2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim midem bulanıyo biraz da ishalim eğer devam ederse dr arayacağım

günaydın kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim midem bulanıyo biraz da ishalim eğer devam ederse dr arayacağım

günaydın ara bizede haber ver.geçen bende olmuştum.dün dr sormayı unuttum.türk kahvesinin içine limon sık hemen bi kaşık iç.çeekme şıp diye keser.bide leblebi ye

sağol demetcim ya aslında çok çok kötü değilim ama sanki bi gariplik var üzerimde eşimde akşamdan beri doğurcan sen deyip duruyo psikolojik mi acaba :) dudaklarım falan şişmiş ne bileyim
rennie tablet aldım şimdi iyi geldi geçmezse dediğin gibi kahveyle limonu hemen yaparım
sen nasılsın canım ağrım var yazmışsın bence normal ağrıların haftanda baya ileride

esra cnm muz ye
hemen keser
fazlada yeme kabı< yapmasın
mıde bulantın içinde havuç yıyebılırsın
gecmıs olsun

şimdi biraz geçti bebişim oraya kamp kurmuştu heralde öle düşündüm.normal agrılarımda çok oluyo. iki üç gündür yatıyorum zaten iyi geliyo.senin kocanadaklava:.benim eşimde karnıma dogru gel gel yapıyodu bıraktı ocaga girelim öle dogsun diyor.sanki benim elimde naniknanik

valla canım ya şurada kalmış 2 gün artık 2010 olsun ama illa gelcem dersede ne yapayım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hayırlısı artık.
dediğin gibi elimizde değil ki gel deyincce gelecek gelme deyince gelmeyecek

Günaydın kızlar suan nst ye bagliyim beklerken bı Kk ya bakım dedim bakal nat sonucumuz nasıl cikcak. Bugün tam tarih belli olucakkk Allah'ın izniyle burda beklerken doguranlar oldu görseniz ne tatlı bebislerdi

nasip artık.ya benim 5 gün sonra dogumum var bazen çok heycanlanıyorum .bazende sanki ben dogurmayacagım ilginç şeyler.sositosositohihoyyyt

kızlar benıkm kasıklarımdakı agrı neredeyse sureklı var denılecek kadar sık, ama bazen hafıf bazen sıddetlı. bel agrısıda uyku pozısyonlarında ve cok ayakta durdugumda oluverıo. ben bazen normal dogum sanısını karıstırırmıyım dıye bıle korkuyom.. doguranlar o asla karısmaz sen merak etme dıolar:) ayrıca su veletler az daha dayansın 2010 olsun yaa..bakalım hayrlısı olsunnn hepımıze...:)

hadi hayırlısı neşecim

Saol canım çok heyecanlıyım valla bebis hemşiresi ile onceden konusunca doğrama doğmaz videoya cekiyomus hemşire tabi bahşiş almak için akkınızda bulunsun biz konuscaz bugün fotografını falanda çeksin diye dogumganrde yikarken falan hatıra

nasip artık.ya benim 5 gün sonra dogumum var bazen çok heycanlanıyorum .bazende sanki ben dogurmayacagım ilginç şeyler.sositosositohihoyyyt

haklısın demetcım, bu duyguyu bende cok yasıyorum. bende bazen cok cesurum dedıgın gıbı sankı ben dogurmayacagm hıc heyecan yook.hadı hemen kessınler bıcsınler benı hıc korkmuyorum dıyorum kendı kendıme , bazende aacıp koruyorum aklım ahep kötu seyler gelıyor..a.s.

Canimm eğer hastane ile konuşursan aralığın sonunda bile doğsa Ocak diye dog belgesi veriyolarmis bıkacağım gün için 2009 lu olmasın diye zaten yarın yılın son gunü Ocak bebisi olurlar heralde

Canimmm benim akrabam yeni dogum yaptı o anlattı dogumdan önce ishal oldum demişti kız dogurmayasinnn;

neşecim hadi hayırlısı güzel çıkar inş.nst sonucun
valla doğumdan önce ishal olma olayını bende duydum da duymamazlıktan geliyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
şaka bi tarafa herşeyin hayırlısı artık bakalım 2 gün daha dayanırsa demir bey sonrasında ne zaman isterse gelsin

Merhaba kizlar
Gecmise bakamadim ama dogum haberi yok herhalde.
Dün komsumun ogluna gittik kahve icmeye 16 aylik torununu gördü.15 yildir konumuyordu ogluyla yeni baristilar cok duygusaldi ortam. Kadincagiz ogluna bakmaya kiyamiyor oglanda 45 yasinda :))))) Torunda sorunlu dogmus cok üzüldüm.Gelinin suyu gelmis 45 saat sancidan sonra bebek cikmis ama oksijensiz kalmis bi an o ara problem yasamislar bi kac ameliyat gecirmis dogumdan sonra simdi motor hareketler cok yavas ama sevimli bi bebekti. 16 aylik daha zor emekliyor cogu seyde geri doktorlar gecen gün büyüdügünde sara nöbeti gecirecek demisler ara ara bayilmalar yani ((( Ben burda suyum geldi doktor sezeryana aldi diye yazanlara sasmistim.Suyu gelince bebekte geliyor niye sezeryan diye.Ama burda istisna durumda öyle olmamis. Demekki dedim bizim doktorlar en ufak bir sorun ble olmasin diye hemen sezeryana aliyorlar artik ne kadar dogru yalnis bilemiyorum.Bu son günlerde düsünmekte istemiyorum. Allah tüm bebekleri eli ayagi saglikli kucagimiz almayi nasip etsin. Esim bi sürü soru sordu dün kadina sonra sasirdi cünki bizim oglanda öyle seyler yasamadik aman dedi sus artik bu seferkinde ne olacak bilmiyoruz korkuyorum ben Allah korusun.Oda benden korku lafini hic duymamis panik oldu deme öyle diye diye eve döndük. Sonrada zaten kac gecedir kötü rüyalar görüyorum dün gece tam rüyasini gördüm.Doguma girmisim doktor yerine simsiyah giyinmis bi papaz beni dogurtmaya gelmis.Sabahin 5 inde kalktim sersem gibi. Sonra uyudum bu sefer Acun u gördüm herkese haber ver dogruyorum diyorum :)))) Daha 20 gün neler görecegim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…