• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dmtumt84
Biz bu güne gelene kadar ikinci topige gectik ne cok sayfa yazistik tahmin et sen.Öyle birden hoppp olmuyo bu isler.

scedcedu
Nasilsiniz canim? Alt bezleri kac tane degisiyorsun günde :))) Bende geceleri wc mesaisindeyim dün gece rekordaydim 5 defa uyandim en son sinir basti birileri burda yazisiyor oldugunu bilsem acacaktim neti.

ayy aynı şeyi bende düşündüm az önce okuyunca şu tuhaf arkadaş isim değiştirip başka isimle girmiş olamz dimi

aynen sana katılıyorum caanını kimseye güvenimiz kalmadı artık doğru söyleyenlere bile inanamaz hale geldik bi kişi yüzünden

ayy aynı şeyi bende düşündüm az önce okuyunca şu tuhaf arkadaş isim değiştirip başka isimle girmiş olamz dimi

adım demet arkadaşlar. ama iyi niyetinize hayran kaldım teşekkür ederim. bizim topiğe bir gelse bizde kimse böyle yapmaz. müsafirperver değilsiniz bence. neyse hayırlı geceler size....:kahve:

kızdırdık arkadaşı ama valla güvenemedim bende o tuhaf kişiden sonra zaten garip garip konuşuyordu ama siz bugün halletmişsiniz iyi olmuş

meltem günde kaç bez değiştirdiğimi bilmiyorum ama 2 haftada 150ye yakın bez harcadık
biraz benim tecrübesizliğimde var tabi alını değiştirirken temiz bezi de kirletip bir kerede 2-3 bez harcadığım oluyor

meltem günde kaç bez değiştirdiğimi bilmiyorum ama 2 haftada 150ye yakın bez harcadık
biraz benim tecrübesizliğimde var tabi alını değiştirirken temiz bezi de kirletip bir kerede 2-3 bez harcadığım oluyor

bez stoğumu yapsam acaba gözüm korktu şimdi

Baska topiklerdende cok arkadas ugradi ugrarda ama hic bi zaman onlardan tedirgin olmadik bu seferkinin sebebi ne acaba gelenler düsünsün onuda.

scedcedu biz senin yeride olmayı ne kadar çok istiyoruz anlıyodursun bizi ama napıcan bu yollardan hepimiz geçicez 2 3 ay sonra herşeyleri düzene oturur rahat edersin canım biraz sabır biz doğurmadığımız halde uyuyamıyoruz sen benim yerimede öp bebişimizi

kızdırdık arkadaşı ama valla güvenemedim bende o tuhaf kişiden sonra zaten garip garip konuşuyordu ama siz bugün halletmişsiniz iyi olmuş

allah allah yaaaa anlamadım bu tutmunuzu sorun nedir bahsettiğiniz kişinin nickini alailir miyim arkadaşlar biri sizin topiği rahatsız mı etti. nedir bu güvensizlik yaaa...
ben size güzel dileklerde bulundum. profilime girip bakabilirsiniz yazılarımı da okuyabilirsiniz. hiç değilse siz de güzel dileklerde bulunabilirdiniz allah rızası için. bir insan sizi rahatsız ediyorsa bunu topik başkanına mail olarak bildirebilirsiniz gerekli işlem yapılır arkadaşlar. ama bir dengesiz insan yüzünden her geleni de yakmayın. ben ilk defa hamile oluyorum biraz yazılarınızı okudum duygularınızı merak ettim. 1 sene boyunca kendimi hep hamile hayal ettim nasıl bir duygu hep merak ettim. rabbime şükürler olsun ki bebeğim benimle. sizi de allah kurtarsınn allahım hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar versinnnnn inşalllah

oferta
Oglanda gözü korkan esim bu sefer stogu yapti :))))) Ama ben ilkindeki gibi zirt dedi pirt dedi altini degiseyim yapmicam bu sefer. Biraz dursun altinda bez.

