günaydın kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim midem bulanıyo biraz da ishalim eğer devam ederse dr arayacağım
sağol demetcim ya aslında çok çok kötü değilim ama sanki bi gariplik var üzerimde eşimde akşamdan beri doğurcan sen deyip duruyo psikolojik mi acaba :) dudaklarım falan şişmiş ne bileyim
rennie tablet aldım şimdi iyi geldi geçmezse dediğin gibi kahveyle limonu hemen yaparım
sen nasılsın canım ağrım var yazmışsın bence normal ağrıların haftanda baya ileride
gunaydın kızlar ben geldim ve hala dogurmadım:)
şimdi biraz geçti bebişim oraya kamp kurmuştu heralde öle düşündüm.normal agrılarımda çok oluyo. iki üç gündür yatıyorum zaten iyi geliyo.senin kocanadaklava:.benim eşimde karnıma dogru gel gel yapıyodu bıraktı ocaga girelim öle dogsun diyor.sanki benim elimde naniknanik
valla canım ya şurada kalmış 2 gün artık 2010 olsun ama illa gelcem dersede ne yapayım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hayırlısı artık.
dediğin gibi elimizde değil ki gel deyincce gelecek gelme deyince gelmeyecek
Günaydın kızlar suan nst ye bagliyim beklerken bı Kk ya bakım dedim bakal nat sonucumuz nasıl cikcak. Bugün tam tarih belli olucakkk Allah'ın izniyle burda beklerken doguranlar oldu görseniz ne tatlı bebislerdi
günaydın kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim midem bulanıyo biraz da ishalim eğer devam ederse dr arayacağım
hadi hayırlısı neşecim
nasip artık.ya benim 5 gün sonra dogumum var bazen çok heycanlanıyorum .bazende sanki ben dogurmayacagım ilginç şeyler.sositosositohihoyyyt
kızlar benıkm kasıklarımdakı agrı neredeyse sureklı var denılecek kadar sık, ama bazen hafıf bazen sıddetlı. bel agrısıda uyku pozısyonlarında ve cok ayakta durdugumda oluverıo. ben bazen normal dogum sanısını karıstırırmıyım dıye bıle korkuyom.. doguranlar o asla karısmaz sen merak etme dıolar:) ayrıca su veletler az daha dayansın 2010 olsun yaa..bakalım hayrlısı olsunnn hepımıze...:)
Canimmm benim akrabam yeni dogum yaptı o anlattı dogumdan önce ishal oldum demişti kız dogurmayasinnn;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?