2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler hepinize tatlı rüyalar.. ben bi uyumaya çalışcam, bu akşam itibariyle tanıştımğım AYVALIK ve PAMUK 86, çok memnun oldum, görüşmek üzere

hoşbulduk DEMET, saol canım krem ler için, ben de bepanten almaya karar verdim göğüs için, diğerlerine biraz daha bakıcam, dalin de ii diyolar, ya tansiyonum hep 6-11 falan normal ama ben de anlamadım, bi hafta sonra gitcem dr. a, sorcam o zaman. AC karın çevresi oluyomuş, bende o ölçüm biraz geride, kafa çevresi de 3 gün ilerde nası oluyo anlamadım ama bebişim biraz çiroz sanırım

yapısal oluyo bazen annenin babanın kafasının büyük yada küçük olmasıyla alakalı demekki.dogunca büyür oda annesi

sağol canım iyiyim ben de.. eşimi işe gönderdim, yatakta keyif yapıyorum.. dün biraz fazla ayakta kaldım galiba belim ağrıo hafiften.. küçük beyin şu 2 gün gelmesini istemediğimden dinleniyorum ben de .. :ecrin_bebek:

gelmez annesi yerimsenibenama sen yine bol bol dinlen .

günaydın ben çok iyiyim sen

iyiyim canım, sağol..

kızlar, bebeğimiz için bir blog sayfası hazırlayacağız biz, var mı böyle birşey yapan? doğum yaklaştığı için artık son halini oluşturmaya çalışıyorum ki doğumdan sonra kolayca geliştirebileyim.. :kedi:

Günaydin kizlar,

Benim bogazim agriyor hemen güzel bir kahvalti yapip zencefil bal karisimi yicem.

Kendimi kirik hissediyorum doguma gider ayak hasta olmak istemiyorum mafoldumben
canım geçmiş olsun ...giderayak hasta olma hemen iç o dediğin karışımdan....
ufak olsun hiç üzülme ufak bebekler daha çabuk topluyo kendisini daha hızlı büyüyo doğduktan sonra......önemli olan sağlık....

merhaba ben 40+1 günlük hamileyim zaman geçmiyooooooooooo

merhaba ben 40+1 günlük hamileyim zaman geçmiyooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…