2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı aksamlarrr kızlarrr
ne yapıyosunuz esım ek ıste hala ben tek basıma valla korkuyorum tek basımayken sancım mancım gelır dıye

hante
Bende akinti var biraz asiri degil kasintimda yok ama doktor kontrollerde biraz aliyor pamukla hemen orda mor renkli bir ilac döküyor sonra mikroskopta bakiyor ve mantar var diyor .Kullandigim antibiyotiklerdenmis.Ama gecmiyor bi türlü 3. sefer ilac kullaniyorum.Bi sefer fitil koydum son 2 seferde hem tablet hem krem yatmadan önce bunlar ama beni berbat ediyorlar. Bebek dogarken agzinda pamukcuk olmasina sebep olacakmis bu mantar.Sonra emerken gögüs ucuma gececekmis bu seferde gögüslerim ve bebegin agzi icin ayni ilacin degisik versiyonunu kullanacakmisim.umarim bebek sütten kesilmez sütten kesilme nedenlerinin basindaymis (( Eger bi problemin varsa doktorla hemen konus sonra sansliysan bisi olmuyo ama mantar icin böyle bi isleyis var anne bebek arasinda (

canım dr çatalda bakınca anlar zaten ilaca gerek var mı yok mu diye.eğer enfeksiyon varsa bebek için tehlikeli.bence tlf.aç veyazdır ilacı

anladım meltem abla ınsallah sutten kesılme olmaz , ne gusel ılac döküp mıkropkoptan bakması, heemen ögrenebılıosun bısey olmadıgını.. ama bıızm dr. öle bsey yapmadan verecektı ılacı..ınsallah senınde bu kes ılacalarla gecer. ve ınsallah benımkısıde mantar degıldır..yerimseniben

hante
Nasil unuttu doktor? Bi tel acip sor sen kendin ayirt edebilirsin kasinti varsa ama bak bende yok kasinti bana sorsan normal akintidir derdim.

hante
Insallah canim ya ben kasintidan öleyim umrumda degil yeterki bebek emerken sorun cikmasin.

Kızlar zaman yaklaştıkça geçmiyor sanki
böyle stres yapmak da iyi değil... evde yapcak bişey de bulamıyom ya off 2 gün nasıl geçicek

Kızlar zaman yaklaştıkça geçmiyor sanki
böyle stres yapmak da iyi değil... evde yapcak bişey de bulamıyom ya off 2 gün nasıl geçicek

Sen en azından 2 gün diyebiliyorsun bizim o da belli değil. Artık ne kadar kaldığını soranlara ne zaman canı isterse diyorum kaydirigubbakcemile3

Sen en azından 2 gün diyebiliyorsun bizim o da belli değil. Artık ne kadar kaldığını soranlara ne zaman canı isterse diyorum kaydirigubbakcemile3

Ya ben pzts doktora gitceğim için 2 gün diyom :) doktor ondan sonra kaç gün derse gene başlıycam saymaya...
Gerçi aylar geçti, günlerin lafı mı olur ama, sinirler de bozuluyo... Ben bgn sabahtan beri ağlıyom. kocamla hep tartışıyoz. içim dışıma çıktı

canım hayırlısı olsun bakalım dr sana ne dicek hepimiz bi haber peşindeyiz ama üzülme yaa bebişinde içinde mafoluyo yazık değilmi kuzuna annesi anlıyo seni eşiniklava: kovalarız hee

Allah emiii,ben de doğum için gün aldın sanıyorum kaydirigubbakcemile3 Sinirler konusuna gelince valla hepimizde durum aynı,gündüz de yazmıştım burada şimdi hamileyiz diyoruz sinirleniyoruz,doğumdan sonra loğusayız dicez bakalım sonra kim kurtarıcak bizi:))) Benim eşim de bir gün anlayışlı davransa ikinci gün anlamıyor

canım hayırlısı olsun bakalım dr sana ne dicek hepimiz bi haber peşindeyiz ama üzülme yaa bebişinde içinde mafoluyo yazık değilmi kuzuna annesi anlıyo seni eşiniklava: kovalarız hee

ay canım sağol ya dövelim kocaları diicem ama kıyamıyom da canım kocama. çok duygusalım, bu hafif sancılar korkutuyo... bak demin de kalktık horon teptik allahım ya bu halde :) müzik çıkınca da duramıyoz. oğlum da duramaz belki gelmek ister...

kızlar bikaç isim buldum netten anlamları güzel :) yorumlarınızı bekliyorum beğendikleriniz varsa yazsanıza bana:) son anda isim konusunda bocalama yaşıyorum :)

Arman : İstek, amaç, dürüst, temiz insan
Melih : Güzel, şirin, sevimli
Miray : Yılın ilk aylarında doğan
Nasuh : Öğüt veren, temiz, saf
Onat : Özenli,düzgün, uygun; Yararlı; Dürüst, iyi ahlaklı
Utku : Zafer

Hosgeldin bocuk
Su ana kadar bi haber yok dogumlardan.Haberlerde gece yarisi dogan bebekleri gösterdi cok sirinler

Hosgeldin bocuk
Su ana kadar bi haber yok dogumlardan.Haberlerde gece yarisi dogan bebekleri gösterdi cok sirinler

ben de bir tanesini gördüm,00.01 de doğmuş. Normal doğum tarihi 22 ocakmış,daha erken doğacakmış aslında ama drlar serumlarla bekletmişler. 3700grdı o kadar tatlı bir bebekti ki maşallah içim gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…