Esracim
Gecmis olsun ishal le beraber istem disi ikinmada geliyorsa hemen doktora git bence.
ecrin
Normalmis canim zaten gece 5 defa wc ye gidince uyan uyu sersem oluyorum. Esine söyle zorlamasin seni bebek gelecegi zamani biliyor nasilsa. Daha gününü 1 hafta 10 gün de gecebilir normal yani.
Esracim
Öyle hayirlisi ne ise o olsun. O kadinin dogum yaptigi hastane buranin en iyi hastanesi doktorlari cok iyi üniv arastirma hastanesi ama demekki sorun olacaksa hersekilde oluyor.Bence en iyisi tecrübeli ebeye denk gelmek nerde olusak olalim.Bu isi en iyi ebeler biliyor.
Ben bişey dicem kızlar...
doğum yapınca, birsürü kişiye haber vermek gerekecek..
Birçoğuna mesajla haber verilecektir...
şık cicibici bir mesaj hazırlamak istiyorum.
Sanki kızımın ağzından yazılmış gibi olacak...
Ben Begüm Ç., Yalel ve Y.'nın kızıyım, bugün dünyaya geldim, hepinize merhaba... gibi bişey olsun istiyorum. şunu bi geliştirelim mi hepbirlikte teyzoşlar...
ya eşim işten geldiğinden beri sen bugün çok farklısın dudakların şişmiş bugece kesin doğurursun deyip duruyo ya bugün 29 aralık şurada 2gün kaldı 2010 a
selam arkadaşlar.. geçen gün katıldım ben de aranıza, ocakta bi bebiş de ben bekliyorum. 35 hafta 4 günlüğüm.27 ocakmış muhtemel doğum tarihim. ya bişey sorcaktım size, bebişin yağını, pişik kremini, göğüs kreminiizi falan aldınızmı..marka olarak hangisi iyidir..
günaydın kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim midem bulanıyo biraz da ishalim eğer devam ederse dr arayacağım
özge hosgeldın cnmm
bıraz problemlıyım kendı adıma
gece kabus sacma sapan ruyalar gordum
eşimde saçma ruyalar gormus
burdayım esraa
arada kacıp kacıp iş yapıyorum
bugun daha buzdolabımı sılmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?