bana dr suyun gelirse hiç beklemeden hemen gel beni arayın dedi sezeryan olucağından dolayı bekletmek istemiyo diye düşünüyorum
bızdıkcan ben kullandıklarımı yazayım
kendin için
-2 gecelik
-1 sabahlık
-ped yada hasta bezi
-kişisel bakım malzemeleri
-terlik
-havlu
-kağıt havlu-peçete
bebek için
-hastane çıkışı (ben 3 takım koymuştum 2 tanesini kullandık)
-yenidoğan bez
-ıslak mendil(uni ıslak pamuk mendili tavsiye ederim ben başka bişey kullandım pişik oldu)
-ağız mendili
-çıkışta kullanmak için kalın battaniye
sanırım bu kadardı
kolay bir doğum geçirip sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah
demetcim
Ben buraya geleli 15 gün olmustu almanca bilmiyorum diye türk ebe verdiler bana ama hicilgilenmedi benle bi kez olsun bakmadi.Kapidan kafasini uzatip dogurdunmu dedi gitti öyle bi sürü vakit gecirdim makineye bagli yatakta ve cok kizginim aklima geldikce.Sonra geldi benim mesaim bitti amma dikkafa oglun olacakmis seninde cikmadi dedi gitti.O gitti nöbeti alan hemsire diil dogum ebesi geldi hemen alttan bakti.O zaman dedi suyun gelmemis elinde yüzk gibi bisi gördüm ama tam nasil biseydi hatirlayamiyorum cünki cok yorulmustum o ara elini soktu suyu getirdi ama hic bisi hissetmedim Ondan sonra 2 doktorda geldi yanimiza ikin filan demeye basladilar.Ikinacak halimde yoktu zaten ikinmayla kendimi kasmayi karistirmisim ebe bisiler yapiyodu ama anlamiyordum esimde aa sacini gördüm ne cok dedi basladi foto cekmeye sanirim ben dogurmadim ebe kendi aldi bi sekilde benim oglani :)))))) Eger o ebe ilk basta gelseydi ben 2 saatte dogurmustum .
der mi şiimmmmmlaelaelaelaelae:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?