gokyuzu meleği bizimle dalga mı geçiyon
anlamadım yahu
3 haftalığım, yok 4 hafta oldum yazmışsın
hamile olduğunu öğrendiğin zaman zaten 5 yada 6 haftalık oluyosun
kızlar içinizden bana ne diyonuz hepiniz biliyorum:))))))))))))
ayyyy yerlere yatcam şimdi gülmekten:))))))))))
gokyuzu meleği bizimle dalga mı geçiyon
anlamadım yahu
3 haftalığım, yok 4 hafta oldum yazmışsın
hamile olduğunu öğrendiğin zaman zaten 5 yada 6 haftalık oluyosun
hako jeton karelimi canım anca düşüyor:))aman ne bilelim kafamı buluyo bizle hz isa korusun seni:))
3 4 haftalık bebek kendini belli etmezki ya ne oluyo burda kızlar kıllandım ben biraz
hako jeton karelimi canım anca düşüyor:))aman ne bilelim kafamı buluyo bizle hz isa korusun seni:))
aynen bende.bi terslik var ama orası kesin.çok şüpheciyim ben-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:hako jeton karelimi canım anca düşüyor:))aman ne bilelim kafamı buluyo bizle hz isa korusun seni:))
ben de şüpheciyim.. çok mu acaba bu şüphecilik :)
kafa bulmuyorumki ben sadece şaşkınım biraz
Drajee
Allah anali babali büyütsün bi bebis daha gelmis gruba.Foto bekliyoruz cok tatlilar fotolarda sanki daha önce dogum yapmamisim yada su an dogracak ben diilmisim gibi özeniyorum fotolari görünce.Allah bebegi olmayanlara sabir versin yanlarinda olsun cok zordur.
Sedacim
Gecmis olsun. Simdi nasilsin? Sanci nasil sanci üsütmüs olabilirsin yada bi enfeksiyon cikmis olabilir bakmadimi doktor.Psikolojik bile olabilir ya.
demet
Canim afiyet olsun.O benim temizlik günü yemegim .Temizlik yapinca bide üstüne yemek yapmak cok zor geliyor esiminde en sevdigi yemek olunca günü kurtarmis oluyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?