2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynı durum bende de var vallaa benım kaynana habıre ılk torunun herseyını annanesı yapar< dıyıp durdu annemler oda takımını aldılar sımdı ben de dedım kayınvalıdeme sende bılezık takarsın artık dedım oda dıyo kı ekonomık krız var kocan takar ))) bunlar bole bosverr yanııı

bısey sorcam normal dogumda epıdural yapınca bebısı bastıra bastıra alıyorlarmıs benım dr um tavsıye etmıyor epıdurallı normal doguma prenses dogum dıyo ıyı degıl dedı bana ben cekcem sancıyı bbakalım allah bır kolaylıgını verırrrr

neşe bende kayınvali,deme öle dedim bişey almadınız bir sen birde dedesi bilezik takarsınız artık bizde adettir dedim kadın kaplten gidiyoıdu laz ya ne deyusun sen daaa ben nasiii alayım oniiii dedi..halbuki ilk torunları ama neyse.onlara guvenip bebek yapmaıdm ben..

ayy bızım kaynana
bebegı buyunce gorur heralde kızlar
bısey takmasın ıstemem
doguma bıle gelmedı rahatı bozulur
oglundan ılk torun
bırak hedıyeyı
dogumda yalnızım
benım annem herseyını alıor oglumuzun
ama kadın calısıyor
gelemıcek
babane hıc yok ortada

ecrın bu lazlar hep mı cımrı
ne dededen ne babaneden hayır yok
almayı bırak sormuyolar bıle bı eksıgınız varmı deyeee

hepinize bebişlerinizle nice mutlu seneler diliyorum...ben de 36 hafta 1 günlük oldum bugün iitibariye. dün ilk kez nst ye girdim, iyiydi, çok şükür. 20 dk de 9 hareket yaptı, uyumluymuş kalp atışlaryla, ama kendisi ufak biraz 2.338 gram, iyimi sizce. bazı ölçümleride küçük çıkıyo, karın çevresi mesela, ya ben hiç rahat olamıyorum, ne yesem bebişi büyütürüm kızlar sizce..ne yapcağımı şaşırdım. sütmü içiyim bol bol, kimileri dondorma ye diyor. doktor da kilo alma diyor. sola yatıyorum canım sıkılıyor, sizde nası ya durumlar

şimdi ayvalıkta şeytan sofrasında oturup kahve içmek vardı yazı özledim yaaa.

kızlar benım dogum hedıyem tek tas ve kupesı olucak evlenırken almamıstı sımdı alıcam dıyo bırlıkte bakcaz bende hedıye alcam ama esıme sız almıycakmısınız?ıcımden geldı ben alayım ddım

erıcam
bebegın durumu ıyı cnm
benım 34 haftalıkken
2100 ıle 2400arasıydı
normal yanı zayıf degıl
bsuna kendını uzuyorsun
suanda 39+3 um
3 kgyı anca gectı
ve gelısımı gayet guzel dedı drum
sısman bebegı napacan

canım hayırlısı olsun bebısın saglıklı ıse kılo onemlı degıl takma bence bebısın kılosu anaya babaya baglı ımıs onlar nasıl dogdularsa bebıste onlara cekermıs onemlı olan saglıklı olması hem bırden kılo almaya baslayabılır de bebıs

merve manzarayı izleyebildigin guzel bir tepeninb adı şeytan sofrası şeytanın ayak izi var bi taşt.cafeler vs var kız:))
neşe ben eşime bişi almıyom o alsın bana hatta bugun alır diye umuyorum..

selam kızlar. nasıllarız bugün bakalım?

HERKESİN.. TÜM HAMİŞLERİN.. TÜM BEBİŞLERİN... TÜM ANNİŞLERİN.. YENİ YILIMIZ KUTLU OLSUN

Nice güzel seneleri yavruşlarımızla birlikte, ailece, sağlıkla, huzurla karşılamak dileği ile....

Valla geçmişi okuyamadım... şimdi hemen şu mesajı gördüm :)

Neşecim cesaretinden ötürü tebrik eder, başarılarının ddevamını dilerim canım.

KAyınvalide muhabbetine hemen dahil olmak istiyorum... :))))))))))

merve manzarayı izleyebildigin guzel bir tepeninb adı şeytan sofrası şeytanın ayak izi var bi taşt.cafeler vs var kız:))
neşe ben eşime bişi almıyom o alsın bana hatta bugun alır diye umuyorum..

hadi ya yeni duydum :kedi:
havada bugün çok güzel tam gidilir öğle bi yere

yeni yılınız kutlı olsun kızlar sevdiklerimizle ve meleklerimizle sağlıklı mutlu nice yıllar yaşayalım inşallah

aynen benım kı lerde laz trabzonlu annaneye gelınce herseyı alır demeyı bıldı ama kendısıde bılezık takmalı ekonomık krız var dıyo bende dedım valla esıme bak benım annemlere kac kere soledı annanesı yapar dıye kendıne gelınce ekonomık krız yok kocan taksın merak etme benım annemler bılezııgıde takar bana dedım sınrı oldum valla hıc gelmesını ıstemıyorum ama gelcek ne yazıkkı

ericam,

Canım takma kafana çok fazla... Minyon bebek olacak demekki senin ufaklık da.
Benimki de öyle.. 2 ay kadar her hafta takip ettik kilosunu, gelişme gerili falan var mı diye, yok bişey dedi doktorumuz.. az kilo alıyor, ama düzenli alıyorsa bebek... ufak tefek olacak demekmiş.
biizm d egeçen cuma, 2100 gr isi henüz. 1 haftada 400 gr aldığı hafta, ben de o hafta 2 kilo aldım. Bu tip bebeklere kilo aldırmak için, kendimizin de hesapsızca kilo almamız lazım :)
Elevit içmiyorsan tavsiye ederim. ben içtim 1 hafta denedim.. işte o hafta 400 gr aldı. ama ben de elevit sayesinde şiştim.

saol canım bakalım suan cesaretlıyım sancı gelınce ne yaparım bılmıyorum
kaynanalar baslı baslı basına topık konusu olmalı bence:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…