2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol hanteci işallah zamanını bekler daha hazır deyiliz annannesi gelmedi yatağı kurulmadı eşyaları hazır deyil çokkk korkuyorum doğuramam çok ağrım olur diye

esmer onu kucağıma almayı okadar çok istiyorum ki anlatamam ama yinede çok korkuyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

selam kızlar..hepinize şimdiden sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl diliyorum..
benim için ömrün boyunca en güzel yıl olarak hatırlayacağım 2009 geride kalıyor..hiç planlamadığım halde bana sürpriz yapıp hayatıma giren bebeğimin haberini aldığım ve hatta 2010 da beklerken dayanamayıp 1 ay erken gelerek kollarıma aldığım yıl o yüzden hafif burukluk var içimde..

sezeryanlı anneler dikişleri nasıl yaptılar yapıştırmamı dikişmi yoksa lazermi

Yapıştırma dikiş,misinalı dikiş,lazerli dikiş diye birşey yok kızlar.Hle ki lazer yakıcı ve kesici bir ışındır,dikmez.

Dİkiş normal dikiştir.İğneyle dikilir.Bazı dokotrlar bunun için vücudun kendi yok edeceği materyal kullanır.O zaman dikiş aldırmanıza gerek kalmaz.Vücut kendisi o ipi yok eder.Bazen de vücut tarafından atılmayan materyal kullanılır.Onun yara kapandıkatan sonra alınması gerekir.

İkisi de aynı işlemdir sonuçta.Bir avantajı yoktur birbirine göre.

hantecim, benimkinin özellikle kafa ölçüsü iki üç hafta ileri, diğer ölçüleri de bir hafta falan ileri çıkıyordu,son gittiğimde ölçümleri haftasında hatta iki üç gün geri çıkmıştı, bozuldum ama pek bi sesimi çıkarmamıştım, buna da şükür falan die ama aklıma da takılmadı değil, tesadüfen ablamla telefonda konuşurken (kadın doğum hastanesinde radyolog) e senin de artık ölçümlerin gerilemeye başlamıştır dedi, o kadar rahatlamıştım ki, hani ben sorsam beni teselli için öle söylüyor diyecektim ama kendi söyledi, açıklamasını da sana söylediğim gibi yaptı...rahat ol canım, boşver doktorunu sen o tarih işine geliyordur, bi de doktorlar pek risk alıp birşey yok demiyorlar sonuçta sağlıklı devam eden gebeliğin bile bi riski var...rahat ol canım..

ben çıkıyorum kızlar bişey olursa haber veririm size merak etmeyin kendinize iyi bakın

hadi güzel haberlerle gel...

evet doğru söylüyorsun.
benimkinin estetik dikiş yani eriyen metaryel yerine misinayla dikilmesinin nedeni kilolu olmamdı. yani gebelik öncesinde de kilolu olmam.
karın kısmındaki yağ dokusundan ötürü misinayla olan dikişin daha sağlam olduğunu söylediler. sanırım o yüzden estetik dikiş yapılmadı bana.

dikiş aldırmak da zaten 3-5 saniyelik bir olay. iki taraftan ipi çekiyorlar o kadar. cerrahi bir işlem değil yani.

selam kızlar ben geldım
dr amcamıza gıttık bugun
nstm ıyı cıktıultrasonda suyuna baktı
suyu ıyı gelısımı ıyı dedı
3200 falan dedı agırlıgı
gecen hafta 3270 demıstınız dedım
+ - 400 gr 3600de olabılır dedı
bundan sonra sancın falan olursa hemen gel dedı
persembeye kadar gelmezse takrar kontrole gel dedı....
çok sukur hersey yolundaymış

eşimde dıyor kı 3 gunun var ancak
ocak 3 te gelir bebişimiz dıyor
kızlar eşimin hisleri cok kuvettlıdır
hayırlısı bakalım allah bılır
39+2 yız bugun
carsıda 3 defa sancı vurdu yururken ama
şimdi şukurler olsun çok ıyım
çok uykum var

he he hee
gordugunuz gıbı halen dogurmadım

ecrın ne yaptı acaba?

kızlar bılıyomusunuz subat bebısınden bıtanesı bugun dogdu,annemızın tansıyon sorunu vardı bebısımızı dogurtmuslar,henuz haberımız yok durumlarından ama haber vereyım dedım dua edın kuzucuk 33+4 gunluk bızımkılerde acelecı cıktı :asigim:

askitommm hala doğurmadın mı senn? Şaka bir yana ben seni bugün doğurur diye düşünmüştüm,sabahtan beri de göremeyince kesin doğuma aldılar dedim kendi kendime. Bu arada maşallah bebişine. Bakalım babasını dinleyip gelecek mi 3 ocakta. Bizde hala tık yok,sancı falan da yok bende ya da ben anlamıyorum...

