ikimizden başka kimse yok yalel bende çok sıkılıyorum eşimde öyle uzandı uyudu kaldı canım ailemi izliyorum bende
yılbaşında ne yapacaksınız yalel varmı planınız
ah canım ya ne planı bende senden kopya çekecektim ama aynıymışız eşim bişeyler ayarlayayım mı dedi bende yok dedim acil bişey olursa evde olalım annemlerinde planı varmı bilmiyorum velhasıl sıkıcı olacağı garantiöf daraldım.
ben de show'da bu kalp seni unutur mu'yu izliyorum esracım.
annem burda, eşim gecikicek bu akşam, onu beklioruz..
yılbaşı için, evdeyiz.
geçen sene yılbaşında, yeni evliydik biz. ben hamiştim yine, bi risk oluşturmasın diye, kocişle evde oturmuştuk. ben güzel sofra hazırlamıştım, hediyeleri ağaç mağaç.. başbaşaydık. ama 5-6 gün sonra düşük yapmıştım.
bu sene yılbaşında hala hamişim .. diye dalga geçiyorum ben de.. hala doğuramadım :)
annem burda zaten. babam ve anneannem de gelecekler, evdeyiz bu sene de. bi ekstra plan falan yok velasıl.
hatta ne yemek yapacağımızı bile konuşmadık henüz annemle.
var mı tavsiyen?
siz ne yapacaksınız?
esracım naber? öyle aklına doğum filan getirme canım. demirpaşa ne zaman isterse o zaman gelsin .
Ben bişey dicem kızlar...
doğum yapınca, birsürü kişiye haber vermek gerekecek..
Birçoğuna mesajla haber verilecektir...
şık cicibici bir mesaj hazırlamak istiyorum.
Sanki kızımın ağzından yazılmış gibi olacak...
Ben Begüm Ç., Yalel ve Y.'nın kızıyım, bugün dünyaya geldim, hepinize merhaba... gibi bişey olsun istiyorum. şunu bi geliştirelim mi hepbirlikte teyzoşlar...
ah canım ya ne planı bende senden kopya çekecektim ama aynıymışız eşim bişeyler ayarlayayım mı dedi bende yok dedim acil bişey olursa evde olalım annemlerinde planı varmı bilmiyorum velhasıl sıkıcı olacağı garanti
belkide yeni yılın ilk bebişlerinden biride demir olur belli mi olur:roflol::roflol::roflol:
biz öyle mesaj gönderdik bi de erken doğum olduğu için insanlar ilk başta bi afallamışlar anlayamamışlar sonra aradılar bebek doğdu mu diye :)
"merhaba ben leyla ece ......bugün 10.45'de aranıza katıldım"
selam arkadaşlar.. geçen gün katıldım ben de aranıza, ocakta bi bebiş de ben bekliyorum. 35 hafta 4 günlüğüm.27 ocakmış muhtemel doğum tarihim. ya bişey sorcaktım size, bebişin yağını, pişik kremini, göğüs kreminiizi falan aldınızmı..marka olarak hangisi iyidir..
hoşgeldın canım...
ben onları sebamed aldım drumuzda onu onerdı...
hoşgeldın canım...
ben onları sebamed aldım drumuzda onu onerdı...
uyuyamayan anne varmı bendn başkaaa:bbo:
çok dolanmayın annesi, yorma kuzuyu... kendini de.. valla nasıl olduğunu anlayamadan çok şeyler oluveriyor. aman diyim, dikkat et kendine jasmin.
allahın izniyle 2010 bebeği olmasını temenni ediyorum şimdilik :) sonrasını bilemiyorum.
senle ben aynıydık hemen hemen, di mi? kendini nasıl hissediyorsun sen? enerjik misin, hafif bi ağırlık bastı mı yavaş yavaş... bebişin hareketleri nasıl? benim Begüm çok hareketli, bazen korkutuyor beni.. hala 2200 gr kadar, ufacık bi bebek bizimki.. çok hareket ediyor benim sıpam, o sebeple kilo alamıyor bence. :)
çoğunluktayız canım uyuyamayanlar olarak ama bu akşam burda ses yok belki ilerleyen saatlere doğru olur hoşgeldin aramıza bu arada
slm hoşgeldin.ben jhonsas baby aldım.dalinde var arada.gögüs kremi olarakta bebanthen verdi doktorum.selam arkadaşlar.. geçen gün katıldım ben de aranıza, ocakta bi bebiş de ben bekliyorum. 35 hafta 4 günlüğüm.27 ocakmış muhtemel doğum tarihim. ya bişey sorcaktım size, bebişin yağını, pişik kremini, göğüs kreminiizi falan aldınızmı..marka olarak hangisi iyidir..
tansiyonun mu yüksek doktora sor bi canım .bana hep şişligin var mı diye soruyo.tuzlu yemiyorum ama şişiyorum sizde de aynı durum varmı yaa. ne çok sordum dimi akşam akşam. :kedi:
ben dün çok uyudum 4 e kadar.gece haliyle uyuyamadımallaha şükür çok fazla olmadı uykusuzlugum 6 gün sonrada dogum yapıcam inş. olmazda dinç karşılarım bebişimi.çoğunluktayız canım uyuyamayanlar olarak ama bu akşam burda ses yok belki ilerleyen saatlere doğru olur hoşgeldin aramıza bu arada
merhaba yalel, şöle bi bakıyodum da yazdıklarınıza, begüm de çok hareketliymiş,bizim kız da öyle, ben de 35 hafta 4 günlüğümm. bebişimiz de minyonmuş b,raz, zayıfmış. sanırım 2200 falan benimde. AC si bi hafta falan geride. hareketiyle alakası varmıdır cidden, ben upuzun bi kızım, eşim de öyle, bizim çocuk niye ufak diye üzülüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?