2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

genkord diye bir firmadan bahsedildi bize hastahanede.
bugün aradım, şimdi fiyat bilgisi göndermelerini bekliyorum.
var mı bi kordon kanı bankası önerisi olan? kullanan/kullanacak olan?

kusurabakma canım ama hata sende ben olsam elimi bi çöpe bile sürmem yapmak zorundamısın yolarım ben öyle eltiyi canını yoldamı buldum yaa

yalel hafif sancım var bugun bugeceyi atlatırsak yarın olsada 1 ocak yazıyolarmış.
ben düşünmüyorum kordon kanı olayını...
aşkito kayınpederinin maaşı yokmu o alsın dışardan yesin allah alah.yada çorba makarna ver gitsin:))

bence başka bi yere gitmeyi bi dene belki kabul eden olur, daha önce yazdım ama sen uzun zamandır girmediğin için okumamışsındır, enson kontrole gittiğimde ben doppler istedim renkli görüntüsü olsun diye ama doppler raporunda kordon kan akışında azalma olduğu takip edilmesi gerektiği yazıyordu bizim dr önemli bişey yok bişey olmaz vs dedi bana 2 hafta sonraya randevu verdi 4 gün sonra suyum gelip gittiğimde senin dopplerin zaten problemliydi bekletmeden hemen almalıyız bebek sıkıntıda dedi nolduğunu anlayamadan kendimi ameliyathanede buldum bu arada ne sancıma ne açılmama bakılmadı. şimdi çok şükür kızım sağlıklı kucağımda ama bebeğe bişey olsaydı senin dopplerin zaten problemliydi deyiop işin içinden çıkacaktı

Anam dur.. sakin ol.. neye sinirlendiysen, sakin ol bacım. meleğini üzme piliiizzzz...
Aynen öyle, işçilere mi yemek yapıyorsun? Bas çorbayı, yanına da yoğurtlu makarna.. budur.

yalel hosgeldın cnmm
aaaa
59500de mı dogum yapmıss
cok sasırdım
allah analı babalı buyutsun

hoşbuldum canım,
59500 de doğum yapmış demek hee... haydi bakalım hayırlısı olsun.

sevcan bulurswun dr canım neden bulamayısınki özel hastanelerde sonuçta.drumla ilgili olumlu şeyler duymadım degiştiricem dersin gittigin dr burda yapcam dogumu dersin...sezeryan yanlısıysa senide sezercik yapcaktır..

pamukum kendılerıyle konusmuyoruz
kayınpeder bısuru masraf yapmışş
bızden alacak sanırım
eşimde vermıcek
sadece bızım kapımı sankıı
ammannn
basacam corbayı
banada yazık
adam yukarı cıksın yesın aksam yemegını
cunku yemegım bıttı
corbada cok az kaldı yenı yapmıştım
tekrar yapmam lazım
eşim dıyor bass corbayı bosverr

ecrınım maası var ama cok borcu var
yemek yapmaktan asla gocunmam
ama eltı hanım kafasını pencereden cıkarıp
napıyosunuz baba dese ya
e tabı hızmet ıster belkııı

yalel cnm
kayınpeder ve onun kardesıne
ama eşim de kızıyor
en sonunda dedı
bas corbayııı
hıc ugrasma yazık sana

canım benim, seni anlıyoruz. sinirlerin gerilmiş bu adaletsizliğe...
zaten karnın burnunda, bir de bu gibi amelelikleri sana yaptırıyorlar insanlar.. haklısın.
ama bazen bazı şeyler, elde olmayan nedenlerle düzeltilemeyebiliyor işte. bazen bazı şeyler için yapacak bişey olmayabiliyor maalesef.
o sebeple, kendimizi hırpalamamız bi işimize yaramıyor.
sen hanım hanımcık ol, bozma kendini.. üzme bebeğini de.
yap çorba-makarna.. işte bu. üzme tatlı canını.

merhaba teyzoşlar, biz geldik Begüm ile..
yürüyüş yaptık, yemek yedik... dinlendik.. geldik.

Nasıllarız bakalım :)
hoşş geldin ohh gezenteler ii yapmışsınız bend e otura otura koltuğa yapışıcak totoşum
şimdiye kadar 2 kere girdim nst ye.o da 3 hafta da bir.doktorla konuşmaya gelmez çok kasıntı bir kadın.bi de bu haftadan sonra kimse kabul etmez beni.:çok üzgünüm:

zor ya ben o kadını öyle bi kaskıntı yaparımki bidaha çözülemez gıcık ya nasıl dr oluyo böyle insanlar keşke önceden değiştirseydin canım yaa

akannehir hadi ya.ayy inanmıyorum.senin yerinde olsam o kadını yolardım herhalde.bide söyledi demek dopplerin problemli olduğunu ha.salak kadın ya.valla ben dopplerle bakılmadım bile.bu ne sorumsuzluk nasıl bir dr.çatmışız böyle yaa.bakalım gökalp i deneyeceğim o da kabul ederse beni.hoş onun hakkındada fazla iyi yorumlar yok ama fatmadan iyidir en azından.

yalelcım o nasıl bırsey oluyor
hıc duymadım

Genkord

aşkitom,
bebek doğar doğmaz kordonundan kan alınıyor. o kan, kök hücreler içeriyormuş. ileride bizlerde veya bebekte olabilecek (allah korusun tabi ama) hastalıklar için derman oluyormuş. 20 sene saklanabiliyormuş şu anda dünyada. türkiyede kanunen 15 sene saklanabiliyormuş henüz.
bunun için de kordon kanı bankaları var. -1600 derecede saklanıyor kan. elbette belli bi fiyatla saklıyorlar.

ben koceme dedim ama dinleyen kim:mymeka:
kafamızı karıştırmayalım dedi
bakalım c.tesi gitcem hastaneye
ilk önce rica etcem
baktım olmadıklava:

sevcan bizim dr'a mı rica edeceksin? hiç zannetmiyorum anlayışlı olacağını burnundan kıl aldırmıyor kadın bu arada ben diğer drla ilgili genelde hep olumlu şeyler duydum.doktor hastane tavsiyelerinde insanlar yazmışlar ilgili vs diye. ben hastanede ebelerden birine sormuştum doğumlar genelde normal mi sezeryan mı diye ebe bana büyük çoğunluğun sezeryan olduğunu çok az normal doğum olduğunu söyledi sebebini sorunca da genellikle zorunlu sezeryan oluyor demişti.

bu arada ben doğumda hastaneden çok memnun kaldım sadece bizim drdanmemnun değildim o da yeni biey değildi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…