2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy gerçekten ağustos annesiymiş gelen bak üzüldüm şimdi bizdemi doğuma yakın böyle olucaz filan demiş ayy ne çok korkutmuşuz çok güldüm ama

anlama yetiniz de gitmiş sanırım sizin topiğinizde gözüm yok. sadec allahın selamını verdim sizde iki güzdel söz söyleseniz doğum yaparsınız sanki. neyse aklınızda bulunsun birinden şüphe ederseniz profiline girin eski mesajlarına bakın yeni mi eski mi üye neler yazmış diye iyi geceler allah rahatlık versinnn

bol su iç canım

ne yapalım hakocum
altını değiştiriyprum emziriyorum gazını çıkartıyorum tekrar altını değiştiriyorum
bi de geceleri mesai yapıyorum uykusu kaçanları beklerim
bende istiyorum yaaa nese az kaldı
adım demet arkadaşlar. ama iyi niyetinize hayran kaldım teşekkür ederim. bizim topiğe bir gelse bizde kimse böyle yapmaz. müsafirperver değilsiniz bence. neyse hayırlı geceler size....

hoşgeldin.kusura bakma .biraz önce canımızı biri çok sıktı da. hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.çabucak geçiyo zaman.anı doya doya yaşayın valla.

sagol dmtum darısı sizin başınıza.ama aynı kişi old. şüphelendigimiz için tedirginlik yaşadık ama tesadüf oldu.senin konuşmalarından ve mesaj sayından belli zaten olmadıgın.o yüzden böle tedirgin yaklaştık ok.takılma yani

ayy ne komik oldu durum ya bu ağustos anneleriyle biz son aydayız onlar ilk ayda anlaşamadık bir türlü

iyi dileklerin için saol ama sende bizi anla allahım sağ sağlim bebeyini kucağına almayı nasip etsin neydi belirsiz biri geldi ve hepimizi tedirgin etti

neyse konu çözüldüğüne çok sevindim. biz yeni anne olduğumuz için bir an önce vakit geçsin istiyoruz o yüzden de aklımıza ocak anneleri topiği geliyor. size hayırlı doğumlar dilemek istedim sadcee allahım hayırlı evlat ve tez kurtaulmayı nasip etsin.....

ağustos anneleri ile olay nedir? ben anlamadım

canım gökyüzü meleği diye bir kişi topiğe girip acayip acayip şeyler yazmıştı ağustosta doğum yapıcam demişti ama tedirginlik yarattı herkeste sonrada ağustos annelerinden gerçekten birisi girip bişeyler yazınca tabi bizde ondan da şüphelendik olay kısaca böyle

iyi dileklerin için saol ama sende bizi anla allahım sağ sağlim bebeyini kucağına almayı nasip etsin neydi belirsiz biri geldi ve hepimizi tedirgin etti

neden tedirgin oldunuz ki
şikayet etseydiniz hemen öyle rahatsız edici birlieri olursa hemen şikayet edin başkalarını da rahatsız etmemiş olur en azından sizinde içiniz rahat eder

bender bizi anladıgına sevindim yanlış anlaşılma olmuş sinirlerimiz bozulmuştuda nese saglıklı ve hayırlı bi hamilelik geçirmenizi dilerim

allah hepinize hayırlı hamilelikler nasip etsin daha çok yolun başındasınız heranın tadinı çıkarın zaman çok çabuk geçiyor çünkü

neden tedirgin oldunuz ki
şikayet etseydiniz hemen öyle rahatsız edici birlieri olursa hemen şikayet edin başkalarını da rahatsız etmemiş olur en azından sizinde içiniz rahat eder

bi arkadaşımız etti de sonuç ne oldu bilmiyoruz daha.garip bi kişilikti nese gitti çok şükür

kızlar tuzlu yiyince yada çok kaçırınca hemenmi şişer bu eller filan yoksa bir kaç saat içindemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…