şekerim bana az geliyo bu çocuğun kg herkes normal diyo ne bileyim gerçi yanılma oluyo ama geçen haftadan beri 300 gr almış görünüyo yanlış mı ki 1 haftada 300 gr alırmı sizce
benim oğlan senin kızı almak için azmetti galiba içerde :roflol::roflol::roflol::roflol:
kadın her gittiğimde çok kg alıyorsun diyordu canım ama bugün toplamı duyunca hepten şok geçirdi :roflol::roflol:
bencede sevcan haftaya kalmaz eklersiniz gibi geliyor.annem cumartesi pazar dogurmamı bekli,yor benden:))kocişim evdeya fırsat bu fırsat dogur diyooo:))yarın guzel bi gezeyim yorayım kendimi yürüyüş falan belki dogar:)sıkıldım artık yaa sürekli çekmeceyi açıp bakıyorum giydirmek süslemek istiyorummmmmm..
biz ac geziyoruz anem biz ne yapalım yaaa bide utanmadan şikayet ediyorsun:umursamaz:
haklı adam bizim şampuanımız a 10 milyonu gecmiyor veletlerin herşeyi pahalı
hangi marka aldın ben hepsini semamet aldım
bencede sevcan haftaya kalmaz eklersiniz gibi geliyor.annem cumartesi pazar dogurmamı bekli,yor benden:))kocişim evdeya fırsat bu fırsat dogur diyooo:))yarın guzel bi gezeyim yorayım kendimi yürüyüş falan belki dogar:)sıkıldım artık yaa sürekli çekmeceyi açıp bakıyorum giydirmek süslemek istiyorummmmmm..
suyum geldi canımJuli hoşgeldin
kızını emzirip uyuttun mu bakalım
doğumunu anlatsana,nasıl oldu
gece suyun mu geldi nasıl oldu, merak ediyom
kızın için sevindim canım
ya sende bir saglıgına kavuşa bilsen sevinicez bizde inan bundan sonra birazdaha dikkat et artık
ayyy kıyamam sana pardon valla şükretmeden şikayet ettim demi canım benimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenbiz ac geziyoruz anem biz ne yapalım yaaa bide utanmadan şikayet ediyorsun:umursamaz:
haklı adam bizim şampuanımız a 10 milyonu gecmiyor veletlerin herşeyi pahalı
hangi marka aldın ben hepsini semamet aldım
selam kızlar a.s.
doğum yapan arkdaslar analı babalı büyütün bebişlerinizi
sezaryan olacaklarda sağlıkla kucaklarına alırlar insallah
bizde bugün kontrole gittik hersey güzel kilo almaya baslamıs 4 günde100 gr almış doktor gayet iyi dedi
ben rahatsızım dikiş yerlerim enfeksiyon kaptı yatmadığım ve kendimi yorduğum için
birde atesim 38,5 cıktı bugün daha iyiyim
toparlancaz insallah
kız iyide anası patates cıktı :roflol:
krizalit
Güle güle kullanin cicilerinizi.Eminönü nü özledim birden ya.Ne güzel orda hersey bulursun burda yok öyle yerler.Kokusu geldi bi an sanki burnuma :)))) Hava erkenden kararsada kalabalik degismez.Kahve mandalina ne satiliyosa kokulari seslere karisir.Kesin milli piyangocu önünde kuyruklarda vardir simdi :)))) Hayat orda ya burda millet evinde sakin sakin daha dogrusu uyuz uyuz oturuyor(
krizalit yolunda herşey benimkinin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok..
iyi akşamlar kızlar
biz bugün doktora gittik kızımlan hem benim hem kızım için
sarılık 11 e çıkmış
17 olursa hastaneye alırız önemli olanilk 10 gün
10 günü atlatırsanız tehlike geçiyor dedi
pazartesi tekrar gideceğiz
bi de bıngıldağı erken kapanabilir takip edelim dedi
benim de rahmim temizlenmiş
çok iyi toparlıyorsun kendini normal olduğu için dedi
dikişlerim de tutmuş,
çok iyi dedi
artık baticonla temizlemene gerek yok suyla temizle ve her gün banyo yap dedi
bi de demez mi gez dolaş yürü bol bol
kansızlığım çok başım dönüyor bazen
kan hapına devam edeceğim
canım çok geçmiş olsun, umarım korktuğun olmaz ve bebiş vaktinde gelir...kızlar bugün uyandım yine sancım vardı öğlene kadar durdum sonra öğlen doktor amcamızın özeline gittik önce ultrasonla baktı ama kızımla ilgili hiç bişey demedi hastaneye nst ye yolladı..
