2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bebeği olan bi arkadaşla mothercare e gittik, tesadüfen %50 ye yakın indirim vardı, uzun kısa kolsuz body aldım,en çok bunlar lazım oluyor dedi arkadaş, 6-9 aylık bile aldım...
yaa..duydum cuma başlamış ama gidemedim (

bu arada tebrik ederim..sınav kötü geçti diye okumuştum da ,şimdi tebrikleri görünce baktım geçmişe,anadolu lisesi olmuş..haydi hayırlısı..üsküdar seçseydin,bizim veletlere örtmen olurdun Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi bize çok yakın,anadolu lisesi bi onu biliyorum buralarda..

dımple cnm
kalmıyorum degıl
butun gun eşim evde yokken acıyom
arada iş yapıp yapıp gene bakıom
yoksa kalkmam mı evde tadılat var
yemek bulasık cok bunaldım
ama dedımya butun gun acık
fırsat buldukca yazıorum

womarch
Anladim canim bizim ev öyle diil kapilari kapattinmi 3 ayri daire üstüste gibi .Bizim düzende öyle hangi katta istersen kal.Üst katinda kücük mutfagi var mesela ama yemek pismez orda giristekinde piser.Burda müstakil evler cogunlukla bu tarz.Bende bahce asiri büyük bende onu düsünüyorum iki oglani birden bahcede nasil zaptedicem bi yandanda evde islerimi yapacagim bakalim oda zor olacak bu sene.Hele misafir geldi mi yandim ne tarafa yetisicem bilemem. Bence senin ilk günler bebek telsizine ihtiyacin cok olacak. Bebegin odasi yukardaysa sende mutfaktaysan takican beline telsizi. Park yatak degilde oyunlar var ya 3-4 aylikken yere yatiriyorsun sallanan kücük oyuncaklarla oyalaniyor oturmaya baslayincada park yatagin yatmak icin degilde oyun icin olani var öyle biside alman gerekiyor bence.Ana kucagi ilk aydan sonra daha kolay olur sana.Nerdeysen yanina koyarsin bebisi.Dün misafir olarak gittigim ev öyleydi kadin cocugun neyi var neyi yok giris katina koymus bana cok daginik geldi ama kadin haklida bi yandan.

meltem abla
aynada baktımda
karnım ıyıce asagı ınmış
bu dogum yakın demek miii

Askitom
Bende bilmiyorum onu gecen sormustum Hoya öyle demisti tamamen iniyor asagi diye.Benimki hep asagida sanki ya ne bilim oglumdada indigini hissetmedim hatta ishal gibi durumlarimda olmamisti .Simdi diyorum erkenmi gittim acaba bu sefer suyun gelmesini beklicem evde.Yani insallah evde gelir su .

valla eşim karnın cok inmiş aşagı dedı
gıttım aynadan baktım hakkaten ole yaa
hayırlısı bakalım
yarın nstye gıtcem ya
yatırır dıye cok korkuyorum

öyle diyolar kızlar doğum oluca zaman göbük baya aşağı inermiş yaklaşırmış yani aşkitomun yaklaşacak zamanı kalmadı artık nerdeyse heran olucak artık zamanı yani

sagol pamuk yaaa
ıyı korkutuyon kuzum
cok korkuyom
eşimde gececek askım bıanlık bıseydır zordur ama dıyor
dıcem yakında acep kackere dogurdun beyyy

meltem abla
aynada baktımda
karnım ıyıce asagı ınmış
bu dogum yakın demek miii
evet öyle derler askito..doğuma bikaç hafta kala inermiş,hemen o gün değil yani,o aralar..

bebek telsizine benzer bi teşkilat var,diyafon gibi ama bebek telsizi özelliği de var,belime takılacak gibi olmasa da :)) deneyeceğim onu
bizim müstakil değil ,apartman dubleksi ama zaten burada çoğu müstakil de böyle,birtek çatıda kitchenet oluyor..
evet dediğin gibi oyun parkı vs bi çözümler bulunacak..alırım bir sepet,bebeği de aşağıya bakkal sepetiyle sarkıtırım artık -tatlicadiarzu- kucağımdan düşmez en azından ..

womac canım benım bıkac haftam degıl
5 gunum var ya
ınmıstı ama
sımdı hıc yukarda kalmamış
hepten inmiş

teşekkürler womarch, kötü geçmmişti ama ben geçmiş puanıma göre atandım o baya iyiydi, ben de şaşırdım, hasal eşimin mezun olduğu okul :)) üsküdar bana ters oluyor ben göztepedeyim, şimdiki okulum bile ters aslında (acıbadem)...umarım herşey daha iyi olur...

sagol pamuk yaaa
ıyı korkutuyon kuzum
cok korkuyom
eşimde gececek askım bıanlık bıseydır zordur ama dıyor
dıcem yakında acep kackere dogurdun beyyy

korkma kuzum benim anne olucaksın nekaa güzel zamanın geldi bak allah bir avazda kurtarıcak seni dualarımız doğum yapanlarla inan madem yaptık gelecekler seninde zamanın geldi artık maşallah diyelim atlattın artık haberini aldığımızda sende rahatlıcaksın bebişinde bu arada eşimde bana bi anlık korkma diyo geçen gün bende dedim sen kaç kez doğurdun diye dudaklarını büktü hiiçççç dedi ama öyle diyolarya hep bende diyeyim dedi kıyamam yaa napsın elinde olsa o doğurur benim yerime walla

Askitom
Korkutma kendini simdiden nasil olsa hepimize olup gececek.Bak normal yapacaksan dogumu korkunca kasiyorsun dahada zor oluyor. Kendini motive etmeye bak canim.Kolay dogum icin dua filan yok mu? Bide normal doguma gideceksen dogrurken bizim icinde kolaylik dile o an ne dilersen oluyor biliyor musun? Ben tam oglum cikarken dilek diliyim diye aklima getirmistim ama bi türlü kafami toparlayamiyordum sacma sapan laflar aklima gelip sürekli onlari tekrarliyordum sadece bi an oglumun kaderi kismeti icin dua edebildim o kadar bu sefer hazirlikli gidicem :)) Baska dogramam nasil olsa bu firsati kacirmiyim :))))))

e benim göbek gittikçe yukarı çıkıyor, eşim dedi geçen gün e bu senin boğazına dayandı diye, galiba biz ana oğul bundan sonra böyle yaşayacağız, sevdik biz bu pozisyonu:)

bugün bana şöyle dedi,eski anneler..ilk çocukta genelde karın yukarıda oluyormuş doğum yaklaşana kadar,ama sonraki hamileliklerde daha aşağıda oluyormuş..karın kaslarıyla alakalı herhalde diye yorumladım ben..ilkinde esniyor,sonrakilerde çok yukarıda tutamıyor olabilir :uhm:

womarch
Kanguru var ya onunla önüne koy bebegi istedigin yere dolas :)))) Ilk 3 ay zaten hep yatakta uyuyacak annesi pek yatagindan cikartma telsizle agladimi yanina kosarsin.Ama bebek diilde kosusturuken dikkat et sen düsme .Ben 13 haftalikken evin icinde oglana bakicam diye öyle bi ucus yapmistim kosa kosa hastaneye korkuyla gitmistim bebek ne alemde diye.Bu sefer kime yetisicem diye ucarim herhalde.

e benim göbek gittikçe yukarı çıkıyor, eşim dedi geçen gün e bu senin boğazına dayandı diye, galiba biz ana oğul bundan sonra böyle yaşayacağız, sevdik biz bu pozisyonu:)

benim yengeminde öyleydi canım top gibi midesinde oturuyodu resmen aşağıda pek inmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…