- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Hmm iyi o zaman sen rahatsiz olmuyorsan iyi, bizim yatak odamizdan girilen cok küsük bir kiler var, orayi boyadilar gecen ay, kokusundan dolayi yatamadik orda bir hafta salona tasidik koca yatagicnm bana bısey yaptırmıolar kı
suanda evın dısında iş yapıolar
boyamıcaklar cnmcım
ama yıne de rahat degılım
malum hergun yemek yapmam zorunlu
acıkıyorlar halıyle
pazarada cıkmadım bu hafta
evde pek bısey kalmadı sebze namına
sımdı ne yapacam derdı var hergun
eşim işte zaten
Maasallah,valla çok severim kendisini kızı yok onun bana evlatlarından farklı davranmaz sağolsun
bi de ilk torunu nur hanım da
gel keyfim gel
hoya benim annemde öyle ya gelinleri bizden kıymetli laf bile söyletmez bize bişey desek gelinine hemen susturur bizi gelinleride bi görsen anneme nasıl davranıyolar boğarsın yani elinde kalırlar annem bize gelince hiç bi iş yaptırmayız gelinler evi bile temizletiyolar bide anne demek yok hanım kı böyle
Bizimki cikarinca Pöffff dicem ben kaydirigubbakcemile3meltem abla bi seferde 15dk. bi memeyi ardından 15 dk. diğerini verecem değil mi
bizimki uykusunda pırtlatıyo
ohh be
posi allah kolaylık versin sana
pambık hoşgeldin nasısın
azcık daha sabır
aman iyii tembihle geleceği zamanı
biz hep yılbaşında gel annem dedik
nur hanım sağolsun hicri yılbaşında geldi
bugun bi tuhaflık var üstümde adet sancısı gibi hafif agrım var.
posi allah yardım etsin aman bırak altın da aldırma eşine o utanısn ilerde laf sokmaya iyi olur.
:roflol: :roflol:
Hangi yilbasi oldugunu belirtmemissiniz ki bebis ne y apsin dinlemis yine de sizin sözünüzü kaydirigubbakcemile3
kuzunun suçu yok hangi yılbaşında geleceğinis söylemeyi unutmuşsun caniiimmmazcık daha sabır
aman iyii tembihle geleceği zamanı
biz hep yılbaşında gel annem dedik
nur hanım sağolsun hicri yılbaşında geldi
ecrin dikkat et canım doğum belirtisiymiş ya bu sancı etrafında olsun birileribugun bi tuhaflık var üstümde adet sancısı gibi hafif agrım var.
posi allah yardım etsin aman bırak altın da aldırma eşine o utanısn ilerde laf sokmaya iyi olur.
boşverin kızlar en iyi kaynana ölü kaynanazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?