2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aşkitom eğer gezmiyorsa dışarlarda kocişiylen kesin doğurmuştur bencede hayırlısı olsun haberi gelir nasılsa

kızlar en son özge sancım var eşimi aricam dr gidelim diyodu haberi olan varmı

Canım beni merak etmişsin,gitmedim doktora,yarını bekliyorum zaten randevumuz sabah 10 da. Bel ağrım hala geçmedi ama kasıklarda ya da karnımda herhangi bir rahatsızlığım olmadığı için bekleyim dedim. Düşündüğün için teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

Bu arada askitomu merak etmeye başladım,buraya girmese facebooka giriyordu,orada da yok. Umarım herşey yolundadır...

kızlar slm.yarın iğne vurduracağım doğumevinde bebeğin ciğer gelişimi içinmiş .sonra da salı veya çarşamba doğumum var.pazartesi gün verecek drum.

kızlar slm.yarın iğne vurduracağım doğumevinde bebeğin ciğer gelişimi içinmiş .sonra da salı veya çarşamba doğumum var.pazartesi gün verecek drum.

Kusura bakma kaduscüm ama hatırlayamadığım için soruyorum,bebekte bir sorun mu vardı neden ciğer gelişimi için iğne vuracaklar?

slm cnm hayırlısı olsun, ne iğnesi bu rutin birşeymi hiç duymamıstım*?_a.s.

kadus
Bisi kalmamis hadi send ehayirlisi ile kucagina al bebisini.

Askitom cidden yok kizlar arada mutlaka girerdi dogurdumu dersiniz.
Bu hafta ptesi -cuma bayagi dogum var hepsi hayirlisiyla gelsinler

kadus
Bisi kalmamis hadi send ehayirlisi ile kucagina al bebisini.

Askitom cidden yok kizlar arada mutlaka girerdi dogurdumu dersiniz.
Bu hafta ptesi -cuma bayagi dogum var hepsi hayirlisiyla gelsinler

AMİİİİNN...

Kızlar vajınal akıntı yüzünden ilaç kullananınız var mı? bu akıntıların bebişe zararı varmıymıs acaba?

slm cnm hayırlısı olsun, ne iğnesi bu rutin birşeymi hiç duymamıstım*?_a.s.

Kusura bakma kaduscüm ama hatırlayamadığım için soruyorum,bebekte bir sorun mu vardı neden ciğer gelişimi için iğne vuracaklar?

sezeryan olacağı içn bebeği erken alıyorlar ya o yüzden bebek solunum sıkıntısı çekmesin diye ...iğne vuruyorlar doğumdan bi kaç gün önce...

hante

canım gerek duyarsa dr veriyor zaten...kullananlar çok...dr verdiyse kullanabilirsin ama hamile kadınların zaten akıntıları olması gayet normal .mantar veya enfeksiyon yoksa gerek yok...

aşkitomda tel var benim bişey olursa doğum falan haber vericekti şuan asayiş berkemal daha sesi yok aşkitomun

sezeryan olacağı içn bebeği erken alıyorlar ya o yüzden bebek solunum sıkıntısı çekmesin diye ...iğne vuruyorlar doğumdan bi kaç gün önce...

Anladım canım,hayırlısı olsun. Seninle günlerimiz aynı benim ticker 1 gün geriden geliyor o yüzden merak ettim aceba herkese mi yapılıyor diye... Günün belli sayılır senin de bakalım yarınki kontrolde bize ne diyecek drumuz...

hante

canım gerek duyarsa dr veriyor zaten...kullananlar çok...dr verdiyse kullanabilirsin ama hamile kadınların zaten akıntıları olması gayet normal .mantar veya enfeksiyon yoksa gerek yok...

doktor akıntın var bır ılac yazalım dedı ama uzerıne bır suru sey de konusunca unuttu yazmayı, mantar yada enfeksıyonun var demedı ama çatalda ıken ılac yazalım demıstı.
aslında hıc ılac kullanasım yok,telefon acıp ılac yazdırabılırım ama içimden gelmıo acıkcası.. mantar olup olmadıgı nasıl ayırt edebılırım ki? ılac kullanmasam tehlıkelı bıse olabılırmı kı?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…