2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar, Misafirlikten gelip uyudum, biraz kendime geldim

Siz de neler var neler yok, anladigim kadariyla 2010 un ilk bebegi gelmedi daha

Biseyi yok canim 3 günü kalmisti ya doguma.Ama esiyle aksam küsmüslerdi kesin barisiyorlardur bu gece :))))

Poseidon
iyi yapmisin ben uyumakta istemiyorum cok daraldi icim yarin sabahtna cikip gezicem biraz

kızlar bebeğim için günlük niteliğinde bişey aldım. ılklerini saklamak için.. süper bişi daha önce arkadaşıma hediye götürmüştüm. bugün yazdık içine bişiler... siz de aldınız mı ya da günlük vs tutcak mısınız?

2010 ilk bebek haberini getirdim

kibelesr bugün suyu gelmiş genel anestesi sezaryan olmus
bebekte kibelede cok iyilermiş

kızımız 3800 52,5 boyunda
maşallah tosunumuza
analı baballı büyüsün insallah

Ay canim benim masallah ocak bebekleri cidden aceleci cikti Subat bebeklerine bakan varmi onlarda erken dogum varmi acaba?

Ben de doğumdan itibaren tutabileceğim bir günlük aldım. Hamilelikte arasıra yazdığım bir ajandam vardı.

maşallah tosunumuza

ayy maaşallah çok sevindim hayırlısıyla kurtulmuşlar kavuşmuşlar... şimdi ilklerini yaşıyor ne güzel. sağlıklı hayırlı doğumlar bize de inşallah... güzel haberler almak ne güzel kaydirigubbakcemile3

maşallah tosunumuza

Ben de daha 2010 un ilk bebegi gelmemis dedim haberi geldi opuyorumnanaktan

Maasallah, gelince artik ayrintilari yazar buraya.

jullii
Bu ne güzel haber allah anali babali büyütsün bebisi kibelsr de kurtuldu masallah ya cok sevindim cidden tombismis bide foto koysun bakalim

maşallah tosunumuza

Hadi bakalım ilk ocak bebeğimiz geldi desenize opuyorumnanaktan Ayyy çok heyecanlandım.... Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah,maşallah boy kilo da çok yerinde Darısı başımıza...

maşallah 2010 un ilk bebişine iiyi olmalarına çok sevindim.hadi bakalım sıraya herkes şimdiii

maşallah tosunumuza

ayy maşallah.allah analı babalı büyütsün inş.bende bebişin biberonlarını kaynattım az önce şimdi de eşyalarımızı kontrol edicem bi kez eksikleri koyayım

darısı sizlere insallah kızlar
kibelenin sesi cok iyi geliyordu
emzirmişte hersey yolundaymış

Lady Tempo
Benim ajandalarim var bildim bileli yazarim

ya neden bilmiyorum ben böyle şeylere çok değer veriyorum. babası da yazdı bu akşam oğlumun günlüğüne, teyzesi de yazdı :)
ilk fotoları, nüfus cüzdanı, ayak el izleri vb için yerler var çok güzel...

birkaç sene önce doğum belgem elime geçmişti öyle sevinmiştim ki... hastanede fotomu çekmişler kilo boy vs yazmışlar:)

şimdi hastaneler albümlerle yolluyo gerçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…