bende biran önce doğurmak istiyorum günler azaldıkc hep bişey olacak diye korkuyorum
demetcim
Sagol canim. Burda nasil enteresan bisi var sasirirsin.Hani memleketimiz degil ya burasi yerlisi degiliz ya yabanciyiz normalde buranin insaninin bize gicik olmasi lazi dimi.Hayir burdaki Türkler birlik olacaklarina tam aksi birbirlerinin canina okumak icin firsat bekliyorlar.Herkestemi ayni huy olur buranin suyumu bozmus bunlari anlamadim ama ben hele bu aralar ciddi uzak durmaya basladim.O zamanlar türk ebeyide anlamamistim ama simdi anliyorum.O hastane Türklerin cok oldugu bir semtteydi .Bu seferki evimize yakin 25 haftalikken yattigimda sormustum türk ebe yada calisan kimse yokmus.
bende artık paranoyak oldum nerdeyse artık doğsa diyorum ama annemler beyninle çağrışım yapma diyorlar evrene...
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biran benim annem diyor sandım kaydirigubbakcemile3 acaba annenlerle annem tanışıyormu benimkide hep aynı şeyi söylüyorda
demetcim
Almanlarin önyargilari var Türklerinde asagilik kompleksleri var.Caba sarfedince önyargilari yikiyorsun ama kompleksleri kaldirman imkansiz.Yani esim kac yildir burda onda bile var hala ugrasiyorum.Mesela ben nerde olursam olayim komik ortam olursa kahkaha atan insanim.Buna yasak yok dimi kimseyide ilgilendirmez sonucta .Ama ilk zamanlar esimle bi yere gittigimizde kahkaha atinca adam masanin altina girerdi resmen.Neymis almanlar kavga ediyoruz sanirlarmis yok onlar sakinmis hos karsilamazlarmis.Alla alla ben buyum ya 40 yasindan sonra huy mu degisir kime ne sonra acayip bisi yapmadiktan sonra.Neyse bi gün esim gene panik oldu bende adamlara kusura bakmayin akdeniz kani var ya coskuluyum sorun yok dedim .Adamlarinda yüz ifadesi degisti evet ya ispanyollar yunanlilar aynisiniz dediler. Esimde karismayi birakti bana.Buraya gelenlerin cogu hayatlarini burda kurmuslar ama ben Istanbul dan sonra ikinci hayata gelmisim kimseyi sallamiyorumki :)))
Lady Tempo
Kac gün var dogumuna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?