2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge sıranı bekle daha ben dogurmadım yawwww:)))şuan haftası en ileri olan benim sanırım..

İyiyiz çok şükür bugün çantamızı hazırladık... Ben her an bekliyorum da oğlum yerinde rahat galiba,tık yok...kaydirigubbakcemile3

tatlısım ohh bıtmıs sıkıntı ben de gecen hafta hazırladım zaten aramızda 1 hafat var senle..
ınsan rahatlıyo dursun sımdı orada :))

benım de kız kocaman oldu ama ınan bence de yerınden cok memnun ınsan hısseder dıyorum karında sertlesme var mı kasılma yanı onu sordu dr ama cok olmuyo..
zaman var daha bence.. aman dursun zaten kocaman oldu bayaa buyusun de cıksın barıı :))

karnım cok agrıyor kızlar
böyle adet agrısı gıbı

canım benım de arada oluyo.
gz sancısı da oluyo belımden adet gıbıde..
ama cok asırı degıl dıye onemsemıyorum..
istersen drunu ara bır sor.
bır de kendını sıcak tut ayaklarını ozellıkle..

özge sıranı bekle daha ben dogurmadım yawwww:)))şuan haftası en ileri olan benim sanırım..

Ayy evet neyse ayris hanım gelsin biz sonra gelelim bari :))) Yok zaten ocağa girmeden gelmesin benimki. Ocağa girdikten sonra ne zaman isterse buyursun gelsin kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsunnn...

çok sağolasın özgecim, yedim geldim bilee...

kızlar sırtım yıne agrıyo cok tek nokta yaa cıldırtacak benı..
ben uzanayım azıcık.. yıne bakarım sonra sıze öptum kocamaaaannn..

aman dikkat et kendine kibele teyzoş, dinşen.. yorma kendini boş işlerle.. aman diyim.

karnım cok agrıyor kızlar
böyle adet agrısı gıbı

dakika tutuyor musun aşkitom?
yalancı doğum ağrıları, bende de oluyor arada bi..
düzene girerse, doktorunu arayacaksın... daha doğrusu, benim doktorum, ''1 saatte 4 kere olursa haberleşelim''' dedi. aklında olsun.

nese kızlar
ben cıkıyorum
kendınıze ıyı bakınnn

hadi biraz uzan, ılık duş al.. iyi gelir.

Arac koltuklari hastaneden cikarken bile kullanilmak zorunda aslinda, Bir cevirme olsa ceza yazarlar bebegi kucaginda götüremezsin eve. Zaten bebegin sagligi icin arac koltugu lazim. Allah muhafaza herhangi bir carpma ya da kaza durumunda bebegi kucaginda koruyamazsin ki. O yüzden bebek ne kadar kiyameti koparsa oturmak istemese de arac koltuguna oturt mutlaka. Türkiyede görmezden geliyorlar kendi bebegini yine kendin düsünmen gerek baskasi düsünmüyor ama burda bebegin yeni dogsa da daha hastaneden cikarken koltuga oturtmamanin cezasi 400€ dan basliyor....

Benim de son 3 gün misaforden dolayi giremedim aslinda foruma. Yemekleri ben yapiyorum ama sofrayi kurmaya toplamaya servise esim yardim ediyor hatta kendi yapiyor.Yoksa herseyi birden ben yapsam kaldiramam zaten.

kızlar sırtım yıne agrıyo cok tek nokta yaa cıldırtacak benı..
ben uzanayım azıcık.. yıne bakarım sonra sıze öptum kocamaaaannn..

Gecmis olsun canim, bilg. basinda saglam insan cok dursa onun da sirt agrilari olur cok durmamak gerek bunun önünde.

Çini Çizgili | Hamileler Kulubü
bak burda var krizalit.. 90 tl

ecrin1001, hakoperi, krizalit, ogretmenim+, Poseidon83, surprıse+
heyooo nerdesiniz kızlar?
canım sıkılıyor beniiimm...

sen yine yok olmuştun surprise ya da ben artık geçmişi okuyamadığım için göremedim seni, kordon mu dolanmış? aman o zaman riske atma ol sezaryenini boşver...

eskisi kadar giremiyorum canım malum kayınvalideyi kaybettikten sonra kayınpeder bizde kalmaya başladı artık pek vakit olmuyor bende fırsat bulursam girmeye ancak son bi kaç sayfaları okuyup çıkıyorum yazmaya zaman kalmıyo
bende seni merak ediyordum galiba normal doğuma doğru gidiyorsun drun szryana gün verdide bek okumadıysam tabi

ben de 2. kahvaltimi yapiyorum, aclik iyi gelmiyor bana

dün aksam misafirlerin ynainda el parmaklarimda uyusukluk basladi koluma dogru cikti

sonra sol yüzüm uyustu kizlar cok korktum birseyler yiyince gecti

Sizde de oluyor mu böyle uyusukluklar gün icinde?

canım başınız sağolsun.
ben görmemiştim kayınvalidenin vefat ettiğini.. kayınpederin tüm gün evde mi?

burdayız yalelcim 5dkk uğrıyayım dedim çok uykum var yatıcam

hadi git dinlen madem sen canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…