kızlarya sünnetli çocuğun bakımı zor olurmu ben doğar doğmaz sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama sezeryan olucamm için zorlanırsam diye korkuyorum çok acı çekermi sünnetten sonra siz ne düşünüyosunuz ya çok zor durumdayım bu konuda haftaya pazartesi randevumuz var sorucan dr yaptıralım mı diye
oferta haftaya pazartesi belli olucak işallah canım ama dr lar doğar doğmaz yaptırın daha sağlıklı diyolar
selam kızlar
göbeğimiz düştü :lepi: sositososito
gecmişe gidip geliyorum
kızlar göbegi düşmeden yıkamıyormusunuz bebişleri.biz yegenlerimi yıkadık bişey olmadı ben yıkıcam kızımı temiz olsun..okadar beklenirmi yaw..
benim karnım bikaç gündür adet olacakmışım gibi ağrıyoo ya yılbaşından önce doğurmasam bari
merhaba tontişler
bizim bugün göbeğimiz düştü
doktora gittik sarılık 11den 9 a düşmüş
10 gün sonra tekrar gitcez
işitme tarama testini de yaptırdık iyi çıktı.
doğuran var mı
öğretmenim banyosunu göbeyi düşene kadar yaptırmadınmı canım biz eve gelir gelmez yaptırırız bide tuzlarlar niye yapıyolar bilmiyom ama
ohhh hadi gözünüz aydı ben çok rahatlamıştım mandaldan kurtulunca
bize hastaneden yıkamayın dediler dr amcamız yıkayabilirsiniz dedi ben bişey olur diye korktum sadece sildik yıkamadık
canım hadi hayırlısı demir bey gelmeye mi niyetleniyor yoksa
hadi gözünüz aydı hoya, bize sarılık için hiç test yapmadılar bugün dr halen az da olsa sarılığın devam ettiğini ama test-tedavi gerekmediğini söyledi. işitme testi için de ben kontrol edicem duyup duymadığını sadece size sayısal veriler vermeyeceğim dedi.
büyüyünce teni kokmasın diye tuzluyorlarmış annem de yıkarken suyuna tuz attı
hakoperı cnm
sımdı mı yapacaksın yemegı
merhabalar,
benim eşim asla sünnet yaptırmam diyor ve adamı aşamıyorum, bu arada biz hala aras mı barın mı karar veremedik ismine çocişimizin yaaa...
merhabalar,
benim eşim asla sünnet yaptırmam diyor ve adamı aşamıyorum, bu arada biz hala aras mı barın mı karar veremedik ismine çocişimizin yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?