ay bende düşünüyorum aynı şeyi özellikle gece yattığımda kafamın içinden geçiyo cümleler ama bulamadım şimdilik bişi bakalaım bulursam haber veririm:)
sık dişini adaş çogu gitti azı kaldı bakma sen kocişe
zaten demir çıkıcağı zamanı bilir ona göre gelir akıllıdır oğluş babasının gazına gelip erken çıkmaz bekler 2010 u:)
hoşgeldin canım ben mustela aldım johnson baby deterjan içeriyomuş göya öyle diyolar ben onuda aldım biraz büyüdükten sonra da onları kullanıcam hepimiz aşağı yukarı ya dalinle yada johnsonla yıkanarak büyüdük bi yerimizede bişi olmadıda işte şimdi mucizeler içimizde olunca pipirikleniyoruz en azından ben öyleyim aldım ilk başta mustela kullanıcam
hayırlısıyla oğlumu bi kucağıma alıyımda
aman dikkat et adaş kendine bişi olmaz allahın izniyle ara gerekirse doktorunu benimde sabahları midem bulanıyyo demir içiyosan oda dışkıyı yumuşatıyo sen gene dikkatlı ol doktorunuda haberdar et
bu arada yarın akşam için, evde olacak var mı bizden başka?
annem burda malum.. babamla anneannem de gelecekler...
böyle bi plan gelişti bizde bu sene için.
ne hazırlasak acaba akşam için?
Esracim
Bi kac gündür benimde dudaklar sisti normalde ince dudakliyim böyle silikonlu gibi hosuma gitti kalirmi dogumdan sonrada :))))))))))))))))
özge
aynı kaderı paylasıyoruz
yakın olsa gel kız bıze
kayınpeder kızkardesıne gıder
malum bızde eglence yokk
kkda problemmi var sayfa durdu durdu birden indi mesajlar
Özgecim
Merhaba nasilsiniz?
.
canımcım benımde oglusum var
vallaha alınır bunlar
zaten anneyı kıskanıyor sanırım benımkı
babasına sert tekmeler atıp duruyor
bu arada yarın akşam için, evde olacak var mı bizden başka?
annem burda malum.. babamla anneannem de gelecekler...
böyle bi plan gelişti bizde bu sene için.
ne hazırlasak acaba akşam için?
annesini dinler kuzum sen merak etmecanımcım hoşgeldin
valla az kaldıda bakalım demir bey babasını mı dinleyecek yoksa anasını mı:Saruboceq::Saruboceq:
bende diyorum valla oğlum beni dinlemezsen 2 gün için 1 sene önce askere gidersin aklın başına gelir :roflol::roflol:
sen nasılsın adaş senin demir bey nasıl?
valla
yılbası benım ıçın herhangı bır gun
yarın nstye baglanıcam
belkıde hastaneye yatırırlar
zaten de eşim yarın aksam gıdecek işe
evde olsamda kayınpeder olur
oda erken yatar
ya hastanedeyım yada yalnızım
boyle yanı
Askitom Özge
Yarin gece yalnizmisiniz? Bize gelin :)))
Burda yilbasi gecesi herkes evinde genelde gencler merkezde sokakta olurlar.Gecen hafta bayramlariydi zaten herseyi yaptilar yilbasi gecesi pek mühim diil kimse icin. Aileler normal gece gibi gecirirler.Gece 12 olacaginda sokaga cikariz havai fisek atarlar.Komsular birbirlerine tatli cörekler dagitir pisirdikleri bol bolda icki icerler tabii. Sicak sarap icerler.Ben bu halde cikmicam camdan seyrederim onlari. Heryer bembeyaz soguk hic cekemicem bu halde disarda durmayi. Oglani uyutmam erkenden ilk defa sokaga ciksin eglenceli gelir ona. Gecen sene yan evimizde komsu yasli kadin vardi 85 yasinda yilbasi gecesi fenalasti ambulans filan cagrildi herkes disardaydi kadini götürdüler kimsesi yoktu komsulardan bi kac kisi gitti yaninda kadin hastaneye girince ölmüs döndüklerinde üzgündü herkes pek öyle keyifli olmamisti sokak eglencesi. Ben nedense yilbasi gecesi tv de Sibel Can i dinlemekten hoslaniyorum bu sene hangi kanaldaysa ona bakarim icim aciliyor hatunu fikir fikir görünce :)))))))
merhaba fıstıklar
annemlerdeyım gecmısı okuyamıyorum
ne var ne yok dıye bakayım dedım nasılsınız bgun doguran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?