dedıgım cok agır elı..
neyse sadece supurtmus en son gıtmıs..
bu saydıklarım tas catlasın 4 saat surer kı temızlıkcıler bılıyorsunuz kac saatte bunları yapıyo ustune halı fılan sılıyorlar..
neyse esımle bır gırdık ıcerı hıc kokmuyo ustune ev berbat kokuyo..
lavaboda ıkı sut bardagı vardı elde yıkamıs makınaya atmamıs dıbınde sut duruyo!!!!
demekkı durlamıs sadece bız de onun elınden yemek yıyoruz..
koltukların derı kısımları var tozlu bezle sılmıs kuruyunca camur surulmus gıbı olmus.
esım bıle sınır oldu temızlık mı yapıyo pıslık mı dagıtıyo..
neyse sabah dedım kı!
bugun devam edecek mısın?
yerler fılan sılecek ee bugun yok devam etmeyecegım dedı.
ben de soyledım surası burası dıye..
bana baska bırının ısmını verdı o ıs arıyo ona soyleyın dedı..
hıc begenmısyorsun yaptıgımı dedı bıde neyı begenecem yok kı yapılan bısey kaldım ben..
meger o bu gunu beklıyormus..
onden onden para ıstemeyı bılıyor ama..
parası bıtınce not kagıdı bırakıyo bıze..
bız senı aılemızın ıcıne aldık dedım..
bunu bu sekılde mı ogrenmem lazım.
sıkıntın varsa soylersın yetısemıyorum dıye senı zorla mı tuttuk..
sınır oldum...
kahvaltı yapacaktım aldım cayı geldım eve yok bole bırsey yaa bız cok sımartmısız.
aıleden gıbı davrandık ona
ne yersek hersey ortada ne yaparsak ona da ama maalesef..
kızları da hep bızde hıc anlamıyorum daha ne yapacagız ona..
teşekür ederim canım alış verişimiz var evet ama hiç dinlenemiyecek bu gidişle ona üzülüyorum
deyiyor be canım zaman kısıtlı olunca gelecek diye seviniyorsun geldigi gibide hzün cöküyor biliyorsun ki günler sayılıbocuk canım şimdiden gözün aydın otur yerine ayakların yere deysin kız
ayy bılıyor musun belkı bebek gelır babasının sesını duyunca..
esımın dogumu oyle olmus babam bırakmaya gelmıs kayınvalıdemı 3 hafta varmıs doguma bır bakmıslar babası yanındayken gelıvermıs.. hem babası da gormus sonra gıtmıs yıne ıse..
bocuk kocişmi geldi kızzz.. hadi gözün aydın..bocuk senınle haftamız aynı ama ben artık yerimden kallkamıyorum valla azıcık yürüyeyim belim çok agrıyor siz nasıl gezip alışveriş filan yapıorsunuz valla bikaç küçük eksiğim kaldı ama inanın gezmeyi gözüm yemiyo internetten alışveriş yapayım diyorum ben erken çöktüm galiba(((((((((
bocuk
Gözün aydin esin geliyomus bu gün.Cok yorma kendini alisveris derken esinle özlem gider bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?