2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk turkuaz çok yakışıyor erkek bebeklere hele gömleklerine bayılıyorum turkuazda..kızlarda da turkuaz etek hoşuma gidiyor ama ben bulup alamadım kızıma bulunca mini turkuaz alcam kızıma:)))

evet tulumda ve gömlekte bambaşka duruyo erkek için turkuaz yakışır minik totoşuna kızının yaza alırsın minicik minicik giydirirsin

ecrınım ben sabahtan gıdecem
saat 9 sularında
eşim yarın aksam ıse gıtcek benım
ama duruma gore ızın alabılır
hadı hayırlısı bakalım

yaz'a çok planım var pamuk sorma daha kızma bikini alcam guneş gözlügü alcam öyle resimlerini çekicem:))bacak bacak üstüne attırıp şöyle bikinili gözlüklü resmini çekcem inş...rabbim nasip ederse...eşimle öyle hayal kuruyoruz işte...

kız zorlamı kabul ettircem kendimi:roflol::roflol:
anam yüzsüzlükmü edeyim yanidelikafadulden
ha yaşa deneyim bakiim:lepi:

ecrınım ben sabahtan gıdecem
saat 9 sularında
eşim yarın aksam ıse gıtcek benım
ama duruma gore ızın alabılır
hadı hayırlısı bakalım

allah ikinizinde gönlüne göre versin hayırlı zamanı yarınsa yarın olsun inş güzel hebrlerinizi alalım aşkitom tel olan biri varmı ya yatırırlarsa nasıl haber edicen bize kuzum ecrin eder var ark tel yoksa sende hallet al birinin telefon nosunu

onun çüçük totoşuna nasıl bulucan bikiniyi yaww olmadı sen yaparsın kızı süsülemek başka yahu walla alla pulla oyna devamlı kızınla inş allah bütün hayallerinizi gerçeğe dönüştürsün

pamuk cnm sen kısmetse nerede yapacaksın dogumu

ben eyüpte balat hastanesi var ermeni hastanesi diyede geçiyo orda yapıcam şeker gibi bi dr var arkadaş gibi aynen 60yaşlarında çok memnunum ben hemşireler çok güler yüzlü personel öyle ben az rastladım böyle hastaneye odaları falanda çok güzel ne bilim içim çok rahat oyüzden korkmuyorum

slm kızlar ben geldım ..bugun çarşıya çıktım biraz alışveriş yaptım son rütuşlar sonra geldim yemek yaptım çok yoruldum çoookkk..siz naptınız doğuran filan var mı?

benden sonra 4-5 kişi doğmuş

o kadar kişi içinde sadece 1 kişi normal doğmuş hayret bişii yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…