esmer çok korkmaya başladım canım ya anlatamam
sonradan dikişleri çıkartıyosun dimi hastaneden
sezeryanlı anneler dikişleri nasıl yaptılar yapıştırmamı dikişmi yoksa lazermi
hantecim, benimkinin özellikle kafa ölçüsü iki üç hafta ileri, diğer ölçüleri de bir hafta falan ileri çıkıyordu,son gittiğimde ölçümleri haftasında hatta iki üç gün geri çıkmıştı, bozuldum ama pek bi sesimi çıkarmamıştım, buna da şükür falan die ama aklıma da takılmadı değil, tesadüfen ablamla telefonda konuşurken (kadın doğum hastanesinde radyolog) e senin de artık ölçümlerin gerilemeye başlamıştır dedi, o kadar rahatlamıştım ki, hani ben sorsam beni teselli için öle söylüyor diyecektim ama kendi söyledi, açıklamasını da sana söylediğim gibi yaptı...rahat ol canım, boşver doktorunu sen o tarih işine geliyordur, bi de doktorlar pek risk alıp birşey yok demiyorlar sonuçta sağlıklı devam eden gebeliğin bile bi riski var...rahat ol canım..gercekten mı krızalıt? bu dogru bır bılgı mı yuregıme su serpmek ıcın demıyorsun degılmı? ee benımm salak doktorum nıy ebunu demıyo bana, o kadar orda gözlerım doldu kucuk cıktı dıye, ben esasen 38 haftalıgım sat'ıma göre ama bugunku olcumlere göre 35+ 5 haftalık cıktıgnı görunce basıma kaynar sular bosaldı.ama sımdı senın yorumun benı bıraz olsun rahatlattı teşk. ederm.a.s.
ben çıkıyorum kızlar bişey olursa haber veririm size merak etmeyin kendinize iyi bakın
Yapıştırma dikiş,misinalı dikiş,lazerli dikiş diye birşey yok kızlar.Hle ki lazer yakıcı ve kesici bir ışındır,dikmez.
Dİkiş normal dikiştir.İğneyle dikilir.Bazı dokotrlar bunun için vücudun kendi yok edeceği materyal kullanır.O zaman dikiş aldırmanıza gerek kalmaz.Vücut kendisi o ipi yok eder.Bazen de vücut tarafından atılmayan materyal kullanılır.Onun yara kapandıkatan sonra alınması gerekir.
İkisi de aynı işlemdir sonuçta.Bir avantajı yoktur birbirine göre.
slm kızlar dua edin bebişime ve bana doktora gidiyoruz şimdi. güzel haberlerle gelirim inşallah
selam kızlar ben geldım
dr amcamıza gıttık bugun
nstm ıyı cıktıultrasonda suyuna baktı
suyu ıyı gelısımı ıyı dedı
3200 falan dedı agırlıgı
gecen hafta 3270 demıstınız dedım
+ - 400 gr 3600de olabılır dedı
bundan sonra sancın falan olursa hemen gel dedı
persembeye kadar gelmezse takrar kontrole gel dedı....
çok sukur hersey yolundaymış
eşimde dıyor kı 3 gunun var ancak
ocak 3 te gelir bebişimiz dıyor
kızlar eşimin hisleri cok kuvettlıdır
hayırlısı bakalım allah bılır
39+2 yız bugun
carsıda 3 defa sancı vurdu yururken ama
şimdi şukurler olsun çok ıyım
çok uykum var
he he hee
gordugunuz gıbı halen dogurmadım
ecrın ne yaptı acaba?
kızlar bılıyomusunuz subat bebısınden bıtanesı bugun dogdu,annemızın tansıyon sorunu vardı bebısımızı dogurtmuslar,henuz haberımız yok durumlarından ama haber vereyım dedım dua edın kuzucuk 33+4 gunluk bızımkılerde acelecı cıktı :asigim:
Kızlar bende dün doktordaydım 11 ocakta sezeryana alalım seni dedi haftaya çarşamba tekrar gidicem ve son kez doğum zamanını konuşucaz şimdi julliet senin dikiş olaylarını okudukça iyice tırsmaya başladım ben((( tabi acil şifalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?