Aman simdiden kiskaniyormu bu bizdiklar :))) Benim oglum 2 yasindayken esim beni öptügünde hüngür hüngür aglardi öpmesin seni diye :)))))))))))) Hala babasiyla gizli bir rekabette bakin bi dogsunlar ayaklansinlar evde ne tiyatrolar olacak.
Özgecim
Karlar tam erimisti bu sabah gene lapa lapa basladi yagmaya su an bembeyaz oldu heryer oglumun dogdugu seneden beri ilk kez yilbasi gecesi heryer bu kadar cok kar bu sene.Insallah bereketli güzel bi sene olur 2010.
Kaynimin kiz arkadasi IKEA da ise baslamis dün gece bizdeydi.Bende IKEA delisiyim ya indirimleri sayiyordu bana bide onun üzerinden alisveris yapinca bi indirim varmis ama sabah radyoyu dinledim otoban kapaliymis onu ise yolladim ben gitmedim evdede yalnizim senin gibi bi net bi tv vakit öldürüyorum.Üst kati biraz toparlamam lazim ama hic icimden gelmiyor.
Sorma ya dün eşim yatarken sarıldı bana,o ana kadar hiç kıpırdamayan oğlum bi tekme attı babasına ben de şaşırdımkaydirigubbakcemile3 Eşim tamam oğlum dokunmuyorum annene diyor. Eşim arkasını döndü sonra hiç hareket etmedi sıpamopuyorumnanaktan
Ayyy geçen seneyi düşünmezsek güzel geçiyormuş orada yılbaşı,en azından 12de sokak kısmı. Dur ben ayarlayım da geleyim hemenkaydirigubbakcemile3 Ben de istiklal caddesine gitmek istiyordum ama eşim çalışacak büyük ihtimalle. Hem çalışmasa da beni bu halde asla götürmez((
Anneolmak çok kıskandım ama yaaaa,ben de annemlerle olmak istiyorummmmmafoldumben Bu arada sağolsun bir arkadaşın teyzesi hamileyim diye göndermiş bahsettiğin tatlıdan,o da olmasa hayal olurdu benim için...
Anneolmak çok kıskandım ama yaaaa,ben de annemlerle olmak istiyorummmmmafoldumben Bu arada sağolsun bir arkadaşın teyzesi hamileyim diye göndermiş bahsettiğin tatlıdan,o da olmasa hayal olurdu benim için...
gelım meltem abla
bı ucak bıletıne bakar bılıyosun
ama mazallah ucakta dogururum falan
uluslararası olur benım oglan:)))))))
anne olmak haklısın
yenı yıl yenı umutlar demek
ama ben kutlamasını sevmıyorum
BULGARISTANDA KUTLAMAKTAN SIKILMISTIM
özge guzel tabı de çok abartılı kutluyor onlar
ınsan sıkılıyor
tecrubeyle sabıttır
benım eşim kesın işte
bıze bayram seyran yok
mesaı denk gelsın yeter
ama 3 gun dogum ıznı varmış
en azından bu moralımı duzeltıyor
ama ınsallah yenı yıl hepımıze guzel hayatlar
guzel umutlar getırır
anneolmak
allah ıyılıgını versın
mutfagın kapısında mı beklıosun
aaayyy cok guldummm
allah senıde guldursunn
poseidon 83 benimde boğazım ağrıyo ve 2 haftadır geçmiyo doğum yaklaştı ya psikolojik
Özgecim
Daha subat ayi var mart ayi var kar yagar yani.Istanbul da da kötü oluyor ya kar yagdiginda.Ben Istanbul dayken hic Istiklal cad cikmadim yilbasi gecesi.Burdada merkeze gitmedim hertürlü insan oluyor insan tedirginlesiyor.Icki icenler olunca ben huzursuz ouyorum her türlü olay cikar diye.Bosver götürmesin esin seni. Ama her yilbasi 1 ay önceden gidecegimiz yeri ayarlardim hediyeler kiyafetlerim filan.Buraya gelince her yil evdeyiz mecburen cocuk olunca nereye gideceksin.Bundan sonrada zor gözüküyor. Ben ogluma yilbasi gecesi hamile kalmistim.Konsolosluk vizemi vermemisti.Esimde 2 gece icin atlayip ucaga Istanbul a gelmisti. Sonra o döndü bi baktim hamileyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?