Biraz iş yaptık geldik. Kaynanalardan bahsetmişsiniz. Biz gayet mesfeliyiz kaynanamla. Öyle canım cicim huyları yoktur kendisinin. Onun için varsa yoksa kendi çocukları. Ama ben hiiiç takmıyorum kafama,onun için çocuklarıysa ben de anamın bitanesiyim....
Bu arada bazayı kaldırdım da sanki karnım ağrıyor gibi,inşallah geliyorum falan demez oğluş...
özgeeee bazamı kaldırdın inanmıyorum sanaaaaa.ben o hatayı yaptım hastanelik oldum kanamam başladı..napıyosun sen yawww dikkat et..
hoya sol kasıgımda arada artıyor arada duruluyor bi sancı var bakalım.annemde bugece ruyasında görmüş saat 3 de aramışım doguma gidiyom diye o da panik.
pamuk tekim ya kimi çagırayımki boşver bişi olmaz.kayınvaliye gerek yok anneminde misafirleri var geleni gideni hacdan geldi..
Kızlar ya benim adetlerim hiç sancılı geçmezdi ki... Hayatımda 1 ya da 2 kere sancılı olmuşumdur onu da net hatırlamıyorum. ben nasıl anlayacağım bu ağrıları. Karnım gazdan da ağrısa şüphelenir oldum...kafamçokkarıştı
özgeeee bazamı kaldırdın inanmıyorum sanaaaaa.ben o hatayı yaptım hastanelik oldum kanamam başladı..napıyosun sen yawww dikkat et..
hoya sol kasıgımda arada artıyor arada duruluyor bi sancı var bakalım.annemde bugece ruyasında görmüş saat 3 de aramışım doguma gidiyom diye o da panik.
pamuk tekim ya kimi çagırayımki boşver bişi olmaz.kayınvaliye gerek yok anneminde misafirleri var geleni gideni hacdan geldi..
Gecmisi bitiremedim cikamadim
demetcim
Ben bilmiyordum oglusun neyi var böbrekle ilgili acil sifalar diliyorum canim insallah ameliyata ihtiyac kalmaz.
hoyaa benim karım taş gibi oluyo önceden çok az sürüyodu bu olay son bir haftayı geçkindir 2 3dk sürüyo ve baya sık oluyo nst girdiğimde dr sancıların var dedi artmış dedi yani şuan çektiğim yalancı doğum kasılmalarımı oluyo yani
benimde karnım yaş gibi oluyo.dr günde kaç defa oluyo diye sordu 100 ü geçiyo dedim.sezeryanı erkene alalım dedi.ama beyefendi 1 gün öne aldı.izne çıkıcakmış iki üç günlügüne inş. o zaman bi problem olmaz.evet kasılma o sertlikler.benim agrımda çok çok fazla.zaten hamişligin başınıda agrılı geçirdim sonuda öle oluyo.
demetcim
Ptesimi dogumun kismetse hadi hayirli haberini bekliyoruz.Pteside benim oglanin okulu esimin isi basliyor gene kosturmacadayim.Yollarda dogurmasam iyidir beni germeyin diye tembihliyorum simdiden.
Insallah canim hayirlisi ile al kucagina bakalim disarda hemen toparlar kendini.Böbrek deyince fena oluyorum insallah benimde böbrek normale döner dogumdan sonra.
amin pose sagol canım.,dogru diyosun allah dermansız dert vermesin.
kızlar bu ara hiç iştahım yok benim.zaten bu ay hiç kilo almamışım.bebişte sadece yarım kilo almış.
sizdede böle olan varmı iştah artırıcı olarak ne yesem iyi gelir acaba.bilen varmı.son hafta bari iyi beslensin yiğit efe.
merhaba kızlar nasılsınız?
kızımın çok gazı var ne yapacağımı şaşırıyorum
onunla beraber ağlayasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?