2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar doğum haberlerini okuyunca duygulandım mayısta düşük yapmamış olsaydım ben de bebeğimi kucağıma almış olacaktım Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın mafoldumben

Ben bişey dicem kızlar...
doğum yapınca, birsürü kişiye haber vermek gerekecek..
Birçoğuna mesajla haber verilecektir...
şık cicibici bir mesaj hazırlamak istiyorum.

Sanki kızımın ağzından yazılmış gibi olacak...
Ben Begüm Ç., Yalel ve Y.'nın kızıyım, bugün dünyaya geldim, hepinize merhaba... gibi bişey olsun istiyorum. şunu bi geliştirelim mi hepbirlikte teyzoşlar...

merhaba kızlar doğum haberlerini okuyunca duygulandım mayısta düşük yapmamış olsaydım ben de bebeğimi kucağıma almış olacaktım Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın mafoldumben

Aminn canım. Geçmiş olsun...Allah sana da en kısa zamanda bebeğinin kardeşiyle yeni heyecanlar tattırır inşallah:Saruboceq:

Ayyy çok güzel bir msj olur da hiç kafam basmaz ki benim ağdalı hoş sözlere...

üzme sakın kendini hurrem, allah sabır versin.. meleğin kardeşini gönderecektir en kısa zamanda, en uygun zamanı bekliyordur muhakkak.
amin, güzel dileğin için teşekkür ederiz canım benim.

ben de bu bebeğimden evvel, 2 kere düşük yaptım. nasıl bir acı hissettiğini anlayabiliyorum, her şeyi zamana bırakmak lazım..

teşekkürler ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum ama gelmek bilmiyor bir türlü

gelir gelir annesi.. sen sabırla bekle.
ama kafaya takma lütfen. ben yaptım o hatayı, 6 ay bekledim... hamile kalamadım. her ay yumrtlama kontrolüne gittim geldim, ateş ölçtüm, gün takibi yaptım.. falan falan...
sonra kafamı başka şeylere yönlendirdim. işime yöneldim, kursa gittim-ahşap boyadım.. kendimi meşgul ettim. öyle değişik pozisyonlar denemeyi bıraktım... yatakta dikip bacaklarımı yatmadım... kafamdan attım gitti hamile kalmak çabası meselesini.
o ay hamile kaldım. kendi kendine oldu her şey... üstelik o ay ilgili günlerde ilişki bile olamadı nerdeyse...
diyeceğim o ki, kafaya takmadan beklemek lazım.

teşekkür ederim beklemekten başka elimden gelen bir şey yok Allah bebeklerinizi size bağışlasın iyi akşamlar hepinize

kme bırakacaksın esmer?

annem bakıcak canım. zaten oraya göçtüm bi süre onlarla yaşayacağız.

amin saol özgee

artık nasip allahtan erken çıkma durumu oluyo dimi işten.süt izni diye ben öyle biliyorum yani.

yok be canım. ben zaten 17:00 çıkıyorum normalde. dahada erken çıkamam. özel sektör ya süt iznini vermez o yüzden.

teşekkürler ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum ama gelmek bilmiyor bir türlü

Herşeyin elbet doğru bir zamanı vardır emin ol. Zamanı beklemektense akışına bırakmak bazen en doğru olandır. Hayatı akışına bırak,psikolojine de çok yüklenme. Bakarsın ummadığın bir anda başlamış minik kıpırdanışlar...

ya eşim işten geldiğinden beri sen bugün çok farklısın dudakların şişmiş bugece kesin doğurursun deyip duruyo ya bugün 29 aralık şurada 2gün kaldı 2010 a

ya eşim işten geldiğinden beri sen bugün çok farklısın dudakların şişmiş bugece kesin doğurursun deyip duruyo ya bugün 29 aralık şurada 2gün kaldı 2010 a

sen söyle eşine, ağzını hayırlara açsın :)
neymiş o ööölee... 2 gün kala 2009'da mı çıkartçakmışsın yani bebişi... az sabır bacım, sık kendini.. tıkaçla kapat gerekirse... bekle accuk :)

banyo yapacağım korkudan yapamadım hani böyle rahatlarım gevşerimde gelir diye :)

millette doğum korkusu olur bende yılbaşından önce doğurcam diye korkuyorum yoksa korku falan yok

yapma banyo falan... gevşeme şimdi :)
dur dur az daha bekle... çıkart aklından doğum moğum meselelerini.. otur film izle.. :)

valla yalelcim zaten benim aklımda hiç yok doğurmak :)
ama demir paşa çok isterse artık benden günah gider askere 1sene erken gider aklı başına gelir:):):)
şaka biyana hayırlısı ile eli ayağı düzgün sağlıkla gelsinde ne zaman olursa artık hakkımızda hayırlısı

ikimizden başka kimse yok yalel bende çok sıkılıyorum eşimde öyle uzandı uyudu kaldı canım ailemi izliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…