benimde doğum hediyem bilezik yerine alyansla tek taş olacakmış ( hırsız girdiğinde çalmıştı ya ) kaynanamda diyorki altın çok pahalandı bilezik altın falan takamam artık sanki 40 kere doğuracam takamıyosanda böyle diyipte sinir etme bari beni....klava: sanki altın bi tek ona pahalandı
şimdi ayvalıkta şeytan sofrasında oturup kahve içmek vardı yazı özledim yaaa.
hepinize bebişlerinizle nice mutlu seneler diliyorum...ben de 36 hafta 1 günlük oldum bugün iitibariye. dün ilk kez nst ye girdim, iyiydi, çok şükür. 20 dk de 9 hareket yaptı, uyumluymuş kalp atışlaryla, ama kendisi ufak biraz 2.338 gram, iyimi sizce. bazı ölçümleride küçük çıkıyo, karın çevresi mesela, ya ben hiç rahat olamıyorum, ne yesem bebişi büyütürüm kızlar sizce..ne yapcağımı şaşırdım. sütmü içiyim bol bol, kimileri dondorma ye diyor. doktor da kilo alma diyor. sola yatıyorum canım sıkılıyor, sizde nası ya durumlar
bısey sorcam normal dogumda epıdural yapınca bebısı bastıra bastıra alıyorlarmıs benım dr um tavsıye etmıyor epıdurallı normal doguma prenses dogum dıyo ıyı degıl dedı bana ben cekcem sancıyı bbakalım allah bır kolaylıgını verırrrr
merve manzarayı izleyebildigin guzel bir tepeninb adı şeytan sofrası şeytanın ayak izi var bi taşt.cafeler vs var kız:))
neşe ben eşime bişi almıyom o alsın bana hatta bugun alır diye umuyorum..
neşe bende kayınvali,deme öle dedim bişey almadınız bir sen birde dedesi bilezik takarsınız artık bizde adettir dedim kadın kaplten gidiyoıdu laz ya ne deyusun sen daaa ben nasiii alayım oniiii dedi..halbuki ilk torunları ama neyse.onlara guvenip bebek yapmaıdm ben..
selam kızlar. nasıllarız bugün bakalım?
HERKESİN.. TÜM HAMİŞLERİN.. TÜM BEBİŞLERİN... TÜM ANNİŞLERİN.. YENİ YILIMIZ KUTLU OLSUN
Nice güzel seneleri yavruşlarımızla birlikte, ailece, sağlıkla, huzurla karşılamak dileği ile....
Valla geçmişi okuyamadım... şimdi hemen şu mesajı gördüm :)
Neşecim cesaretinden ötürü tebrik eder, başarılarının ddevamını dilerim canım.
KAyınvalide muhabbetine hemen dahil olmak istiyorum... :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?