slm hoşgeldin.ben jhonsas baby aldım.dalinde var arada.gögüs kremi olarakta bebanthen verdi doktorum.
tansiyonun mu yüksek doktora sor bi canım .bana hep şişligin var mı diye soruyo.
ben dün çok uyudum 4 e kadar.gece haliyle uyuyamadımallaha şükür çok fazla olmadı uykusuzlugum 6 gün sonrada dogum yapıcam inş. olmazda dinç karşılarım bebişimi.
ac si ne oluyo.benimde bugün haftası 1 hafta geri çıktı.iyi beslenemedim bu ara hemen yansıyo valla.çünkü geçen ay 3 gün ilerdeydi.artık nasip zayıf dogsun anne sütüyle besleriz inş napcaz
hoşbulduk DEMET, saol canım krem ler için, ben de bepanten almaya karar verdim göğüs için, diğerlerine biraz daha bakıcam, dalin de ii diyolar, ya tansiyonum hep 6-11 falan normal ama ben de anlamadım, bi hafta sonra gitcem dr. a, sorcam o zaman. AC karın çevresi oluyomuş, bende o ölçüm biraz geride, kafa çevresi de 3 gün ilerde nası oluyo anlamadım ama bebişim biraz çiroz sanırım
bocuk., haziran20, Poseidon83 günaydın, nasılsınız??
sağol canım iyiyim ben de.. eşimi işe gönderdim, yatakta keyif yapıyorum.. dün biraz fazla ayakta kaldım galiba belim ağrıo hafiften.. küçük beyin şu 2 gün gelmesini istemediğimden dinleniyorum ben de .. :ecrin_bebek:
günaydın ben çok iyiyim sen
bocuk., haziran20, Poseidon83 günaydın, nasılsınız??
günaydın canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın.
Günaydin kizlar,
Benim bogazim agriyor hemen güzel bir kahvalti yapip zencefil bal karisimi yicem.
Kendimi kirik hissediyorum doguma gider ayak hasta olmak istemiyorum mafoldumben
canım geçmiş olsun ...giderayak hasta olma hemen iç o dediğin karışımdan....Günaydin kizlar,
Benim bogazim agriyor hemen güzel bir kahvalti yapip zencefil bal karisimi yicem.
Kendimi kirik hissediyorum doguma gider ayak hasta olmak istemiyorum mafoldumben
ufak olsun hiç üzülme ufak bebekler daha çabuk topluyo kendisini daha hızlı büyüyo doğduktan sonra......önemli olan sağlık....merhaba yalel, şöle bi bakıyodum da yazdıklarınıza, begüm de çok hareketliymiş,bizim kız da öyle, ben de 35 hafta 4 günlüğümm. bebişimiz de minyonmuş b,raz, zayıfmış. sanırım 2200 falan benimde. AC si bi hafta falan geride. hareketiyle alakası varmıdır cidden, ben upuzun bi kızım, eşim de öyle, bizim çocuk niye ufak diye üzülüyorum da
senağlamaaman canım geçmiş olsun, dikkat et kendine çokk..
canım geçmiş olsun ...giderayak hasta olma hemen iç o dediğin karışımdan....
ufak olsun hiç üzülme ufak bebekler daha çabuk topluyo kendisini daha hızlı büyüyo doğduktan sonra......önemli olan sağlık....
aman canım geçmiş olsun, dikkat et kendine çokk..
slm hoşgeldin.ben jhonsas baby aldım.dalinde var arada.gögüs kremi olarakta bebanthen verdi doktorum.
tansiyonun mu yüksek doktora sor bi canım .bana hep şişligin var mı diye soruyo.
ben dün çok uyudum 4 e kadar.gece haliyle uyuyamadımallaha şükür çok fazla olmadı uykusuzlugum 6 gün sonrada dogum yapıcam inş. olmazda dinç karşılarım bebişimi.
ac si ne oluyo.benimde bugün haftası 1 hafta geri çıktı.iyi beslenemedim bu ara hemen yansıyo valla.çünkü geçen ay 3 gün ilerdeydi.artık nasip zayıf dogsun anne sütüyle besleriz inş napcaz
yapısal oluyo bazen annenin babanın kafasının büyük yada küçük olmasıyla alakalı demekki.dogunca büyür oda annesi
kociş geldi kızlar..
kusura bakmayın, habersiz kayboldum..
herkeslere iyi geceler...
hoşgeldın canım...
ben onları sebamed aldım drumuzda onu onerdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?