2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben aşı oldum 5 gün oldu olalı olmanızı tavsiye ederim gidin olun bence doğumdan sonra 6 ay bebeyide koruyomuş kızlar

oferta canım ne derlerse desinler umrumda bile deyil biri gelince yaklaştırmicam ben ailem dışında tabiki

bende kimseyi sokmayı düşünmüyorum bebeğin yanına hatta mevlütte sonra yaparım diyorum ama görmek isteyene de nasıl engel olucam sonradan görme iyiki bebeği olmuş demezlermiki ne bileyim aşımı olsam yoksa

valla ben 29 yasimda ilk kez anne oluyorum, sonradan gorme derlerse hic alinmam:smiley-cool:

zaten alem ne der diye dusunursem yandim, her halukarda bir seyler diyorlar zaten yerimseniben

aslında çok haklısın ben heleki bu bebeği nasıl zor buldum anlatamam bende sonradan buldum yani bende kimseyi yaklaştırmayı düşünmüyorum

katılıyorum sana kedi bebeyimin sağlığından önemli hiç bişey yok gerekirse bebeyi başka odaya koyarım

kendi annemleri bile bebegin yanina sokarken ellerinizi yikadiniz mi diye hatirlatacagim, insanlik hali unutulur falan. yakinlarimizin kirilacagini sanmiyorum, yakin olmayanlar da kirilirsa kirilsin ne yapalim :)

kizlar bu arada 7. haftamizdan beri takip ediyorum sizi, ama cok yaziliyor, okumaktan yazmaya firsat kalmiyor, bu site ve sizler sayesinde cok relax bir gebelik geciriyorum :)

valla bende okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum çoğu defa ama okuduklarım o kadar çok işime yarıyorki bazen kendi başıma gelen şeyleri burda okuyunca içim rahatlıyor.

ya kıslarr doğum yapanların resimleri isimlerinin olduğu biyer falan yokmu yaa diğer topicte kapanmışş :S

ayy canım sıkılıyor yapmam gereken öyle çok iş var kiii sıkıldım sıkıldım kitapmı okusum acaba biraz

slm ndk biz iyiyiz sen nasılsın???

selam
mumkunse biraz daha dogurmayalim:ecrin_bebek:

zaten her an doguracakmisim gibi geliyor:emir_bebek:

bis iyis çok şükürrr, bacak ağrılarımm çatı ağrılarım dışındaa geceleri uyku yok sağa sola dönmek haram yürümekte zorlanıyorumm 37+2 yiz bugünnn inşallah çabucak geçer günler yaa hantal uykucuu uyuşuk biri oldumm :((

ayy canım sıkılıyor yapmam gereken öyle çok iş var kiii sıkıldım sıkıldım kitapmı okusum acaba biraz

isler cok da yapacak hal yok

15 dakika is yapsam 30 dakika dinlenmem gerekiyor :utangac:

burada gezenleri okuyunca da masallah diyorum
ben markete gidince bile yoruluyorum

Back
X