2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım son ay bebekler haftada 200-250 gr alıyorlarmış yani seninki 300 gr aldıysa gayet iiyi.

ALLAHIN izniyle sag salim gelsin

eşinle ilişkiye gir
o zaman bebek geliyomuş hemenkaydirigubbakcemile3

sevcan allah canını almasın ekşın yaz bari kız ayıptır sil onu:))
kızım bizde ayalrdır tık yokkkkkk..herifin kızı çok kıymetli bişey olurmuş muuşşşşşş..

Juli hoşgeldin
kızını emzirip uyuttun mu bakalım
doğumunu anlatsana,nasıl oldu
gece suyun mu geldi nasıl oldu, merak ediyom
suyum geldi canım
14 saat sonunda spinal sezaryan oldum
kızçemde uyuyo

kızın için sevindim canım
ya sende bir saglıgına kavuşa bilsen sevinicez bizde inan bundan sonra birazdaha dikkat et artık

saol bocuğum

biz ac geziyoruz anem biz ne yapalım yaaa bide utanmadan şikayet ediyorsun:umursamaz:

haklı adam bizim şampuanımız a 10 milyonu gecmiyor veletlerin herşeyi pahalı
hangi marka aldın ben hepsini semamet aldım
ayyy kıyamam sana pardon valla şükretmeden şikayet ettim demi canım benimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım maşallah kızına ne güzel kg almaya başlamış sanada geçmiş olsun kızım yat dinlen ne yoruyon kendini kıymetini bil şu günlerinin bak acısını sen çekiyorsun sonra dikkatli ol tekrar geçmiş olsun melisayı öp bizim için

davulun sesi uzaktan hoş geliyor meltemcim, eminönü eski eminönü değil bence, herşeyi bulamıyorsun, buldukların da piyasa ile çok çok farklı değil...esnaf tok. ben evlenirken bile herşey daha ucuzdu ve eminönünün bi anlamı vardı, şimdi ancak üreticisini bulduğunda karlı bir alışveriş yapıyorsun, ayak alışkanlığı ve bi umut gidiyorsun işte:))

krizalit yolunda herşey benimkinin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok..

dur daha zamanın var ecrincim, sen niye bu kadar acele ediyorsun ki...40 a kadar yolu var ben önce gelsin istemiyorum açıkçası, 40 dedin mi burada olsun mesela:))

çok geçmiş olsun canım, ufaklık hemen iyileşir umarım, biz mi nazar değdirdik acaba??? çok şirin birşeydi çünkü:)) ben maşallahımı demiştim bak söliiim

canım çok geçmiş olsun, umarım korktuğun olmaz ve bebiş vaktinde gelir...

hemen hemen aynıyız sevcan.
34+4 bizim haftamız bugün.. 2100 gr, 44,66 cm boy... minyon bir kız bizimki. normal tarihinde doğarsa, 2800-3000 gr olur dedi. seninki de alır yani demekki.. merak etme.
üzmeyelim kendimizi şekercim.

allahım yarabbim... sürpriiizzzzz :)
hayırlı olsun draje.. allah bağışlasın minik kızını.
sağlıkla, analı-babalı büyütün inşallah canım benim.
bebelerimiz hep gülsünler, hayat hiç üzmesin kuzularımızı... amiinnn

aman sedacım, dikkat et kendine canım.
ben o sancıları yaşadım, rahim ağzım da açıldı hatta. aman diyim, uzat ayaklarını otur-yat, dinlen .. aman güzelcim.
çok zor oluyor...
erken mi senin bebişin gelişi için zaman? yoksa vakti midir?
erkense, durdurmaya çalışmak, hem maddi-hem manevi çok zor.. kendine dikkat et. yorulma sakın.

bakalım hoyadan sonra ikinci normal dogumu kim yapacak heyecanla bekkliyorum...

BEN BEN BEN.. :)

valla bocuk'çum, o hevesler bazen kırılmalı bana kalırsa.
yuvayı dişi kuş yapar diye boşa demiyorlar. erkekler hep heveslidirler her şeye.. kadın azıcık çeki düzen verir, dizginlemeyi bilmelidir. aksi halde bütçeler sarsılabilir.
ama çok da kırmamak lazım tabi :)

resim çektim şimdi oğlum odasındaki son değişiklikleri
onları yükleyeim bari bakalım beğenecekmi teyzeleri

hadi hadi hadi.. bekliyoruuuzzzz

YAVRUCUKLARIM doğum nasıl oldu
anlatsana kız azcık
sonda acıttı mı, lavman yaptılar mı delikafadulden

ya arkadaşlar... doğuran annişler, neden doğum hikayelerinizi yazmıyorsunuz?

gider gider merak etme esracım.
geçmiş olsun juliiii.

julicim sana bişey sorucam midende çok yanma varmıydı doğumdan önce senin kız saçlıya ondan sordum benim çok midem yanıyo bebek saçlı olucak diyolarda sana bi sorim dedim

yalelcim benim beklenen tarihim 27 ocak yani daha 1 ayım var normalde :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…