2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamukum ben burdayım da
arada ısım cıkıyor malum
dogum cantamı duzenledım,
sımdı de cekmecelere bebısımın esyalarını yerlestırcem

bıde kayınpeder solenıyor
bu pc sana zararlı deyıp duruyorrr

aman bi o kalmıştı de sende çıkacak nerdeyse bebik aldığı zarar varsa çoktan aldı zaten allah korusun ya ben daha yapmadım çantamı ya ne koydun canım sen bende yapim bugün yarın hazır nasılsa herşey

kızlar merhaba a.s.
ben uzuuuuuuun bir süredir yoktum daha doğrusu bilg.bozuktu giremedim.
bebişlerini kucağına alanlar olmuş.arkadaşlar hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün.opuyorumnanaktan
off benimde canım çok sıkkın:umursamaz:
ben suan 37.haftamdayım doktor bana 3 hafta sonraya randevu verdi:sinifsinif:
sizcede anormal değilmi,ben o zamana kadar doğururum ki!
haftada bir olması gerekmezmiydi:uhm:
şeytan diyo kadını klava:

aşkito sen ugraşıyorsunki yemekle dışardan sipariş ver yesinler..halim yok falan dersin.

aaa ne alaka ya biz bile 10günde bir gidiyoruz sen 37haftalıksın canım nst ye demi sokmak için çağırmadı ozman içersinde şaşırdım varsa imkanın git konuş böyle saçmalıkmı olur

merhaba teyzoşlar, biz geldik Begüm ile..
yürüyüş yaptık, yemek yedik... dinlendik.. geldik.

Nasıllarız bakalım :)

evet ya geceleri daha kötü oluyor özellikle 12-2 arası çok kötü oluyor. rezene içiyorum kimyonu duymuştum ama denemedim bi de dr medsil verdi onu kullanıyoruz ama sanki artık çok da faydası olmuyor gibi

haklısın da canım insan böyle karşısında kıvranıp dudağını titreterek ağlamasına dayanamıyor hiç

elma yagıyla masaj yapıyomusunuz ?ben bunu duyudm

dün akşam eşim söyledi arkadaşlarından duymuş ama ben elma yağını yakıcı bişey diye biliyorum

sevcan kız nerdesin sen? cumartesi dr'a kontrole gittim benden önce senin ismin yandı ama sen yoktun galiba sonra başkasının ismi yandı o girdi seninle tanışcaz diye sevinmiştim önce.
bu dr öyle kızım bana da 37. haftada 2 hafta sonraya randevu vermişti 4 gün sonra suyum geldi beni sezeryana aldı malesef dr seçimini yanlış yapmışım canım

Ecrin sen hala burdasın, aman diyim az daha sık dişini bacım :)
Gerçi artık bugün-yarın olan doğumlarda hastahaneler ocak ayı başı gibi muamele yapabiliyolarmış. 2010 bebeği varsayarak doğum kağıdı falan düzenliyorlarmış.. korkacak bişey kalmadı :)

aaa ne alaka ya biz bile 10günde bir gidiyoruz sen 37haftalıksın canım nst ye demi sokmak için çağırmadı ozman içersinde şaşırdım varsa imkanın git konuş böyle saçmalıkmı olur

şimdiye kadar 2 kere girdim nst ye.o da 3 hafta da bir.doktorla konuşmaya gelmez çok kasıntı bir kadın.bi de bu haftadan sonra kimse kabul etmez beni.:çok üzgünüm:

sevcan hosgeldın cnmm
her hafta cagırması lazım senı nstye
ben 36,haftadan berı gıdıyorum her haftaa

ecrınım cnm
hergun 2 ogun 2 kısı nasıl basederım dısardan solemekle
zaten bısuru masraf cıkardılar
benım sınırım eltı hanımaaa
kapı onu yapılıyor
hamfendı rahatını bozmuyor
yazık degılmı bana
eşimde babasına kızıyor anlayıssız dıyeee

uyuz eltı uyuzzz
sankı kılosundan eksılse nolur
cocuk yok bısey yok
oh ne ala dunyaaa
eşimde dıyor bas corbayı baskada bıseyle ugrasma

yalel hosgeldın cnmm

aaaa
59500de mı dogum yapmıss

cok sasırdım
allah analı babalı buyutsun

hadi ya tüh denk gelseydik keşke.
benim randevum 10:30 du.ama 11:00 sarktı nedense.
ya napcam ben ya.bu kadın hakkında hiçte iyi şeyler duymuyorum.hastanenin çalışanları dai dr.dan şikayetçi.birde hiç normal doğum yaptırmıyormuş kadın.sezeryan daha kolayına geliyo galiba.kaç kişiden duydum o gün.nasıl canım sıkıldı anlatamam.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…