2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Lady Tempo
Ben ogluma tutmusum ama abartmisim simdi bakinca emdigi saatleri bile yazmisim :))))) Ayrica hala yuvada ve su an ilkokul 1 de eve gelen mektuplar vs aklina ne gelse bi kutuda sakliyorum.

2010 ilk bebek haberini getirdim

kibelesr bugün suyu gelmiş genel anestesi sezaryan olmus
bebekte kibelede cok iyilermiş

kızımız 3800 52,5 boyunda
maşallah tosunumuza
analı baballı büyüsün insallah

darısı sizlere insallah kızlar
kibelenin sesi cok iyi geliyordu
emzirmişte hersey yolundaymış

Merhabalar....

demek ilk ocak bebişimiz kibelesr' den gelecekmiş....

maşallah Allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin diyelim minik kızımıza sanırım halen ismi belli değildi....bu arada 4 kg.dan az olmasına rağmen yine sezeryan yapmışlar.... herşeyin yolunda olmasına sevindim darısı biz kalanların başına....

Lady Tempo
Ben ogluma tutmusum ama abartmisim simdi bakinca emdigi saatleri bile yazmisim :))))) Ayrica hala yuvada ve su an ilkokul 1 de eve gelen mektuplar vs aklina ne gelse bi kutuda sakliyorum.

Ne kadar güzel ben de elimden geldiğince herşeyi not etmek,herşeyi saklamak istiyorum...

kibele açılışı yaptı 1 ocak ta boş geçmedi :) maşallah sağlıklarıda yerinde darısı bizim başımıza, heran bi doğum haberi alırız artık..

Lady Tempo

ahahah süper ben de abartmiim diye hazır bi günlük aldım. yazacağım şeyler için yer ayırmış:)

abartırım yani saklama huyum da var:) sengözlerimebaksanab

biliyorum biliyorumm dogurmadin da sonucta bir bidik oglun var:)))senin tecrubelerinden epey sey ogreniyorum

2010 ilk bebek haberini getirdim

kibelesr bugün suyu gelmiş genel anestesi sezaryan olmus
bebekte kibelede cok iyilermiş

kızımız 3800 52,5 boyunda
maşallah tosunumuza
analı baballı büyüsün insallah

anammm maşallah ya canım benim allah analı babalı büyütsün canım ne güzel haber yaa maşallah ilk bebişimize fena sükse yapacak bu kız burda yeni yılımızın ilk bebişi hehheyyttt:lepi:a.s.:teytey:

üşücek diye korkuyorumm 2-3 günde bir yıkıyoz bu birazdan yıkıcaz hatta
annem hergün yıkamak istiyo ama eşimle ben yıkatmıyoz

bencede üşür ya kış bebiki yaza doğru hergün yaptırırız bıcı bıcılarını julii nasıl geçiyo çok güzel dimi anne olmak yanında olması bebikinin

ögretmenim
Bende sizden cok sey ögrendim valla ikinci olmasina ragmen cocuklada hamileliklerde farkli oluyor.
Bebe yagini bi kac damla küvet suyuna damlatin kizlar sabun sampuan kullanmayin ilk haftalar durulamayinda yani küvete az su koyun islatin bebegi yani gidisini filan öyle cok yikamayyin.Her gün yikiyordum ama öyle hafta yikanmamis gibi iyice deriyi zedelemiyordum sadece su ile islattim diyebilirim birde gece yikamam gündüz öglen yikardim anca kurur gece üsümesi daha kolay olur

hmm ben deneyimli digilim ama burda da hem hastanede hergün yikiyorlar hem de doktor arkadasim da hergün yikamis bana da yika dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…