2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoyacim
Buranin net sayfalarina bakyiorum bebek gazi icin doktorlarin yazdigi rezene ananos ve kimyondan birer kasik kaynamis suda bekletip bebege icirmek ama bu cayi evde yapmaya ben güvenmem eczanelerde 1 haftalik yada 1 aylik yasina göre caylar var onlardan denedin mi?

Hoya
Canim bebegin üsüyüp üsümedigini ensesinden anlarsin ensesini sürekli kontrol et.Birde evin ici hep ayni sicaklikta kalmali o üsüdüm ac bu yandim kapa yapmamali yanan ciksin disari yada dus alsin ne bilim.

Benimle ayni haftada bir arkadasim vardi burda, ikimizde hamile oldugumuz icin ve arkadas calistigi icin görüsemiyorduk fazla, bayramda görmüstüm en son onu.

Dün mesaj atmis dogurmus. onun dogum tarihi 10 ocakti, beni de bir heyecan sardi ben de dogururmuyum acep, benim haftamdakiler doguruyor sirayla.

ecrın bende cooook severdım amaaa
hıccc kymet bılmedı hıccc
kendı annemden ayırmadım amaaa
o hep gelın dedı banaaaa
dahada sevesım gelmıo

hoya benim annemde öyle ya gelinleri bizden kıymetli laf bile söyletmez bize bişey desek gelinine hemen susturur bizi gelinleride bi görsen anneme nasıl davranıyolar boğarsın yani elinde kalırlar annem bize gelince hiç bi iş yaptırmayız gelinler evi bile temizletiyolar bide anne demek yok hanım kı böyle

yok denemedim ama denerim bakayım

Hoya
Canim bebegin üsüyüp üsümedigini ensesinden anlarsin ensesini sürekli kontrol et.Birde evin ici hep ayni sicaklikta kalmali o üsüdüm ac bu yandim kapa yapmamali yanan ciksin disari yada dus alsin ne bilim.

evet öyle artık akıllandık hepimiz

kaydirigubbakcemile3
hoya semra kimin adı hani eski bir isimya merak ettim...kayınvalidenin mi?

yok babası istedi bu ismi
kaynonoşun adı müzeyyen

ayy ben annenin yerinde olacam

Daha yeni evlendigimde kaynanamin oldugu bir ortamda bebek sevdim (ben bebekleri o zaman da cok severdim)

Benim bebegim olsa annem ne mutlu olur dedim (bizim tarafta ilk evlenen benim ilk torun, öteki tarafta saniirm bu 20. tarunlari olucakakannehir)

Kaynananm hemen girdi araya bebek olsa o bebek bizim hakkimiz dedi :bbo:

Gelsin vermicem bebegi ona yerimseniben

annem hak ediyo canım gelini 1 aylık hamileydi bakmaya gitti ben doğuracam nerdeyse hala gelecek gelde sinir olma

Hoya
Canim birde milupa nin cayi varmis gaz icin burda hamileler sitesi var kk gibi orda arattim yeni doganlarda ayni dert bizim gibi soruyorlar.Cogu milupa nin cayini denemis.Eczanenize sorsana mutlaka ordada vardir.

ecrın bende cooook severdım amaaa
hıccc kymet bılmedı hıccc
kendı annemden ayırmadım amaaa
o hep gelın dedı banaaaa
dahada sevesım gelmıo

Poseidon
Türk erkek annelerinde niye bu huy var :))))))

Benim gibi yasi gec gelin olacaksiniz kimse karismiyor :)) Hatta hic karismiyorlar lazim olduklarindada yoklar ortada.Allah bana ogullarimin gelin getirdigi günleri göstersin basimin taci yaparim insallah kiymet te bilirler.Dün komsumla ogluna gitmistik gelini uzak uzak duruyor esimde ne soguk kadin bu sisko diyor gelin icin bana türkce sevmedi gelini :))) Gelin hazir paketen kek cikardi bide kahve koydu bana da dediki ben evde kek pisirmeyi sevmiyorum .Yani alin bunu zikkimlanin gibi. Komsumda yazik ogluna öyle yakin oturmus gözünün icine bakiyor gelin sinir oldu kanimca :))) Bebege yogur veriyordu gelin benim komsuda dediki hazir yogurt verme kendin yapsaydin.Bende kas göz isareti yaptim sus gibisinden ne karisiyosun kaynana ya duramadi cenesi.Gelinde günde 4 kez veriyorum ben calisiyorum nasil yapayim o kadar yogurdu demezmi cevabi yapistirdi. Bende komsuma masa altindan dürtmelermi kas göz isaretimi alem oldum bi görseniz. Kadin bi kez emzirmemis bebegi yogurt mu yapacak allah askina karisma kaynana :))))

kim nederse desin kayınvalidede nekadar iyi olursa olsun illaki bi lafları batıyo insana oğluşları bitane biz yüztane sanki bende ilk torunu vericem kayınvalidemlere ama daha yeni yeni böyle adapte oldular bu konularda geri kalmışlar ilk hamile olduğumu söylediğimde sadece hayırlı olsun falan dedi yani karışmazlar öyle sık gelmezler birbuçuk sene oldu evleneli ama 5defa anca gelmişlerdir evime rahatsız etmek istemiyolar kendilerine çağırırlar hep şimdi kalkamıyorum diye gelip yemeğimi falan yapıyo annemle paslaşıyolar ama nekadar iyide olsa laf batıyo insana

meltem abla bi seferde 15dk. bi memeyi ardından 15 dk. diğerini verecem değil mi
bizimki uykusunda pırtlatıyo
ohh be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…