2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anoowww kızlar doldurmuşsunuz burayı nasılsınız hepinize iyi seneleeeeeeeeeeeeeerrrrrrr mutlu huzurluuu ailenizle inşallaahhh bebişlerimizle birömür boyu mutlu olalım inşş

Özgecim
Sancilar icin saat tutman gerek öyle gidiyosun hastaneye.Yani sürekli agri gelmiyo önce kisa kisa sancilar geliyor ama dakika tuttugunda düzenli olmasi gerek.

Pamukcum
Sagol canim sanada bebisinede hayirli olsun yeni yil.Ugrasiyoruz bakalim konusurken birimiz dogrurmu diye :)))) Ecrin de öncelik gerci.

Özgecim
Sancilar icin saat tutman gerek öyle gidiyosun hastaneye.Yani sürekli agri gelmiyo önce kisa kisa sancilar geliyor ama dakika tuttugunda düzenli olmasi gerek.

Tamam meltem abla. en iyisi gidip biraz uzanayım. Belki geçer...

Pamukcum
Sagol canim sanada bebisinede hayirli olsun yeni yil.Ugrasiyoruz bakalim konusurken birimiz dogrurmu diye :)))) Ecrin de öncelik gerci.

ay amma heycan olur ama tam burdayken doğumumuz başlasa allah hayırlısını versin evet ecrinin sırasını kimse almasın

Özgecim
Uzanabiliyorsan uzan ben özledim uzanmayi .Uzandimmi agridan ölüyorum ayakta dogracagim sanirim.

scedcedu
Ya canim benim bulundugum yer Avrupa nin en iyi saglik sigortasina hastanesine vs vs imkanlarina sahip bi yer .Cokta gittim yattim hastanelerde hersey süper yani Türkiye ile sistemi kiyasliyamam bile ama iste bi ama var. Ne kadar sezeryan yapiyolar yok para icin vs vs diye bizim doktorlara kizsak bile bence bizim doktorlar heleki dogumcular dünyanin en iyi doktorlari. Farkidaysaniz ben yazarken doktor demiyorum dogumda iyi bi ebeye denk geleyim diyorum hep.

Pamukcum
Gece bende catladim yatmadan önce bi baktim Askitom burdaydi gene kocasiyla dargindilar belki barisip gezmeye filan gitmislerdir simdi :)))))

kızlar bu arada geçen gün eşim doğum hediyesi almış bana
evlenirken tek taş almıştı şimdi de ona uygun kolye ve küpelerini almış

slm kızlar ben yarın doğum yapıcam hastane çantamı son kontrol yapıcam listesi olan atabilir mi?

Demetcim
Belli olmuyor ya benim kan gelmisti öyle gittik hastaneye kandan tam 11 saat sonra ebe aa senin suyun gelmemis ben yapacagim sakin ol demisti bana yapmasiylada oglan cikmisti.

hemşire nasıl patlatıyor suyu meltem abla mereak ettigim şeylerden biriside o?ve acıtıyomu.ben igne falan soktuklarını düşünmüştüm kendi kendime ama nasıl akannehir

kızlar eşim bana hayatımın en güzel hediyesini verdi zaten başka bişey istemem doğumda yanımda olsun elimi tutsun yeter bana

bana dr suyun gelirse hiç beklemeden hemen gel beni arayın dedi sezeryan olucağından dolayı bekletmek istemiyo diye düşünüyorum

bızdıkcan ben kullandıklarımı yazayım
kendin için
-2 gecelik
-1 sabahlık
-ped yada hasta bezi
-kişisel bakım malzemeleri
-terlik
-havlu
-kağıt havlu-peçete

bebek için
-hastane çıkışı (ben 3 takım koymuştum 2 tanesini kullandık)
-yenidoğan bez
-ıslak mendil(uni ıslak pamuk mendili tavsiye ederim ben başka bişey kullandım pişik oldu)
-ağız mendili
-çıkışta kullanmak için kalın battaniye

sanırım bu kadardı

kolay bir doğum geçirip sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…