2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım gökalp beye beni kabul etmesini rica etcem.hastanenin muhasebesinde kuzenim çalışıyo.olmadı onu araya sokarım artık.inşallah kabul eder.evet hemşirelerden falan duydum gökalp için cok ilgili,şeker gibi insan olduğunu söylediler.

hoşş geldin ohh gezenteler ii yapmışsınız bend e otura otura koltuğa yapışıcak totoşum

kaldır arada bi totoyu... son haftalardayız pamuk, azıcık hareketli olmak lazım.

ben koceme dedim ama dinleyen kim:mymeka:
kafamızı karıştırmayalım dedi
bakalım c.tesi gitcem hastaneye
ilk önce rica etcem
baktım olmadıklava:

nedir sizin doktor sorununuz kızlar? geçmişe bi baktım ama.. ana problemi bulamadım. nedir doktorla olan konu?

yalelım burdayım
kayınpederler gıttı

ohhh beeee
yemekten sıyırdım
mıdem yanıyor zaten
ben hep boleyım kendımı uzuyorum stres yapıyorum
bosuna cıkıyor sonra

ayy hiç sevmem yeşil ve turuncu renklerini..kızıma bile o renklerde hiç bişi almadım:)))hiç yakıştıramam zaten bebeklerede o renkleri..ıykkkkk:)

ecrınım ben hepsını hesıl ve mavı arası aldım
cok da severım
ha bıde kırmızı beyazz

ama turuncuyu bende sevmem

rennie yokmu iş aşkito..ben 2 gunde bi şişe içiyorum ölüyorum yoksa.psikolojim bozuluyor hiç yemek yemek istemiyorum yanma yüzünden.

ayy ben yarın dra gıtcemm
nstye baglıcaklar
ya yatırırsa drum

olmazz olamazzz dıcem
ben ecrınden once dogurmıcam dıcemm
anlarlar mı kiiii

yeşilde sevmem ben..kızıma pembe kırmızı beyaz aldım genelde..bebege yakışmıyor bence.erkek bebege tukuaz çok yakışıyor bence..

aşkito kaçta gitcen bende yarın nst ye gircem öglen gibi ikimzide yatırmasınlar.eşim izin alıyor yarına belki dogururum diye beraber gitcez cuma da tatil zaten..bakalım ne zamana gekcek benim nazlı kızım..

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

sarı da pek sevmem ama iki tane tulum almıştım kullanmazsam hediye götürürm artık..ben biraz tuhafım renk konusunda:)

kaldır arada bi totoyu... son haftalardayız pamuk, azıcık hareketli olmak lazım.

nedir sizin doktor sorununuz kızlar? geçmişe bi baktım ama.. ana problemi bulamadım. nedir doktorla olan konu?

yalelcim suan 37.haftamdayım bana 3 hafta sonraya randevu verdi.yani o zamana kadar doğurmuş olabilirim.son haftalarda haftada bir nst ye girmem gerekiyor.ama bizim sarı gacı 3 haftada bir çağırıyo beni.anlıcağın ilgisiz biri.hiç güvenilir değil yani.birde duyduğum kadarıyla normal doğum olcaklara bile son anda bişeyler uydurup sezeryan yapıyomuş.kolayına öyle geliyor yani.bunun gibi sebepler işte canım.

bak ne dicem... :)
sen takılma onun çağırışlarını, git kafana göre. ''yok ben seni bugüne çağırmadım, neden geldin'' deme şansı yok nasılsa.. git kendin kontrol ettir kendini.
sen ilgilenmek zorunda bırak o hatunu..
şimdiden sonra doktor değiştirmek mümkün tabi ama, zor biraz.

pamuk turkuaz çok yakışıyor erkek bebeklere hele gömleklerine bayılıyorum turkuazda..kızlarda da turkuaz etek hoşuma gidiyor ama ben bulup alamadım kızıma bulunca mini turkuaz alcam kızıma:)))

neyse kızlar ben çıkıyorum
yemek yapmam lazım:umursamaz:
kendinize ve bebiklere iyi bakın hoşçakalınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…