bizi şikayet etmene gerek yok kendi sitene aynı anda aynı aydan iki kişi birden siteye girerse sende kıllanırsın kimin ne olduğunu bilmiyoruz sonuçta biz kendi topiğimizde kimin ne olduğunu biliriz ve yabancı insanları tanımayız bence sende kendi yerine takıl
yalel deme öyle valla korktum iyicene şimdi bişey olmaz dimii ya niye tutmuyorsam şu ağzımı offf çok pişman oldum şimdi bunun mideden bağırsaklara ordanda dışarı atılması kaç saat sürer 5-6 saat sürse mesela bişey olmaz dimi
bende istiyorum yaaa nese az kaldıne yapalım hakocum
altını değiştiriyprum emziriyorum gazını çıkartıyorum tekrar altını değiştiriyorum
bi de geceleri mesai yapıyorum uykusu kaçanları beklerim
adım demet arkadaşlar. ama iyi niyetinize hayran kaldım teşekkür ederim. bizim topiğe bir gelse bizde kimse böyle yapmaz. müsafirperver değilsiniz bence. neyse hayırlı geceler size....
allah allah yaaaa anlamadım bu tutmunuzu sorun nedir bahsettiğiniz kişinin nickini alailir miyim arkadaşlar biri sizin topiği rahatsız mı etti. nedir bu güvensizlik yaaa...
ben size güzel dileklerde bulundum. profilime girip bakabilirsiniz yazılarımı da okuyabilirsiniz. hiç değilse siz de güzel dileklerde bulunabilirdiniz allah rızası için. bir insan sizi rahatsız ediyorsa bunu topik başkanına mail olarak bildirebilirsiniz gerekli işlem yapılır arkadaşlar. ama bir dengesiz insan yüzünden her geleni de yakmayın. ben ilk defa hamile oluyorum biraz yazılarınızı okudum duygularınızı merak ettim. 1 sene boyunca kendimi hep hamile hayal ettim nasıl bir duygu hep merak ettim. rabbime şükürler olsun ki bebeğim benimle. sizi de allah kurtarsınn allahım hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar versinnnnn inşalllah
anlama yetiniz de gitmiş sanırım sizin topiğinizde gözüm yok. sadec allahın selamını verdim sizde iki güzdel söz söyleseniz doğum yaparsınız sanki. neyse aklınızda bulunsun birinden şüphe ederseniz profiline girin eski mesajlarına bakın yeni mi eski mi üye neler yazmış diye iyi geceler allah rahatlık versinnn
ağustos anneleri ile olay nedir? ben anlamadım
iyi dileklerin için saol ama sende bizi anla allahım sağ sağlim bebeyini kucağına almayı nasip etsin neydi belirsiz biri geldi ve hepimizi tedirgin etti
ağustos anneleri ile olay nedir? ben anlamadım
neyse konu çözüldüğüne çok sevindim. biz yeni anne olduğumuz için bir an önce vakit geçsin istiyoruz o yüzden de aklımıza ocak anneleri topiği geliyor. size hayırlı doğumlar dilemek istedim sadcee allahım hayırlı evlat ve tez kurtaulmayı nasip etsin.....
allah hepinize hayırlı hamilelikler nasip etsin daha çok yolun başındasınız heranın tadinı çıkarın zaman çok çabuk geçiyor çünküneyse konu çözüldüğüne çok sevindim. biz yeni anne olduğumuz için bir an önce vakit geçsin istiyoruz o yüzden de aklımıza ocak anneleri topiği geliyor. size hayırlı doğumlar dilemek istedim sadcee allahım hayırlı evlat ve tez kurtaulmayı nasip etsin.....
neden tedirgin oldunuz ki
şikayet etseydiniz hemen öyle rahatsız edici birlieri olursa hemen şikayet edin başkalarını da rahatsız etmemiş olur en azından sizinde içiniz rahat eder
anaaam doğurduk gittik hemen tartışma çıkmış....
:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?