Hoyacim
Buranin net sayfalarina bakyiorum bebek gazi icin doktorlarin yazdigi rezene ananos ve kimyondan birer kasik kaynamis suda bekletip bebege icirmek ama bu cayi evde yapmaya ben güvenmem eczanelerde 1 haftalik yada 1 aylik yasina göre caylar var onlardan denedin mi?
Hoya
Canim bebegin üsüyüp üsümedigini ensesinden anlarsin ensesini sürekli kontrol et.Birde evin ici hep ayni sicaklikta kalmali o üsüdüm ac bu yandim kapa yapmamali yanan ciksin disari yada dus alsin ne bilim.
Benimle ayni haftada bir arkadasim vardi burda, ikimizde hamile oldugumuz icin ve arkadas calistigi icin görüsemiyorduk fazla, bayramda görmüstüm en son onu.
Dün mesaj atmis dogurmus. onun dogum tarihi 10 ocakti, beni de bir heyecan sardi ben de dogururmuyum acep, benim haftamdakiler doguruyor sirayla.
hoya semra kimin adı hani eski bir isimya merak ettim...kayınvalidenin mi?
hoya benim annemde öyle ya gelinleri bizden kıymetli laf bile söyletmez bize bişey desek gelinine hemen susturur bizi gelinleride bi görsen anneme nasıl davranıyolar boğarsın yani elinde kalırlar annem bize gelince hiç bi iş yaptırmayız gelinler evi bile temizletiyolar bide anne demek yok hanım kı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?