2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben hast için sabahlık almadım gerek olduğunuda düşünmüyorum bide sonrada giymem ben siz ne yaptınız alan varmı

belli diyil cinsiyeti juliet geçmiş olsun allah sana yüzbinlerce şifalar versin bebeğini meleklerle hz.isayla ve hz.meryemanayla ve peygamberlerle korusun canım benim eşinide senide korusun allah sana sabır gücüde versin canım benim kızını melekler kadar güzel yaratmış senin kızın melek gibi

sen kaç haftalıktın gökyüzü meleği?

aman da aman.. yiyim ben o minik fıstığı... o dombili yanakları ısırırım ben annesi.. havalar güzelleşse de buluşsak yine ... bu sefer bebişler kucakta olacak tabi :)
sen de accık dikkat et kendine juli, annen yok mu yanında senin?

bence biz salı-çarşamba gibi ekleriz ecrini....

boşver kiloları esracım bende 17 ile tamamladım ve şu an 10 kilosu gitmiş bile düşün

12 günde 10 kilo mu verdin yani? aman maşallah... çok maşallah... naptın delf? kendi kendine mi gitti kilolar?

eşinle ilişkiye gir
o zaman bebek geliyomuş hemenkaydirigubbakcemile3

şişşttt.. kız deli, ayıp kız
yanlış bişey görür korkar falan yavrucek.. aaaa olmaz ekşın mekşın...
sakın ecrin.
böğürtlen çayı iç sen ecrin... doğum vaktinde içmeyi tavsiye ettiler bana hastahanedekiler. poşet çay getirin isterseniz dediler. böğürtlen çayı rahimde kasılmalara sebep oluyormuş.

ayıp bence öyle şeyler yazmayın ben çok utanırım konuşamam böyle şeyleri...

:) tamam tamam böğürtlen çayı.. içiver.. bişeyin kalmaz :)

ya kızlar ben hast için sabahlık almadım gerek olduğunuda düşünmüyorum bide sonrada giymem ben siz ne yaptınız alan varmı
geceliğin üstüne cok lazım oluyor
bazen üşüme geliyor o zamnada pijama üstünede kullanabilirsin
benim hep üstümde bi üşüyom bi sıcaklıyom
sabahlık iyi oluyo

cok tesekkür ederim güzel duaların için
saol canım
annem yanımda
ana ben yatmayı hiç sevmiyorumn :umursamaz:

gider gider merak etme esracım.

geçmiş olsun juliiii.
saol delfim
senin oğlus nasıl

julicim sana bişey sorucam midende çok yanma varmıydı doğumdan önce senin kız saçlıya ondan sordum benim çok midem yanıyo bebek saçlı olucak diyolarda sana bi sorim dedim
hiç yanmam olmadı desem yeridir hakocum

12 günde 10 kilo mu verdin yani? aman maşallah... çok maşallah... naptın delf? kendi kendine mi gitti kilolar?
yalelcim hiçbişii yapmadım. zaten doğumdan sonra otomatik gidiyor birde emzirmekte verdiriyor canım.

[
saol delfim
senin oğlus nasıl

canım iyiyiz kuduruyor mesela şu an. annemin kucağında bende burda zemuszemus

yalelcim benim beklenen tarihim 27 ocak yani daha 1 ayım var normalde :1rolleyes:

canım, ben de 1 şubatta bekliyorum sat'a göre.
ama 20-25 ocak gibi gelir bu kız demişti doktorumuz..
daha da erken davranmaya çalıştı bizimki.. aralık başında gelicem diye tutturdu.
onu diyorum.. kendine dikkat et diye. dinlen, yorma kendini sakın...
uzanma, bişeyler kaldırma, eğilme, bükülme.. zorlanma sakın sakın..
daha erken senin için de benim için de..

doğum aktivitesi başlama kıvamına gelince, rahim ağzı açılıyor. tıkaç atılıyor. sancıların oluyor - düzene de giriyor.... ama erken olduğu için, sancıları-kasılmaları durdurmak amacıyla iğne yapıyor doktor.. hem pahalı hem de zahmetli işler.. yorucu.

Evet yaaa
şöyle uzun uzun doğum hikayeleri bekliyoruz sizden
hadi ama anlatın
meraktan çatlıycaz

eveeettt bekliyoruuuzzzzzzz.. detaylı olarak bekliyoruuzzzzzz

ben almadım. çeyizimde vardı zaten birsürü sabahlık. şu anda olmuyorlar tabi ama, doğurunca olabilirler diye düşündüm...
zaten sabahlık kullanma alışkanlığım hiç yok, almadım velhasıl..
alsak mıydık acaba?

inan son zamanlar hiç bişey yapmıyorum hem canım istemiyor hemde tembellikten :) desene iş güç yapsam hiç durmayacak hemen gelecek....

neyse kızlar bende kaçıyorum herkese iyi geceler

gökyüzü melegi sen neden buraya takılıyorsun bilmedigin içinmi merak ettim kendi dogum zamanın olan topik verdır bilmiyorsan söyleyeyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…