KIZLAR 27 ARALIK SAAT 23:31 DE..:ecrin_bebek:RÜYA MEVAMIZ 24 GÜN ÖNCE DÜNYAYA GELDı...,

BENDE KIZIMDA ÇOK ıYıYıZ ŞU AN EVDEYıZ..
2190 GR AĞIRLIĞINDA 46 CM BOYUNDA MıNıK Bı KIZM VAR ARTIK..
DARISI SıZLERıN BAŞINA ıNŞALLAH..hihoyyyt
Doğum epidural seeryanla oldu..saat sbah 10da aniden sularım gelmeye başladı ve hemen hastaneye gittik..Normal için bekledik ama bebek çok yukarıdaydı daha aşağıya düşmemişti..çünkü 24 günü daha vardı..Neyse kalp atışaları dengesizleşmeye başlayınca doktorum daha fazla riske atmayalım dedi ve iyi kide öyle olmuş zaten normal oma şansı yokmuş kızımın boynına 3 tur kordon sarlmış. :Saruboceq:ALLAH KORUSUN...!..Sezeryanla saat gece 23:31 de alkisalkisalkisRÜYA MEVAmız aramıza katıldı..Su an 2mizde evde ve iyiyiz..Darısı sizlerin başına ocak 20 dedik ama bizim sabırsız kızımız yılbaşına illa bizimle girmek istedi :1hug:ve şu an yanımızda..Olsun napalım herşey nasip kısmet bizde 24 gün önce sevmeye başlamış olduk böylece cadıyı...zemuszemus Artık çok fazla giremicem kk ya çünkü çok sık emzirmek zorundayım..herkeze ve kk ya tekrar sonsuz teşekkürle.:enbuyukkk:Bu ste aracılığıyla çok şey öğrendim..Doğum yapacak tüm arkadaşlara Allah kolaylıklar ihsan eylesin..Doğuranlarada Allah bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar nasip kısmet etsin..Annelik tarif edilmez bi duyguymuş bu duyguyu tatmak herkeze kısmet olsun inşallah...:Saruboceq:
Bu arada YENı YILINIZ HERKEZE KUTLUOLSUN..:lepi: tüm dileklerinizin gerçek olması dileğimle...
a.s.TRAKYADAN SEVGıLER.kaydirigubbakcemile3
HOŞÇAKALIN

ışte yavrum ama lütfen maaşallah deyin..Çünkü çok küçük korkuyorum...

Son düzenleme:

Bizde daha erken doğuma gidenler oldu,bebişler büyüyor bile...Rabbim her ikisine de sağlık versin inşallah...

sagol ozgecım cnm
bende bugun yatırırlar umuduyla banyomu kısısel temızlıgımı yapıp gıttım sabah
ama bı sorun yok yatırmadı dr
bızde cıkıp gezdık yemege gıttık
sımdı uykum var
bıraz uyuyacagım
sonram yıne gelırım
amannnn ozge
bekle sen daha
aramızda 2 hafta var
bıraz daha buyusun yakısıklı yavruuu
hayırlısı bakalım

59500 Maşallah canım kızına... Allah analı babalı,sağlıklı,uzun bir ömür nasip etsin...

slm kızlar nasılsınız.biz ogluşla yeni geldik dışardan.son işlerimizi de hallettim terlik vs. falan.
iyi geldi valla hava almak .bu arada yeni yılımız hepimize saglık,mutluluk,huzur getirsin inş.

canım neden sezeryan ya herkes sezeryan oluyor bir bildiğiniz varsa bende sezeryan olayım. kime sorsam nomal yap diyor. bende korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…