2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anladım kızlar gerçek ağustos annesine kabak patladı desenize yazık ya
bi hevesle girmiş bizim topiğe sonra vay başına gelenler
düşünsenize bizlerde doğumu yakın olan topiklerde geziyorduk eskiden
şimdi de bizim topiğe geliyo başkaları demek ki

Iki dakika ciktim agustos annelerinin gözünü korkutmusunuz ne güldüm ya :)))) Ama gelen arkadasta cok bahtsizmis öyle zamanda geldiki kim olsa huylanir.

culi maşallah melisa kilo almaya MI başladı
bizim doktorumuz ilk haftalarda kilo verir dedi
ödemi atarmış vücudundaki
seninki ne cimri ödemi bilem atmıyokaydirigubbakcemile3

kızlar bi gidinde dolanın ağustos annelerine bizim hakkımızda neler yazmışlar neler demişler

culi maşallah melisa kilo almaya MI başladı
bizim doktorumuz ilk haftalarda kilo verir dedi
ödemi atarmış vücudundaki
seninki ne cimri ödemi bilem atmıyokaydirigubbakcemile3

melisa kilo almaya mı başlamış maşallah kuzuya ya...
benim ki de olmayan kilosunu veriyordu en son gittiğimizde
bakalım pazartesi gidecez tekrar inşallah hiç değilse doğum ağırlığına ulaşmıştır

Oferta
Cok tatlisin ya üzme kendini cok iyi anne olursun.Canim bana ögretilen öyleydi bende ilk 3 ay o düzende gittim bu seferde öyle olsa cok rahat ederim. 3 saatte bir 15 dakika bir memeyi sonra 15 dakika öbür memeyi veriyorsun bebege.En son sag memeyi verdiysen bir daha emzirmede sol meme ile basliyorsun.Kücük bir isaret koymak gerekiyor sütyene yada sag sol bilege ben saatimi degistirip takardim unutmayayim diye.Neyse emince uyuyor bebek 2-3 saat arasi uyanmazsada sen uyandiriyorsun önce altini aliyorsun sonra gene emzirme moduna geciyorsun.Düzene girdimi sorun yasamazsin yanlis mi yapiyorum diyede düsünmezsin canim. Ilk günler emince uyur kalir zaten sende firsattan yat uyu .

scedcedu
Canim 2-3 saat normal.Ben ilk iki gün dakka basi altinia cip bakiyordum hic aklima gelmemisti bebek emecekki bagirsaklari calissin sonrada altina yapsin :)))))) Pisik icin ben ilk 3 ay oglani hep lavaboya ilik su doldurup orda yikadim poposun yumsak havluya sarip biraz hava aldirdim sonrada bepanten merhem sürüp bezini bagladim.Hic pisik görmedik.

benimde ellerim ayaklarım şiş hareket edemiyorum tuzluda yemiyorum dr da herşey yolunda dedi neden oluyo anlamadım

oferta
O kisinin günlük aldigi siviya ve böbreklerine göre degisir canim.Cok panik yapma bol bol sivi tüket bi kac gün.

kızlar pişik olmasını istemiyosanız etin yağı kullanın hiç pişik felen olmuyo ıslak mendillerden oluyo ben almadım bi küçük bişey aldım oda hastane için o kadar

ya şiş olunca nasıl oluyo.bariz hissediliyomu.ben bazen ayak bilegime bastırınca iz çıkıyo ?bu şiş old. mu gösteriyo

Benim oglanda ayaklarim anormal sismisti.Herkes ve doktor normal demislerdi.Hatta kadinin biri kendi bacagini gösterip mavi damarlar vardi bak bunlar dogum madalyasi sendede olacak demisti sinirim tepemden cikmisti.Allaha sükür hicte öyle bisi olmadine damarim mavi mavi cildimden disari cikti nede sislik kaldi dogum yapar yapmaz indi gitti.Bu hamileligimde ise sislik olmadi .En cokta ondan korkmustum cünki o zaman yazdi ve terlikleri 3 numara büyük alip sonra giymeme sansim vardi.Simdi kisin ortasi kislik cizmeyi filan büyük almak korkutucuydu.Zaten kalin corap giyiyorum mecburen.

Oferta
Canim oglanda ben bütün gün ayak uzatip otururdum erken dogum olacak diye korkumdan aksamlari biraz yürürdüm o kadar son 15 gün hic cikmadim evden sende haraketsizlik var mi? Oda sislik yapabilir gibi geldi simdi bana.

evet demetcim galiba ben şiş olduğunu el parmaklarımı yumuyorum yumulmuyo burdan anlıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…