Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar.biz dr dan geldik.bebişim 2.934 gr olmuş.sezeryan tarihini bi gün öne aldı.4ocak.yiğit efe'min böbrek genişlemesi artmış 21 mm olmuş.ameliyat olabilirmiş.biraz moral bozucu ama canı içinde olsunda,düzelemeyecek bi problem olmasında dimi bunlar tedaviyle halledilir.böle avutuyorum kendimi
slm kızlar.biz dr dan geldik.bebişim 2.934 gr olmuş.sezeryan tarihini bi gün öne aldı.4ocak.yiğit efe'min böbrek genişlemesi artmış 21 mm olmuş.ameliyat olabilirmiş.biraz moral bozucu ama canı içinde olsunda,düzelemeyecek bi problem olmasında dimi bunlar tedaviyle halledilir.böle avutuyorum kendimi
sağol canım...bakarım şimdi....canım 2010ocak anneleri sayfasında solda görevliler yazıyor orda nicklerle beraber isimler yazıyor ok
merhaba ocak anneleri...bende bende nisan annesi olucam inşallah bi bakalım dedik oğlumla size:))))
aranızda epey doğum yapan var:))))Rabbim hepinizi (bizide) sağlıkla kolaylıkla kurtarsın...yavrularımızı bağışlasın...
hepinize hayırlı doğumlar dilerim.....a.s.
doğum iznimin bitmesine 2 hafta kaldı. 12 ocak salı işbaşıyım. düşündükçe içimi karalar basıyor. ben minimini bebeğimi bırakıp nasıl giderim. offffff mafoldumben
allah hayırlısını versin canım inş iyi haberlerle dönersin merak etme hiç bişey olmaz allahın izniyle meleğine dualarımız sizinleslm kızlar.biz dr dan geldik.bebişim 2.934 gr olmuş.sezeryan tarihini bi gün öne aldı.4ocak.yiğit efe'min böbrek genişlemesi artmış 21 mm olmuş.ameliyat olabilirmiş.biraz moral bozucu ama canı içinde olsunda,düzelemeyecek bi problem olmasında dimi bunlar tedaviyle halledilir.böle avutuyorum kendimi
dayanamadım hasretınıze yıne geldımm
demet cnm
cok gecmiş olsun
neden sezeryan sen kendın mı ıstedın
zorunlu mu cnm
bılıomusun pamuk ısın ılgınc yanı
bende ole hıssedıyorum
cınsıyet konusundada erkek dıye hıssetmıştım
ve oglum olacak
hayırlısı olsun
doğum iznimin bitmesine 2 hafta kaldı. 12 ocak salı işbaşıyım. düşündükçe içimi karalar basıyor. ben minimini bebeğimi bırakıp nasıl giderim. offffff mafoldumbenuzatamıyo musun canım.ücretli yada ücretsiz .bebişin daha yeni çıktı hastsneden.ayy çok zor bi durum umarım biraz daha kalabilirsin yanında esmer
hepiniz çok sagolun kızlar.inş. dediginiz gibi olur ama insan böle şeyler duyunca kolu kanadı kırılıveriyo.herşeyin hayırlısı gerçektende