canım dr çatalda bakınca anlar zaten ilaca gerek var mı yok mu diye.eğer enfeksiyon varsa bebek için tehlikeli.bence tlf.aç veyazdır ilacıdoktor akıntın var bır ılac yazalım dedı ama uzerıne bır suru sey de konusunca unuttu yazmayı, mantar yada enfeksıyonun var demedı ama çatalda ıken ılac yazalım demıstı.
aslında hıc ılac kullanasım yok,telefon acıp ılac yazdırabılırım ama içimden gelmıo acıkcası.. mantar olup olmadıgı nasıl ayırt edebılırım ki? ılac kullanmasam tehlıkelı bıse olabılırmı kı?:uhm:
hante
Bende akinti var biraz asiri degil kasintimda yok ama doktor kontrollerde biraz aliyor pamukla hemen orda mor renkli bir ilac döküyor sonra mikroskopta bakiyor ve mantar var diyor .Kullandigim antibiyotiklerdenmis.Ama gecmiyor bi türlü 3. sefer ilac kullaniyorum.Bi sefer fitil koydum son 2 seferde hem tablet hem krem yatmadan önce bunlar ama beni berbat ediyorlar. Bebek dogarken agzinda pamukcuk olmasina sebep olacakmis bu mantar.Sonra emerken gögüs ucuma gececekmis bu seferde gögüslerim ve bebegin agzi icin ayni ilacin degisik versiyonunu kullanacakmisim.umarim bebek sütten kesilmez sütten kesilme nedenlerinin basindaymis(( Eger bi problemin varsa doktorla hemen konus sonra sansliysan bisi olmuyo ama mantar icin böyle bi isleyis var anne bebek arasinda (
Kızlar zaman yaklaştıkça geçmiyor sanki
böyle stres yapmak da iyi değil... evde yapcak bişey de bulamıyom ya off 2 gün nasıl geçicek
İyi bakalım,sana haber gelirse bize de haber et canım...
Sen en azından 2 gün diyebiliyorsun bizim o da belli değil. Artık ne kadar kaldığını soranlara ne zaman canı isterse diyorum kaydirigubbakcemile3
Ya ben pzts doktora gitceğim için 2 gün diyom :) doktor ondan sonra kaç gün derse gene başlıycam saymaya...
Gerçi aylar geçti, günlerin lafı mı olur ama, sinirler de bozuluyo... Ben bgn sabahtan beri ağlıyom. kocamla hep tartışıyoz. içim dışıma çıktı
Ya ben pzts doktora gitceğim için 2 gün diyom :) doktor ondan sonra kaç gün derse gene başlıycam saymaya...
Gerçi aylar geçti, günlerin lafı mı olur ama, sinirler de bozuluyo... Ben bgn sabahtan beri ağlıyom. kocamla hep tartışıyoz. içim dışıma çıktı
canım hayırlısı olsun bakalım dr sana ne dicek hepimiz bi haber peşindeyiz ama üzülme yaa bebişinde içinde mafoluyo yazık değilmi kuzuna annesi anlıyo seni eşiniklava: kovalarız hee
doguran varmıııııııııııııı
Hosgeldin bocuk
Su ana kadar bi haber yok dogumlardan.Haberlerde gece yarisi dogan bebekleri gösterdi cok sirinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?