merhaba kızlar doğuran var mı, hiç giremedim bugün ilk ocak bebeği kimin merak ediyorum
kibele doğum yapmış bgn
suyu gelmiş sezeryan yapmışlar
çok sevindim yaaa...ama belliydi onun geleceği...kızı olmuş di mi? kaç kilo acaba biliyor musunuz arkadaşlar?
hadi hayırlısı canım....selam kızlar nasılsınız ay bugün oğlanı lunaparka götürelim dedik babasıyla ama hala geriliyorum bebek karnıma sığmıyo gibi oluyorum vallaha nefes almakta zorlanıyorum ay doğurcammı yoksa benlaelaelaelaelae şafak 2 pazartesi sabah 8de hastaneye yatıcam nasipse ay çok panik başladı bende eşim benden çok panik ne yapcaz bilmiyom bi doğursaydım ben yaa ölecem :bbo: sizler nasılsınız benden havadisler böyle
bence de melih...bence melih
maşalah ecrin sen hala bekle
özge kıyamıyosunda canım ama sabaha kadar uyanmıyolar biliyomusun unutma bunu denersin işallah ben yapmasamda annem kesin yapar canım
canım uyanmama sebebi sabun değil inan ki.banyo rahatlatıyor o yüzden uyuyor bebişin.bence de sabunla yaktırmak tehlikeli canım göz bu başka şeye benzemez...annelerimizin her yaptığı doğru olmayabilir yani.Allah korusun tahriş olur gözleri iltihaplanır filan....kızlar bebişleri bol bol yıkayın ki büyüsünler annem gece yıkardı bide gözlerini hacışakir sabunuyla ovar gözleri yansınki sabaha kadar uyusun der
Yaparsa biri benden habersiz yapsın. Doğru aslında belki o zaman uyusun diye deneyebilir insan ama şimdi düşününce zor benim için...
bugün kontrolün vardı senin değil mi*hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...Canım buraya iyi olduğumu yazdım ama geçmişte kaldı görmedin galiba. İyiyim ağrım hala var ama kasıklarda falan bi problem olmayınca yarınki kontrolü bekleyim dedim. Düşündüğün için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktana.s.
ben cildi kurur diye hergun yapılmaz diye yorum okudum da ondan sordum.ben hergun yıkamak istiyorum da.
üşücek diye korkuyorumm 2-3 günde bir yıkıyoz bu birazdan yıkıcaz hatta
annem hergün yıkamak istiyo ama eşimle ben yıkatmıyoz
hmm ben deneyimli digilim ama burda da hem hastanede hergün yikiyorlar hem de doktor arkadasim da hergün yikamis bana da yika dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?