scedcedu
Bebegin en sevdigi an alti acilip temizlenince.Sen sakin olup ne kadar kücük olsada onla konusup karnina az masaj yapsan bayilir.Birde ilk günler emmeye yeni alistigi icin kakasi degisik oluyor cok gidiyor bez. Ama 3. ayda filan oda düzene giriyor.

bez stoğumu yapsam acaba gözüm korktu şimdi

bez ve uni ıslak pamuk mendil stoğu yapın
bi de ağız silme bezleri stoğu yapın bende yaklaşık 20 tane var anca yetiyor sürekli kirleniyor hemen de yıkanıp kurumuyor

scedcedu biz senin yeride olmayı ne kadar çok istiyoruz anlıyodursun bizi ama napıcan bu yollardan hepimiz geçicez 2 3 ay sonra herşeyleri düzene oturur rahat edersin canım biraz sabır biz doğurmadığımız halde uyuyamıyoruz sen benim yerimede öp bebişimizi
canım şikayetçi değilim çok şükür sağlıkla aldık kucağımıza darısı sizlere inşallah
çok güzel bişey anne olmak
yorucu ama çok güzel

Yalel
Canim bundan sonra bebekle zor olur istedigini giymek.Bide üsütmemek lazim ilk dogumdan sonra cok dikkat etmek gerekiyor.Gerci sezeryani bilemiyorum belki sezeryan olanlar icin daha rahattir durum ama normal dogum yapmis birinin üsütmesi yada iltihap olmasi gibi seyler daha kolay ve hizli oluyor. Giydigin herseye dikkat etmek gerekiyor.Gerci sizde bi kac ay sonra yaz gelir sicacik ne giydiginiz önemli degil.Ben burda yazin bile corapla geziyorum :(( yinede basima bi sürü sey geldi.Birde evde kimler var ona bagli.Sadece kari koca olsa evin icinde diledigini giy giyme .Ama bebek gelince eve giden gelen sayisida artar ona göre gelenlerin yaninda giyim farkli oluyor.Gecen pazar hic üstüme degistirecek halim yoktu pijama üstümde sabahlik mutfakta oturuyordum bi baktim arabadan tanidiklar iniyor.Esimin tanidiklari daha dogrusu benle alakalari yok.Aman ya dedim giyinmicem öyle oturdum yanlarinda napim ya gerci ayip olmustur olmasada yataktan kalmis gibi oturmayi sevmem ama habersiz gelmeyin sizde dimi.Hamile yada bebek olunca kontrol olmuyor bahaneler hazir oluyor cat kapi.

he valla..
ben de şu habersiz gelenlere, yarım saate sizde oluruz diyenlere.. illet oluyorum.
yahu ben 9. ayına girmiş bir gebeyim... ne diye iki ayağımı bi pabuca sokuyonuz, ne diye beni yoruyonuz.. gelmeyin mübarekler... di mi :)
ama alışıklar insanlar.. bana çat kapı gelip, ummadıkları hizmetle karşılaşmaya, ikramsız kalkmamaya.. hep öyle olcek sanıyorlar.. ama şimdi valla her gün aynı temizlikte olamıyor evim.. her dakka ikram bulunduramıyrum... ama insanlar düşünmüyorlar işte... :(

merhaba kızlar nasılsınız?
geçmişi okuyamıyorum yine bi selam vereyim dedim

selam selam

kıslar merhaba ben ağustos anne adayıyım. topikteki bütün annelere hayırlı doğumlar diliyorum. allahım bir çırpıda kurtarsın inşallah. sağıklı bebişler versin...ç bende bir an önce kucağıma almayı istiyorum bebeğimi yaaa.... daha kalp atışını bile duymadımmmm halbukii

hayırdır inşallah..
sen de hoşgeldin ağustos annesi... nasılsın?

yalel annenin ellerinden öperim canım iyiki annelerimiz var sende çok selam söyle annecine dualarını eksik etmesin bizlerden.

sağolasın oferta, o da çok öpüyormuş.. dua ediyor zaten sürekli..

kızlar bu gün bizim topiği ağustos anneleri bastı anlamadım ben bu işi bi anlayanınız varsa banada anlatsın

ben anlıyorum gibi ama, yakıştıramıyorum.
neyse, takılmıcam ben...

