• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi dizilerden sonra gelir herkes bende valla bir oraya bir buraya iki arada gidip geliyorum.sen nasılsın meltem?

bocuk :))))))))))) bu aksam tam karisti burasi asure günü diyemi ne :))

meltemcim ben iki yada üç gündür karşılaşıyorum bu arkadaşla sen kendi topigine gitdiye hep yazdım yazdım sonra sildim kimse birşey demi yor diye
bugün hep meryem isa diyor takıldım cıban başı olmak istemedim ama iyi oldu
ark niyeti yok belki yoktur ama biz ilk testler yok hissettim birçok şey paylaşınca o çok yabancı geldi bana

aaa ben öyle anlamadım
dizi seyretmeye gidiyosun sandım ben kaydirigubbakcemile3

kızzz sizi bırakırmıyım hiçzaten yerimde duramıyorum heyecandan
bide ilkez bugece bukadar kalabalık ben şanslıyım leptop tv keyif yapıyorum

bide bugün fazla tuzlu şeyler yedim şimdide ellerim filan şişti korktum valla hiçböyle olmamıştı pişman oldum yediklerime

yalel şikayet ettinmi canım hepimizi huzursuz etti

sana mesaj attım hakocum.
şikayet ettim tabiki... sonucunu bekliyorum.

kızlar merhabalar hepinize bir yandan dizi izliyorum bir yandanda size bakıyordum.

:) ya ben hem dizi izliyorum, hem de annem burda.. ona da laf yetiştiriyorum.. canı sıkılmasın diye kadıncağızın.. arada bi gelip bakıyor ekrana, kim bunlar diye... size selamları var çok çok
allah bi avazda kurtarsınmış hepinizi...

kıslar merhaba ben ağustos anne adayıyım. topikteki bütün annelere hayırlı doğumlar diliyorum. allahım bir çırpıda kurtarsın inşallah. sağıklı bebişler versin...ç bende bir an önce kucağıma almayı istiyorum bebeğimi yaaa.... daha kalp atışını bile duymadımmmm halbukii

yalel annenin ellerinden öperim canım iyiki annelerimiz var sende çok selam söyle annecine dualarını eksik etmesin bizlerden.

[
kızzz sizi bırakırmıyım hiçzaten yerimde duramıyorum heyecandan
bide ilkez bugece bukadar kalabalık ben şanslıyım leptop tv keyif yapıyorum

:) kaçta geliyor kociş..
sen sakin ol braz da, kocan dan evvel bebeğin gelmesin şekerim :)

bide bugün fazla tuzlu şeyler yedim şimdide ellerim filan şişti korktum valla hiçböyle olmamıştı pişman oldum yediklerime

aman aman.. son haftalardayız oferta.. dikkat..
bizim evde tatlı ve tuzlu yasak! pişmiyor, yenmiyor.. tuzlu yemek yok hiç. ben tuzsuz yiyorum, diğerleri tabaklarına atıyorlar tuzu valla.
begüm doğana kadar böyle..

iyi yapmışsın canım şikayet etmekle yei okudum mesajı canım

scedcedu nasılsın canım napıyosunuz nalat biraz

kızlar bu gün bizim topiği ağustos anneleri bastı anlamadım ben bu işi bi anlayanınız varsa banada anlatsın

sana mesaj attım hakocum.
şikayet ettim tabiki... sonucunu bekliyorum.

ellerine saglık

:) ya ben hem dizi izliyorum, hem de annem burda.. ona da laf yetiştiriyorum.. canı sıkılmasın diye kadıncağızın.. arada bi gelip bakıyor ekrana, kim bunlar diye... size selamları var çok çok
allah bi avazda kurtarsınmış hepinizi...

sende çok çok selam söyle Allah razı olsun ondan
bocuk heyecan hat safada galiba

vallahi öyle canım şimdi taksi ayarlayıp yolladım hava alanına gamyoncuiremsu

kızlar bu gün bizim topiği ağustos anneleri bastı anlamadım ben bu işi bi anlayanınız varsa banada anlatsın

hihihih çoğu biran önce sizin durumunuza gelmek istiyor da ondan kısalar.... ama istenmediğimiz yere gelmeyiz ben sadece hayırlı doğumlar dilemek için gelmiştim. iyi akşamlar:sinifsinif::gitme:

oferta
Iyim canim ben.Esim hala oglana aldigi oyuncakla ugrasiyor bende yalniz birakmayayim diye masanin bi ucunda oturdum size yaziyorum.Ne zaman yatar allah bilir.Bol su ic canim vücutta sivi azalinca sismeler oluyor.

Böcük
Ben bi kac gündür tam giremiyorum buraya gecmiside okuyamiyorum bu gün anlamadim bisi.Bende facebooktada huylandim yarin orayida kapatiyorum.Gruba eklemeler pespese gelince nickleri sormadan ekledim bi türlüde profillerine girip bakmak kismet olmamisti.Nicki olmayanlarin profilleride kapali mesaj yollayamadigim cok kisi var.Burdan bildigim nickler zaten listede yazismalardada aktifler.Kim diye düsünüp duruyorum aklima kimse gelmiyor.Burda yazisanlar ordada variz.Yarin silicem onlari grubuda gizli yapacagim bari orda yazistiklarimizi fotolarimizi herkes görmesin burasi iyice acik ortam.

Yalelcim
Annenede selamlar söyle. Esimde soruyor kim dogurmus foto var mi diye :)))Esmerelda dogum yaptiginda öyle cok konusmusumki adama :)))

yalel deme öyle valla korktum iyicene şimdi bişey olmaz dimii ya niye tutmuyorsam şu ağzımı offf çok pişman oldum şimdi bunun mideden bağırsaklara ordanda dışarı atılması kaç saat sürer 5-6 saat sürse mesela bişey olmaz dimi

ne yapalım hakocum
altını değiştiriyprum emziriyorum gazını çıkartıyorum tekrar altını değiştiriyorum
bi de geceleri mesai yapıyorum uykusu kaçanları beklerim

sende çok çok selam söyle Allah razı olsun ondan

vallahi öyle canım şimdi taksi ayarlayıp yolladım hava alanına gamyoncuiremsu

ooooo hadı canım gözün aydın o zaman aman sakin olurmu süslen biraz gerçi süslenmişindir ama olsun sen genede son rütuşlarını yap canım hadi sana kocanla iyi muhabbetler

Back
X