yaa..duydum cuma başlamış ama gidemedimbugün bebeği olan bi arkadaşla mothercare e gittik, tesadüfen %50 ye yakın indirim vardı, uzun kısa kolsuz body aldım,en çok bunlar lazım oluyor dedi arkadaş, 6-9 aylık bile aldım...
kız AŞKİTOM
sen hiç pc başından kalkmıyomusun
toton eğilicek
bak ben wc ye geldim anca orada yazabiliyorum
kocişte bağırıyo kırk saattir orada ne yapıyosun diye
meltem abla
aynada baktımda
karnım ıyıce asagı ınmış
bu dogum yakın demek miii
evet öyle derler askito..doğuma bikaç hafta kala inermiş,hemen o gün değil yani,o aralar..meltem abla
aynada baktımda
karnım ıyıce asagı ınmış
bu dogum yakın demek miii
bebek telsizine benzer bi teşkilat var,diyafon gibi ama bebek telsizi özelliği de var,belime takılacak gibi olmasa da :)) deneyeceğim onuwomarch
Anladim canim bizim ev öyle diil kapilari kapattinmi 3 ayri daire üstüste gibi .Bizim düzende öyle hangi katta istersen kal.Üst katinda kücük mutfagi var mesela ama yemek pismez orda giristekinde piser.Burda müstakil evler cogunlukla bu tarz.Bende bahce asiri büyük bende onu düsünüyorum iki oglani birden bahcede nasil zaptedicem bi yandanda evde islerimi yapacagim bakalim oda zor olacak bu sene.Hele misafir geldi mi yandim ne tarafa yetisicem bilemem. Bence senin ilk günler bebek telsizine ihtiyacin cok olacak. Bebegin odasi yukardaysa sende mutfaktaysan takican beline telsizi. Park yatak degilde oyunlar var ya 3-4 aylikken yere yatiriyorsun sallanan kücük oyuncaklarla oyalaniyor oturmaya baslayincada park yatagin yatmak icin degilde oyun icin olani var öyle biside alman gerekiyor bence.Ana kucagi ilk aydan sonra daha kolay olur sana.Nerdeysen yanina koyarsin bebisi.Dün misafir olarak gittigim ev öyleydi kadin cocugun neyi var neyi yok giris katina koymus bana cok daginik geldi ama kadin haklida bi yandan.
sagol pamuk yaaa
ıyı korkutuyon kuzum
cok korkuyom
eşimde gececek askım bıanlık bıseydır zordur ama dıyor
dıcem yakında acep kackere dogurdun beyyy
bugün bana şöyle dedi,eski anneler..ilk çocukta genelde karın yukarıda oluyormuş doğum yaklaşana kadar,ama sonraki hamileliklerde daha aşağıda oluyormuş..karın kaslarıyla alakalı herhalde diye yorumladım ben..ilkinde esniyor,sonrakilerde çok yukarıda tutamıyor olabilir :uhm:Askitom
Bende bilmiyorum onu gecen sormustum Hoya öyle demisti tamamen iniyor asagi diye.Benimki hep asagida sanki ya ne bilim oglumdada indigini hissetmedim hatta ishal gibi durumlarimda olmamisti .Simdi diyorum erkenmi gittim acaba bu sefer suyun gelmesini beklicem evde.Yani insallah evde gelir su .
e benim göbek gittikçe yukarı çıkıyor, eşim dedi geçen gün e bu senin boğazına dayandı diye, galiba biz ana oğul bundan sonra böyle yaşayacağız, sevdik biz bu pozisyonu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?