2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sevcancim
Sagol hüplettin bizi bende dedim ne güzel iyi gecirmis dogumu bize neseli neseli yaziyor.Ben dogrur dogurmaz haber veremem size ya.

ne varsa elde var zaten .buda çok acımasız oldu ama.dogru bi laf.

kaydirigubbakcemile3
bende artık paranoyak oldum nerdeyse artık doğsa diyorum ama annemler beyninle çağrışım yapma diyorlar evrene...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biran benim annem diyor sandım kaydirigubbakcemile3 acaba annenlerle annem tanışıyormu benimkide hep aynı şeyi söylüyorda

iyiyiz meltem biraz dolaştık geldik hava çok güzel burda.şimdide bir bakayım dedim size.hala ilk ocak annemiz yokmuş daha.ben şimdi aşkitomdan şüphelendim eğer gezmiyorsa doğuma gitmiştir onun kontrolü dündü galiba herşey yoluna demiş doktoru nst si güzel çıkmıştı bakalım hayırlısı artık sen nasılsın nasıl gidiyor

:roflol::roflol::roflol: olabilirmi acaba

demetcim
Almanlarin önyargilari var Türklerinde asagilik kompleksleri var.Caba sarfedince önyargilari yikiyorsun ama kompleksleri kaldirman imkansiz.Yani esim kac yildir burda onda bile var hala ugrasiyorum.Mesela ben nerde olursam olayim komik ortam olursa kahkaha atan insanim.Buna yasak yok dimi kimseyide ilgilendirmez sonucta .Ama ilk zamanlar esimle bi yere gittigimizde kahkaha atinca adam masanin altina girerdi resmen.Neymis almanlar kavga ediyoruz sanirlarmis yok onlar sakinmis hos karsilamazlarmis.Alla alla ben buyum ya 40 yasindan sonra huy mu degisir kime ne sonra acayip bisi yapmadiktan sonra.Neyse bi gün esim gene panik oldu bende adamlara kusura bakmayin akdeniz kani var ya coskuluyum sorun yok dedim .Adamlarinda yüz ifadesi degisti evet ya ispanyollar yunanlilar aynisiniz dediler. Esimde karismayi birakti bana.Buraya gelenlerin cogu hayatlarini burda kurmuslar ama ben Istanbul dan sonra ikinci hayata gelmisim kimseyi sallamiyorumki :)))

neyse kızlar ben kapatıyorum görüşürüz sonra

Oferta
Gezin canim ya burasi diz boyu kar ve cokta soguk buzda kayar düserim diye bahceye bile cikmiyorum oturdum kaldim allahtan net var. Zaten gidecek yerde yok herkes evine kacmis dinleniyor bu gün dükkanlarda kapali acik bi yer benzin istasyonlari sadece.Dogum zamanim olsa hastaneye giderdim orasida acik :))))))

Selam kızlar ben de uzandım, notebooku aldım kucağıma sizi okuyorum.
Dinlenmeye çekildim. Ara ara iğne batmaları başladı soldan soldan geliyolar...
Yattım saat tutayım dedim ama beceremiyom.
:)

kaydirigubbakcemile3sallamada zaten bu yaştan sonra birileri öle istiyo diyo karakter degiştiremezsin ya.iyi demişin hemde

Lady Tempo
Kac gün var dogumuna?

16 Ocakta günüm doluyor ama öyle şiştim ki doktorum bekletmiyor.Pzts izinden dönecek, güne karar verces. Önümüzdeki hafta bir gün ama ne zaman... Bu arada bugün ufak ufak sancılar giriyo düzensiz gibi, okudum burada da herkese oluyomuş.
Bakalım hayırlısı artık. Hurma yiyyom hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…