sana da iyi günler canımmecrın sevcan fatma zehra womach ayvalık
hepınıze gunaydınnn
ayy kusmeyın kocalarla yaaa
sımdı sızın keyıf yapma zamanınız
ben ole yapıyorum valla
son gunlerın tadını cıkarıyorum
ecrın sevcan fatma zehra womach ayvalık
hepınıze gunaydınnn
ayy kusmeyın kocalarla yaaa
sımdı sızın keyıf yapma zamanınız
ben ole yapıyorum valla
son gunlerın tadını cıkarıyorum
ayyy yok askıtom ben kocama küsermiyim elim ayagım o benım dün izin gününde evimi sildi süpürdü pazarımı yaptı,valla işe saat 10 da gitmesine ragmen kalkıp kahvaltı hazırlamıyorum ona bıle sesını cıkarmıyo yat sen boşver kahvaltıyı dıyo allah razı olsun yerim ben onu.Şeniz
womarch bende hafta sonu olur diyordum ama olmadı.dun birüsürü misafirim vardı yemek vs hazırladım hiç oturmadım belki dogar diye tık ypk anam ne yüzsüz çıktı benim kız:))kök söktürcek sanırım bana bu..
ıyı geceler yalel
kızını verıonmu
cevapla öle gıtt
merhaba arkadaşlar.
bugün sınava girdim hayatımın en berbat sınavıydı, bildiğim soruları bile silip yanlış şıkkı işaretlemişim, leyla gibiydim, küçük sıpamda sınav sırasında bir türlü rahat vermedi...boşu boşuna çalışmışım yani...hoş değil.
kızlar yürüyüş yapıyor musunuz
yarın doktor kontrolum var sezeryan günü alcam
ben dayanamam normal doguma
sancıdan degilde o cıkış anından korkuyorum ben
kızlar sizin psikolojiniz nasıl benim pek iyi değil ya
Merhaba fistiklar
Doktordan geldik daha dogurmazmisim :)) Mantarim cok cok azmis ama genede ilac verdi bebis dogdugunda agzinda biraz problem olacak ama onunda ilaci var sorun etme dedi doktor.1 kilo vermisim oglumdada son ay kilo vermistim.Ultrasona almadi kesin olmuyomus sonuclar bide ihtiyac yokmus iyi napim doktor olan o kafa yormayacagim.Alttan bakti bebek durmasi gereken yerde duruyor cok iyi 11 ocakta gel haftaya gelmene gerek yok dedi nst de iyi cikti.Bende bu moralle evi bi temizleyeyim bu gün .Daha zamanimiz var nasil olsa alisverisi bidahaki haftaya biraktim.
Rylai ne yapti acaba oda almistir bu saatlerde bebisini kucagina.
doğuran arkadaşlar hepinizin gözü aydın allah analı babalı sağlıklı büyütsün
womarch bende hafta sonu olur diyordum ama olmadı.dun birüsürü misafirim vardı yemek vs hazırladım hiç oturmadım belki dogar diye tık ypk anam ne yüzsüz çıktı benim kız:))kök söktürcek sanırım bana bu..
yalel gunaydın
hosgeldın
kocaya kahvaltı hazırlatacam
onun planını yapıyorumm
fatmacım benimde yurtdışından geldi halam falan gidecek göremedi beni onlar geldi ailem falan.zorlanmadım çok ya.ama makinayı nasıl boşaltıcam onu düşünüyorum şimdi gözümde büyüyor bütün takımı:))
benim akıllı kocam lale dikmiş saksılara camın önüne koymuş yagmur yagınca mermer cam hep çamur olmuş saksılar batırmış onlarıda sileyim bari ufff başıma iş açtı bu herif:))
branş rehberlik, okulum aksine rahat...ama ilköğretim istemiyorum artık 10 yıldır sıkıldım, liseye geçeyim diyorum e malum artık düz lise kalmadı ist.te neredeyse, normal atamalarda isetesem bile mecburen anadolu lisesi sınavlarına girmek gerekecek...senin branşın?
hayırlısı olsun canım, cok guzelkeyıflı bır bransın varmş, ilkögretım zor oldugunusöyluyor bizim okuldan ögretmen arkadaslarda girdiler sınava, allah hepinizin gönlune göre versın inş. :CüvCüv:hihoyyyt:1hug:ben sınıf ögretmenym bıcırıklarla ugrasıyorum, gercı ızne ayrıldım şimdiden özledım onlar...ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?