2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

temizlik manyağıyım ben temizlik yaparken kendimi kaybediyorum iş bitince aklım başıma geliyo tam sezeryan günümüzü bi öğrenelim de asıl ozaman beşlıcak temizik

Geçmiş olsun hoyacım. Ya kayınvaliden de kendine göre kapatmasın kaloriferi,belki bebek üşütüyordur.

poseıdon bızde aksam mısafırlıge gıttık
guzeldı

bende bırazdan elekt.faturamı yatırmak ıcın cıkacam
ama hemen gelırım
evde tadılat var ya
o yuzden bıyere gıdemem bugun

hoya ufo varsa onu kullan canım kaynanan yanıyo diye kapanırmı kaloriferya dışarı çıksın serinlesin canım havalar zaten soğuk dışardaki güneşe güvenme kapattırma kalerüferi

o da pişman kapatmıyo artık
şimdi dışarıya gezmeye gidecek sıkılıyor burda
bana da çikolata al anne dedim bakalım

geçmiş olsun hoya...düzelir canım bebek bu düşe kalka büyücekler:))ayy ne rahatım ben:)

ayy özge evet yaa
geldiğinden beri ayağında çorap görmedim
gece de buz gibi yerde yatıyor
gündüz bebek uyuyunca salonda buz gibi yerde oturuyor
kıyamaıyom ona da

öyle ecrin annelik kolay mı
bakması değil sorun da o dudağını titrete titrete ağlaması mahvediyor beni

ayy özge evet yaa
geldiğinden beri ayağında çorap görmedim
gece de buz gibi yerde yatıyor
gündüz bebek uyuyunca salonda buz gibi yerde oturuyor
kıyamaıyom ona da

Neyse artık balkon,dışarı gezmeleri falan derken o da o şekilde rahatlasın. Zor tabi iki uçta sıcaklık isteyen 2 birey var evde...

poseıdon bızde aksam mısafırlıge gıttık
guzeldı

bende bırazdan elekt.faturamı yatırmak ıcın cıkacam
ama hemen gelırım
evde tadılat var ya
o yuzden bıyere gıdemem bugun

Hala bitmedi mi tadilat, senin son aylarini mi beklediler. Bir de orasini boyarlar is bitince o boyanin kokusundan 1 hafta kullanamazsin orayi, kokulara duyarlisin ya.

hoya ufo varsa onu kullan canım kaynanan yanıyo diye kapanırmı kaloriferya dışarı çıksın serinlesin canım havalar zaten soğuk dışardaki güneşe güvenme kapattırma kalerüferi

Bizde de Ufo var, esim üsüyor aciyor ben yaniyorum kapatiyorum, öyle geceleri ac kapa yapa yapa üsüttüm :kedi:

Millet diyorki Lohusayken sicak bassa da pencere acma sicakta otur, sen farketmiyorsun ama lohusayken hasta olursan cok kötü olur felan diyorlar.sicaktan yansak da aslinda acmak lazimmis sobalari.

Kizlar adini hatirlayamadim simdi evde de yok ama bebek icin alacaktim yarin gider alirim yazarim size adini.Nette ariyorum ama bulamadim Nivea penaten ve bübchen in de varmis ayni kremlerden sanki bu markalar Türkiye de olur gibi geliyor bana.

hoya çok iyisin canım ya kaynananı kendi annen gibi benimsemişsin işallah oda seni kendi kızı gibi benimsiyodur

öyle ecrin annelik kolay mı
bakması değil sorun da o dudağını titrete titrete ağlaması mahvediyor beni

Gecen gün 8 aylik bebegi olan bir arkadasim geldi uyuttu burda bebegi, uyurken ayni senin tarif ettigin gibi dudaginintitrete titrete agliyor uykusunda.

cnm bana bısey yaptırmıolar kı
suanda evın dısında iş yapıolar

boyamıcaklar cnmcım
ama yıne de rahat degılım
malum hergun yemek yapmam zorunlu
acıkıyorlar halıyle
pazarada cıkmadım bu hafta
evde pek bısey kalmadı sebze namına
sımdı ne yapacam derdı var hergun
eşim işte zaten

valla çok severim kendisini kızı yok onun bana evlatlarından farklı davranmaz sağolsun
bi de ilk torunu nur hanım da
gel keyfim gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…