2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

scedceu
Güle güle kullan canim.Bizde alyanslarimizi degismek istiyoruz ama burda hem zevksiz hemde cokpahali oraya gelmeyi beklyioruz.Reklamlarda cok güzel seyler cikiyor.Benim uyanik kocam tektas reklaminda kadin elini uzatiyor kocasi sonunda anliyor ya benden önce bana yapiyor hareketi .

kızlar kocalarla iyi geçinin doğuma onlar yetiştiricekler bizi destekçilerimiz gerçi o an geldiğinde ne küslük kalırda ne başka bişey

bana dr suyun gelirse hiç beklemeden hemen gel beni arayın dedi sezeryan olucağından dolayı bekletmek istemiyo diye düşünüyorum

evet boşuna agrı çekme diyedir bence .benimde çok agrım vardı öne alalım dedi ala ala 1 gün aldı adam tatile çıkıyomuş çünküm.o tatildeyken bi dogurayımda ben bi gösteririm ona gününü klava: kötükedihüso

meltem bende alyansımı değiştirmek istiyorum
bakalım evlilik yıldönümümüze saklıyorum

demetcim
Ben buraya geleli 15 gün olmustu almanca bilmiyorum diye türk ebe verdiler bana ama hicilgilenmedi benle bi kez olsun bakmadi.Kapidan kafasini uzatip dogurdunmu dedi gitti öyle bi sürü vakit gecirdim makineye bagli yatakta ve cok kizginim aklima geldikce.Sonra geldi benim mesaim bitti amma dikkafa oglun olacakmis seninde cikmadi dedi gitti.O gitti nöbeti alan hemsire diil dogum ebesi geldi hemen alttan bakti.O zaman dedi suyun gelmemis elinde yüzk gibi bisi gördüm ama tam nasil biseydi hatirlayamiyorum cünki cok yorulmustum o ara elini soktu suyu getirdi ama hic bisi hissetmedim Ondan sonra 2 doktorda geldi yanimiza ikin filan demeye basladilar.Ikinacak halimde yoktu zaten ikinmayla kendimi kasmayi karistirmisim ebe bisiler yapiyodu ama anlamiyordum esimde aa sacini gördüm ne cok dedi basladi foto cekmeye sanirim ben dogurmadim ebe kendi aldi bi sekilde benim oglani :)))))) Eger o ebe ilk basta gelseydi ben 2 saatte dogurmustum .

çok tşk ederim canım Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin 2. doğumum ama daha çok korkuyorum.....

topik bugun bayagı kalabalık maşallah...eşim geldi biraz dışarı çıkıp yürücez biz görüşrüüz kızlar..

Ecrin
Iyigezmeler size.Hava güzel herhalde oralarda.Heryerde aciktir hayat var ya orda.Gerci biraz karisik hayat ama bazen insanin cani cok cekiyo karisikligi.

scedcedu
Canim Izmir de hava nasil? Senin bebis 20 günlük olmus hava güzelse sizde cikip gezsenize temiz hava cok iyi geliyor. Ay canim resmen Izmir havasi cekti :))))

gıcık kadın ilgilensen incilerin mi dökülür sanki şikayet edecektin aslında ama bilmiyormuşsun daha.bu bebiş kolay olur inşallah.işin ehli olan insanlara düşersin umarım

bende biran önce doğurmak istiyorum günler azaldıkc hep bişey olacak diye korkuyorum

demetcim
Sagol canim. Burda nasil enteresan bisi var sasirirsin.Hani memleketimiz degil ya burasi yerlisi degiliz ya yabanciyiz normalde buranin insaninin bize gicik olmasi lazi dimi.Hayir burdaki Türkler birlik olacaklarina tam aksi birbirlerinin canina okumak icin firsat bekliyorlar.Herkestemi ayni huy olur buranin suyumu bozmus bunlari anlamadim ama ben hele bu aralar ciddi uzak durmaya basladim.O zamanlar türk ebeyide anlamamistim ama simdi anliyorum.O hastane Türklerin cok oldugu bir semtteydi .Bu seferki evimize yakin 25 haftalikken yattigimda sormustum türk ebe yada calisan kimse yokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…