sevcan bizim dr'a mı rica edeceksin? hiç zannetmiyorum anlayışlı olacağını burnundan kıl aldırmıyor kadın bu arada ben diğer drla ilgili genelde hep olumlu şeyler duydum.doktor hastane tavsiyelerinde insanlar yazmışlar ilgili vs diye. ben hastanede ebelerden birine sormuştum doğumlar genelde normal mi sezeryan mı diye ebe bana büyük çoğunluğun sezeryan olduğunu çok az normal doğum olduğunu söyledi sebebini sorunca da genellikle zorunlu sezeryan oluyor demişti.
bu arada ben doğumda hastaneden çok memnun kaldım sadece bizim drdanmemnun değildim o da yeni biey değildi zaten
hoşş geldin ohh gezenteler ii yapmışsınız bend e otura otura koltuğa yapışıcak totoşum
ben koceme dedim ama dinleyen kim:mymeka:
kafamızı karıştırmayalım dedi
bakalım c.tesi gitcem hastaneye
ilk önce rica etcem
baktım olmadıklava:
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqkaldır arada bi totoyu... son haftalardayız pamuk, azıcık hareketli olmak lazım.
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
nasıl kaldırım tatlım yasak bebiş erken gelir yoksa 30.haftadan beri bişey yapmıyorum dinlenmekteyim hep keşke kaldırmama izin verselerde son işlerimi kendim halletsem
nedir sizin doktor sorununuz kızlar? geçmişe bi baktım ama.. ana problemi bulamadım. nedir doktorla olan konu?
kaldır arada bi totoyu... son haftalardayız pamuk, azıcık hareketli olmak lazım.
nedir sizin doktor sorununuz kızlar? geçmişe bi baktım ama.. ana problemi bulamadım. nedir doktorla olan konu?
yalelım burdayım
kayınpederler gıttı
ohhh beeee
yemekten sıyırdım
mıdem yanıyor zaten
ben hep boleyım kendımı uzuyorum stres yapıyorum
bosuna cıkıyor sonra
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
yalelcim suan 37.haftamdayım bana 3 hafta sonraya randevu verdi.yani o zamana kadar doğurmuş olabilirim.son haftalarda haftada bir nst ye girmem gerekiyor.ama bizim sarı gacı 3 haftada bir çağırıyo beni.anlıcağın ilgisiz biri.hiç güvenilir değil yani.birde duyduğum kadarıyla normal doğum olcaklara bile son anda bişeyler uydurup sezeryan yapıyomuş.kolayına öyle geliyor yani.bunun gibi sebepler işte canım.
heh hadi gözün aydın :)
uzat ayaklarını otur cicim :)
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?