2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar..benim dana gayet memnun halinden sanırsam..
sezeryan degil suni sancı deneriz ilk önce dedi drum..
bende 11 kilo almış bulunmaktayıum...ilk 14 haftada biliyorsunuz 10 kilo vermiştim istifra etmekten verdigimi aldım sayılır ama ben zaten tombiktim..çatlak karnım harita gibi başka yerimde yok şükürde..

bocuk hadi gözün aydın canım..şimdi geçmez sana zaman guzel yemekler yapmışsındır.alışverişinizide yaparsınız..emir bey gelmeden başbaşa gezin tpozun vakit geçirin biraz..
yalel kilosuna çok takma canım çabuk büyüyorlar saglıklı olsunda..

teşekür ederim canım alış verişimiz var evet ama hiç dinlenemiyecek bu gidişle ona üzülüyorum

eminim. bu göbüşler şimdi gergin, pek görmüyoruz aslında. göbüşler inince, bebişler çıkınca görücez asıl manzarayı biz.

yaa tatlım aynen oyle kımbılır neler cıktı esmeralda mı soylemıstı hıc heveslenmeyın dıye yanlıs hatırlamıyorsam kaydirigubbakcemile3

canım taş catlasın bir hafta gürcistana gönderiyorlar

ayy bılıyor musun belkı bebek gelır babasının sesını duyunca..
esımın dogumu oyle olmus babam bırakmaya gelmıs kayınvalıdemı 3 hafta varmıs doguma bır bakmıslar babası yanındayken gelıvermıs.. hem babası da gormus sonra gıtmıs yıne ıse..

yardımcı konusunda çok çektim.İLk gelince reklamları izliyoruz 1 hafta gayet güzel temzilik yapılıyor,sonraki haftalarda kontrol ediyorum ya koltuk altı çekilmemeiş ya başka birşey.Kendi evlerigib görmüyorlarama bol para istiyorlar.

1 hafta oldu temzilik vs yapmıyorum artık neyse biriyle anlaştık hergün yarım gün gelip temizlik yapıyor.Gayet de güzel yapıyor derken dün 5.günüydü telefonuma mesaj çekmiş benim kız hastlanadı yarın doktora götürecem gelemeyeceğim.Kız da lise sonda ve kocasının işi de yok evde oturuyo.Hoş gerçekten kızı hasta mı ona bile inanmıyorum ama.

Aylığını baştan aldı.Gündeliğe gitmese günlüğü kesilir.Parasını kessen bi trülü kesmesen bi türlü.Biz gebersek işe gidiyoruz.Daha patronunuza,müdürünüze bir gece önceden mesaj çekip ben yarın gelemiyom diyememişinizdir herhalde.Amannn şte.Anlıyorum yani.Hem çalışmayalım hem para alaım diyolar.

Haklısın şekerim.Ben de

kontrolden gelen annelerin hepsine ve bebişlerine maşalllah diyelim..ecrin ben anlamadım perşembe doğummu yapacaksın..

benim görünürde sadece sol popoda var başka yok dogumdan sonra cıkacak benim izmir haritasıakannehir çünkü catlakları görünceye kadar orayı pas geciyordum

teşekür ederim canım alış verişimiz var evet ama hiç dinlenemiyecek bu gidişle ona üzülüyorum

canım tatlı seyler bence ona vız gelır o alısverıs gule oynaya yaparsınız sen hıc uzulme gıdınce dınlensın bebeıste surprız yaparsa mutlulugunuz da ıkıye katlanır :))

bocuk kocişmi geldi kızzz.. hadi gözün aydın..bocuk senınle haftamız aynı ama ben artık yerimden kallkamıyorum valla azıcık yürüyeyim belim çok agrıyor siz nasıl gezip alışveriş filan yapıorsunuz valla bikaç küçük eksiğim kaldı ama inanın gezmeyi gözüm yemiyo internetten alışveriş yapayım diyorum ben erken çöktüm galiba(((((((((

yok fatmacım bende pek anlamadımya:)))perşembeye kadar dogması lazım bakalım alttan bakcam falan dedi.beklemedeyiz kısacası..yarın kocişimle bol bol yürüyeyimde belki dogururum:)

bocuk canım şimdiden gözün aydın otur yerine ayakların yere deysin kız
deyiyor be canım zaman kısıtlı olunca gelecek diye seviniyorsun geldigi gibide hzün cöküyor biliyorsun ki günler sayılı

gelmesin canım yaa dua ediyorum eşimede dedim bugün ataga gecmese bari diye
canım şekerden benimki daha 1750 çiger gelişimini etkiliyor şeker gününde gelsin canım yaaaaaa

canım ben okadar agır degilim market pazar hepsini kendim yapıyorum yanlız olunca
bebişin kıyafatlerini aldım eşimle odasını arabasını digerşeyleri halledicez

yalel ecrin
Masallah kizlariniza . Ecrin haftaya listeye sende giriyorsun demekki hadi hayirlisi olsun. Ben hepinizi dogurtacagim sanirim en son doguma gidecegim :))))

bocuk
Gözün aydin esin geliyomus bu gün.Cok yorma kendini alisveris derken esinle özlem gider bol bol.

teşekür edrim meltemcim hayırlısıyla geliyor içim içime sıgmıyor tam 6 aydır görüşmedik eşimle onunla pazartesi doktora gidecek olmak bile bana yetiyor acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…