2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayim ama yazamiyorum, malum esim evde ben bilg. basinda olmuyor öyle ayri gayri.

bogazim agriyor hala :kedi:

Askitom babasi mi karar vericekmis ne zaman gelecegine 3 ocakta kaydirigubbakcemile3

benimki de tam zamannda 14. de gelicek diyor, tutabilir de aslinda babalarin dedikleri tarihler benim babamd abenim dogumum icin en basindan beri 15 aralik demis o zaman da gelmisim yani kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun poseıdon
kara turp kurunu uygulasana

valla 3 ocakta gelcek dıyor
ole hıssedıyorm dıyor
hayırlısı bakalım

Uykum yokkkkkk burdada kimse yokkk ((

Askitom
Dogurdun diye düsündük ya bide esinle küs diilsin herhalde uzatmadiginiza sevindim

Gitmedim ya esim yeni uyudu ben de giriyim dedim

heyecandan midir nedir uyuyamiyorum, bebek gelsin de seviiym istiyorum, bugün battaniye hediye etti teyzesinin biri bebek olcak da bu battaniyeye saricam diye bakip bakip duruyorum

bir de dogum yapacagim hastaneden biri hic memnun digilmis sanirim yilbasindan dolayi ilgilenmemisler kizla onu da dinleyince ben nasil dogum yapicam bana nasil davranicaklar diye düsünüyorum.

Kafamda bissürü allak bulak sey var

Poseidon
Az kaldi canim ya gececek hepsi bende oglanla cok oynardim ilk bebekte öyle oluyor herhalde.Battaniyeyi güle güle günlerde kullanin.Ben sweet in olayindan sonra hic bisi alamaz oldum cok etkilendim yarin bisiler almaya cikacagim bakalim alip gelebilecekmiyim.Hayirlisiyla doktor kucagimiza versede eli ayagi saglam dese valla bi fakir sevindiricem.
Hastane önemli ya yilbasi filan düzeni bozmaz iyi bir hastanede senin baska alternatifin varsa dene .

ilk defa dogum yapacagim hastaneyle ilgili negatif birsey duydum. Cogu kisi memnun, ins. bize de iyi ebeler denk gelir.

Cik al birseyler canim yarin heryer aciksa,

ben de bebek elbiseleri almak istiyorum ama ayin 4 ünden sonra herseyde indirim olucak diye bir söylenti var. bakalim pazartesi bakarim diyorum ben de.

Insallah iyi ebeye denk gelirsin

Yarin heryer acik burda pazar gene kapali oglani alip bikahvaltiya gideyim sabah sonrada dolasiriz uygun bisi bulunca alirim.

Ben moralim bozulunca tutulur kalirim bisi alamam cok cok lazim olsada alamam eczaneyede bi gidiyim simdiden pisik icin bepanten bide gaz icin krem vardi adini unutmusum kizlara yazacagim birde emzirme cayi alayim hic bisi alamazsam bunlari alir dönerim

Kendime dandini dandini dastana diye ninnimi söylesem uzanip yatamiyorum agri basliyor 17 gün nasil gecer böyle ya bebek dogmus olsa emzirirken uzanirim agri sizi olmaz ama böye insani bezdiriyor

hadi hayırlısı canım....
bence melih

maşalah ecrin sen hala bekle
bence de melih...
özge kıyamıyosunda canım ama sabaha kadar uyanmıyolar biliyomusun unutma bunu denersin işallah ben yapmasamda annem kesin yapar canım
kızlar bebişleri bol bol yıkayın ki büyüsünler annem gece yıkardı bide gözlerini hacışakir sabunuyla ovar gözleri yansınki sabaha kadar uyusun der
canım uyanmama sebebi sabun değil inan ki.banyo rahatlatıyor o yüzden uyuyor bebişin.bence de sabunla yaktırmak tehlikeli canım göz bu başka şeye benzemez...annelerimizin her yaptığı doğru olmayabilir yani.Allah korusun tahriş olur gözleri iltihaplanır filan....
Yaparsa biri benden habersiz yapsın. Doğru aslında belki o zaman uyusun diye deneyebilir insan ama şimdi düşününce zor benim için...

bugün kontrolün vardı senin değil mi*hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...

ben cildi kurur diye hergun yapılmaz diye yorum okudum da ondan sordum.ben hergun yıkamak istiyorum da.

üşücek diye korkuyorumm 2-3 günde bir yıkıyoz bu birazdan yıkıcaz hatta
annem hergün yıkamak istiyo ama eşimle ben yıkatmıyoz

hmm ben deneyimli digilim ama burda da hem hastanede hergün yikiyorlar hem de doktor arkadasim da hergün yikamis bana da yika dedi.

aslında göbek düştükten sonra hergün yıkansa iyi olur ama eviniz soğuksa ısınma probleminiz varsa hergün yaptırmayın banyo kızlar Allah korusun zatürre olur bebişleriniz.bunlar kış bebeği unutmayın.yaz olsa hiç korkma yaptır banyoyu hergün.dikkat etmek lazım yani...

günaydin kizlar, benmim hala bogazim agriyor agzimda da yara cikti cok rahatsiz ediyor beni. dogru düzgün konusamiyorum bile :sinifsinif:

günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebişleri.. çok şükür 2009'U bitirdik, artık gelebilir bebekler..

kibelesr, canım gözün aydın.. maşallah bebeğine.. 2010'un ilk bebeği seninki oldu desene.. allah analı babalı büyütsün; resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda tombişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…