Yalelcim
Annenede selamlar söyle. Esimde soruyor kim dogurmus foto var mi diye :)))Esmerelda dogum yaptiginda öyle cok konusmusumki adama :)))

ben her gün skor veriyorum eşime... bugün, 20 kişi oldu doğuran... diyorum :) şu kiloda, şu boyda doğmuş... diyorum.

yalel deme öyle valla korktum iyicene şimdi bişey olmaz dimii ya niye tutmuyorsam şu ağzımı offf çok pişman oldum şimdi bunun mideden bağırsaklara ordanda dışarı atılması kaç saat sürer 5-6 saat sürse mesela bişey olmaz dimi

pişman olma.. ihtiyacın varmış yemişsin... olmuş geçmiş.. üzülme.
sonradan pişman olmayacak şekilde atıcaz ağzımıza lokmaları... :1hug:

en kaçtım teyzoşlar..
eşimle yürüyüşe çıkıcaz.. belki yeniden gelirim 1 saate kadar..
görüşürüz.. öptük sizi begüm ile..

bezin ne zaman tam dolacağını nasıl anlayacağız yani kaç saatte bir değiştirmek lazım ben üzülürüm anlayamam oda rahatsız olur diye hadi kakasını anlarımda ya çişini çokmu yaptı beze nasıl anlayacağız.yanımda hiç bebek büyümedi benim çok acemilik yapacağım tek korkum bebeği üzmek bu konuda.

oferta
Oglanda gözü korkan esim bu sefer stogu yapti :))))) Ama ben ilkindeki gibi zirt dedi pirt dedi altini degiseyim yapmicam bu sefer. Biraz dursun altinda bez.

scedcedu
Bebegin en sevdigi an alti acilip temizlenince.Sen sakin olup ne kadar kücük olsada onla konusup karnina az masaj yapsan bayilir.Birde ilk günler emmeye yeni alistigi icin kakasi degisik oluyor cok gidiyor bez. Ama 3. ayda filan oda düzene giriyor.

iyide hemen değişmezse pişik olmaz mı?
ilk günler pişik oldu bizde yine olacak diye 2-3 saate bi bezini değiştiriyorum

masajı deneyeyim hiç yapmadım şimdiye kadar bazen gazı var gibi kendini kasıyor özellikle o zaman iyi gelir heralde

allah allah yaaaa anlamadım bu tutmunuzu sorun nedir bahsettiğiniz kişinin nickini alailir miyim arkadaşlar biri sizin topiği rahatsız mı etti. nedir bu güvensizlik yaaa...
ben size güzel dileklerde bulundum. profilime girip bakabilirsiniz yazılarımı da okuyabilirsiniz. hiç değilse siz de güzel dileklerde bulunabilirdiniz allah rızası için. bir insan sizi rahatsız ediyorsa bunu topik başkanına mail olarak bildirebilirsiniz gerekli işlem yapılır arkadaşlar. ama bir dengesiz insan yüzünden her geleni de yakmayın. ben ilk defa hamile oluyorum biraz yazılarınızı okudum duygularınızı merak ettim. 1 sene boyunca kendimi hep hamile hayal ettim nasıl bir duygu hep merak ettim. rabbime şükürler olsun ki bebeğim benimle. sizi de allah kurtarsınn allahım hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar versinnnnn inşalllah

bizi şikayet etmene gerek yok kendi sitene aynı anda aynı aydan iki kişi birden siteye girerse sende kıllanırsın kimin ne olduğunu bilmiyoruz sonuçta biz kendi topiğimizde kimin ne olduğunu biliriz ve yabancı insanları tanımayız bence sende kendi yerine takıl

Back
X