2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hakoperi
etin yagi nedir?

Banada doktor ilk 3 ay islak mendil kullanma demisti o yüzden ilik suyla yikadim oglani ama bi kac haftadir alisveristeyken reyonlara bakyiorum bi kac cesit yeni dogan icin islak mendiller var.Parfümsüz alerji yapmayan bio vs vs yazilar var üstünde. Yenimi cikti benmi tecrübelendim bilmiyorum ama bi kac paket alip denemeyi düsünüyorum ne olur ne olmaz iyi bisi cikarsa cantada bulunsun disari cikilinca.

yok aslında haraketliyim ama bugün hiç yemediğim kadar tuzlu gıda tükettim resmen tuzun içine düştüm de desem doğru aslında bugüne kadar da hiç şişlik yaşamamıştım birden oluncada korktum biraz ama sanki yavaş yavaş normale döneceğim şimdi bir bitki çayı yapayımda belki vücuttaki ödem azalır.

bizimki de 150 gr. verdi.

bebekler gelince eve değişik bi hareket geldimi kızlar

anaaa gelmez mi hareketin alası geldi
sen bizi bi de emişirken görsen
...delikafadulden

ya sabır ben meraktan giriyorum bu topiğe ve çok seviyorum bu topiği dengesiz diyilim bbennnn

meltem yağ yok canım sadece ayaklarım ve ellerim şiş başka şişliğim yok bide göbiş şiş tabiki kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum yarın kayınvalidemler geliyor biraz evi toparlayayım artık daha az girersem merak etmeyin beni arada bakarız size tatlı rüyalar size

bepanteen nasıl güzel mi ki?bende jhonsans ın var ama işe yarar miki aslında saf zeytin yagı sürceksin ama safını nerden bulucaz dimi

gökyüzü melegi
Neyini seviyorsun bizim topigin bebisler gelmeye basliyor omu hosuna giden. Yalniz moralini bozmak icin söylemeyeyim ama bilgin olsun ilk 3 ay hamilelikte kesinlik yok pek özenme hatta ilgilenme derim yeni doganlarla.

meltemcim zeytin yağı yanlış almuş heralde kafa gitti benim bide karnım acıktı eve gitsemde yemek yesem kendime gelicem

demet
bilmiyorum zyagi dada asit var canim sonucta saf olsada .En azindan bepanten ilac olarak ispatli güvenle kullanabilirsin.Ben kendimde de cok kullanirdim Istanbul dayken burdada kullaniyorum.Hatta losyonu banyo sonrasi en güzel nemlendirici.Bebek poposu icin aklima gelmemisti burdaki eczaci önerdi bana öyle basladim .

hakoperi
Bende yeni biseymi cikmis elim yagi diye düsünüyorum :))))))))))))))
Sen nerdesinki bu saatte ? Gece aclik bendede oluyor ama midem yanmasin diye hic bisi yemiyorum ac ac uyumakta hosuma gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…