Nst de 15 dk azda olsa (3tane) sancı çıktı.
eğer pazartesiye kadar devam ederse şikayetim artık yatırmak zorundayım dedi.. bakalım şimdi iyiyim... eğer yatmazsam 10 gün sonra falan normal kontrolüme giderim.. kızım kaç kilo olmuş öğrenemedim kaydirigubbakcemile3
Şimdi doktordan geldim kızlar
Bebişkom 2300 gram, 46 cm
Ben 71,3 kiloyum
Doğuma kadar 1 kilo daha alır mı dedim, daha fazla da alabilir dedi
Görücez bakalım
Ben çok fazla geziyorum,yürüyorum, bebeğe zararı olur mu dedim, yok bebek için daha iyi bu dedi
15 Ocak'a kadar dayan, 15 Ocak'ta sezeryan gününe karar veririz dedi
Zaten o zaman 38+ haftalık olucam
Haydi hayırlısı
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 21 aralıkta suyum geldi hemen hastaneye gittik sezeryanla 3300 gr dünya güzeli bi kız bebek dünyaya getirdim anca fırsat bulup haber verebildim sizlere allahım sizleride bi nefeste kurtarsın sağlıcakla inşallah bu arada kızım babasının
kızlar bugün uyandım yine sancım vardı öğlene kadar durdum sonra öğlen doktor amcamızın özeline gittik önce ultrasonla baktı ama kızımla ilgili hiç bişey demedi hastaneye nst ye yolladı..
Nst de 15 dk azda olsa (3tane) sancı çıktı.
eğer pazartesiye kadar devam ederse şikayetim artık yatırmak zorundayım dedi.. bakalım şimdi iyiyim... eğer yatmazsam 10 gün sonra falan normal kontrolüme giderim.. kızım kaç kilo olmuş öğrenemedim kaydirigubbakcemile3
bakalım hoyadan sonra ikinci normal dogumu kim yapacak heyecanla bekkliyorum...
ben pek bebk odası taraftarı degilim babamız çok hevesli okadar hevesle anlatıyorku onu alıcam bunu yapıcam diye bende aalmasak falan deyince duraklıyor hefesini kırıyorum diyede üzülüyorum bakalım gelince ne olacak
resim çektim şimdi oğlum odasındaki son değişiklikleri
onları yükleyeim bari bakalım beğenecekmi teyzeleri
YAVRUCUKLARIM doğum nasıl oldu
anlatsana kız azcık
sonda acıttı mı, lavman yaptılar mı delikafadulden
sevcan allah canını almasın ekşın yaz bari kız ayıptır sil onu:))
kızım bizde ayalrdır tık yokkkkkk..herifin kızı çok kıymetli bişey olurmuş muuşşşşşş..
ya pınar gerçekten 10 kg gitti bende öyle gideceğini bilsem hiç düşünmeyeceğim ama stres yapıyorum ya gitmezse diye 3-4 kg kalsa sorun yok zaten önceleri çok zayıftım ama daha fazlası kalır diye çok geriliyorum
yaa bocukcum dile kolay 19 kg dahada alırım ben zaten dediğim gibi doymuyorum kardeşim ne yapayım aç mı kalayım :):):):)):):)
geçmiş olsun juliiii.selam kızlar a.s.
doğum yapan arkdaslar analı babalı büyütün bebişlerinizi
sezaryan olacaklarda sağlıkla kucaklarına alırlar insallah
bizde bugün kontrole gittik hersey güzel kilo almaya baslamıs 4 günde100 gr almış doktor gayet iyi dedi
ben rahatsızım dikiş yerlerim enfeksiyon kaptı yatmadığım ve kendimi yorduğum için
birde atesim 38,5 cıktı bugün daha iyiyim
toparlancaz insallah
kız iyide anası patates cıktı :roflol:
ayıp bence öyle şeyler yazmayın ben çok utanırım konuşamam böyle şeyleri...
ayıp bence öyle şeyler yazmayın ben çok utanırım konuşamam böyle şeyleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?