Lady Tempo
Benimde 19 ocak ama normal duruyor dedi gecen gün doktor bendede var sancilar ama dogum sancisi diiller bekliyoruz günümüzü.Sistim derken su toplama gibi bisimi yoksa normal kiloyumu diyorsun.Hurmayi bende yiyorum ama hic sevmyiorum( hayatimdada yememisim simdi cok zor oluyor yerken ise yarasa bari.
Merhaba hante
Nasilsin?
Hante
Gecmis olsun ama doktor o kadar riske girecek birimi? Vagina icinde olmadigi icin bebek nomal dogum da dogabilir bence.Yinede stresli bir ortam insallah sorun cikmaz
kızlar bu yakınlarda ağda yaptırdınız mı?
ben yaptırmak istiyorum ama bide bebek rahatsız olup erken gelmeye kalkar diye de korkuyorum
siz naptınız?
hante
Bana 19 ocak diyor hesaplayicilar doktorumda öyle diyor 19 ocakta gelir diye bende 3-4 gün gecikir belki diye bakiyorum.
Normal dogumda canim bebegin basi göründümü hooopppp aliyor doktor yada ebe cok sakar biri diilse bacaklarina yada baska yerine beben dokunmuyor aslina bakarsan.
kızlar bu yakınlarda ağda yaptırdınız mı?
ben yaptırmak istiyorum ama bide bebek rahatsız olup erken gelmeye kalkar diye de korkuyorum
siz naptınız?
ıyı aksamlarrr kızlar sevcan hanım hosgeldınız aramızaa nasılsın hatun ?ben dun agda yaptırdım valla kus gıbı hafıfledımmm acayıp rahatladım artık hazırım doguma:)
bnede son gün doguma gitmeden önceki gece tüy dökücü krem kullancam .agdayla alınacak kadar yok çünkü.
hatta hiç yok ama pürüzsüz olsun nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?