2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Lady Tempo
Benimde 19 ocak ama normal duruyor dedi gecen gün doktor bendede var sancilar ama dogum sancisi diiller bekliyoruz günümüzü.Sistim derken su toplama gibi bisimi yoksa normal kiloyumu diyorsun.Hurmayi bende yiyorum ama hic sevmyiorum ( hayatimdada yememisim simdi cok zor oluyor yerken ise yarasa bari.

Su toplama sanırım ellerim yüzüm şiş. Normal sancım olmazsa suni sancı o da olmazsa sezeryan. Beklemek istemiyorum artık.Normal olsun hayırlısıyla inşallah çok istiyorum.

Bende sabirsizlaniyorum banada kalsa simdi dogursam iyi olur ama erken olursa 2-3 hafta zorlugu var birak icerde kalabiliyorsa icerde kalip o zorlugu gecirsin.Sezeryandada sorun yasayanlar var herseyin hayirlisi artik.

Merhaba hante
Nasilsin?

merhaba meltem ablacım, ıyıyz sukurler olsun, dun kontrolumuz vardı azcık kafamızı karıstırdı doktorumuz ama hersey ıcın allaha emanet doktorda ınsan nıhayetınde yanlış kararlar alabılıyorlar.
ben gecenlerde vajınama yakın yerlerde sıvılce gıbı bırseyler cıktııgından bahsetmıstım,4-5 tane molluscum dıye bı vurusmus. doktorumuz hem dıyorkı bebek ıle temas etmemesı lazım, hemde normal dogum yapmamıza engel degıl yıne d dıyor. ıste dedıgım gıbı allaha emanet ama sankı oglusumu rıske atıyormus gıbı me geldı. ve beynımı bulandırdı. ama ben en bastan dogum seklıne karısmayaacgım doktor ne derse o sekılde olsun dye kendıme söz vermıstım . yıne de öle olcak ama eger o vırus ogluma bulasırsa o doktoru vururum valla...cok rahatlar.. ya da benmı cok rahatsızım acaba kafamçokkarıştı:uhm:

kızlar bu yakınlarda ağda yaptırdınız mı?
ben yaptırmak istiyorum ama bide bebek rahatsız olup erken gelmeye kalkar diye de korkuyorum
siz naptınız?

Hante
Gecmis olsun ama doktor o kadar riske girecek birimi? Vagina icinde olmadigi icin bebek nomal dogum da dogabilir bence.Yinede stresli bir ortam insallah sorun cikmaz

Sevcancim
Ben buraya geldigimden beri yaptiramiyorum ( Gecende epilasyon aleti ile yaptim ama cok zor oldu bu konuda yardim isticek kimsede yok
Oglumda 38 . haftamdaydim buraya gelmeden bi gün önce gittim hertarafa yaptirdim sonrada atladim geldim ama hic bir sorun yasamadim.

Hante
Gecmis olsun ama doktor o kadar riske girecek birimi? Vagina icinde olmadigi icin bebek nomal dogum da dogabilir bence.Yinede stresli bir ortam insallah sorun cikmaz

evet vajınada degıl ama cıkarken bu velet her yanıma surunur bacaklarımın, yaklasık 2-3 cm etrfaında. doktor rıske gırmemiştr ınş. bı bıldıgı vardır elbet ama önce kendı demıstı 2-3 ay önce alıp patolojıye yollarız fazlalasırsa dıye sımdı gerek yok dıyor. ben kesın bu kes sezeryan gunu verır bu yusden dıye dusunurken bebege temas ettırmezsek sorun olmaz dıyor. herseyın hayrlısı ııcımı ferah tutmaya calısıyorum
sızın tahmnı dogum tarhınız 19 ocakmıydı?

ben yaptırmak istiyorum ama bide bebek rahatsız olup erken gelmeye kalkar diye de korkuyorum
siz naptınız?

canım bende tasındıgımdan berı agda ya gıdemedım ne guzelde alısmıstım oysa. yanı suan malesef jılet kullanıyorum. ama agdanın bebıse zaarı olacagınıı sanmıyorum ımkanım olsa ben yatıırıdım sanırm.. hayrlsı...

hante
Bana 19 ocak diyor hesaplayicilar doktorumda öyle diyor 19 ocakta gelir diye bende 3-4 gün gecikir belki diye bakiyorum.
Normal dogumda canim bebegin basi göründümü hooopppp aliyor doktor yada ebe cok sakar biri diilse bacaklarina yada baska yerine beben dokunmuyor aslina bakarsan.

Ya kızlar o kadar doğuran oldu bu topicten. Hiç sancılandım da doğurdum diyen oldu mu? Hep sezeryan var. Veya suni sancı ile doğuran Hoya var...
Çok düşündürücü bi durum.
:S
Hayırlısı olsun ya.. Ilık duşlara, hurmalara devam. Rüyalarımda hep doğurduğumu görüyorum.Karışık karışık rüyalar bilinçaltından sızma

o zaman yaptırayım bari
şu aşağıya bi ağda yaptırsam kuş gibi hafifliycem sanki
çünkü gece yarısı falan suyum gelirse ve doktor orayı öyle görür diye çok korkuyorumakannehir

hayırlısı ıns. sagol ıcımı rahatlatıyorsunuz.... öperım...a.s.a.s.

siz naptınız?

Ben kendim yapıyorum ama artık zor oluyor.Aynayla filan idare ediyorum.Başka birine yaptırmamıyorum hele ki gebeyken enfeksiyon filan kaparım diye korkuyorum.Çünkü Hpv denilen virüsler ağdacıdan da bulaşıyormuş.

Çok zorlandığım yerde ya d ahazırlıksız olursam jiletle alırım.Zaten ağda o bölge için doğru değil.Dudaklarda sarkma yapıyor.Suyun,sancın gelirse duşa girer alırsın jiletle10dkda nolacak ki.

ıyı aksamlarrr kızlar sevcan hanım hosgeldınız aramızaa nasılsın hatun ?ben dun agda yaptırdım valla kus gıbı hafıfledımmm acayıp rahatladım artık hazırım doguma:)

bnede son gün doguma gitmeden önceki gece tüy dökücü krem kullancam .agdayla alınacak kadar yok çünkü.

kızlar ben size bişey soracağım şimdi pat diye konuya daldım ama.şu hastane zamları ne oldu bilgisi olan varmı 1 ocakta geldi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…