2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldım
daha dogurmadım

evde tadılat var dıye bugun pek gıremedım
malum bulasık yemek derdı hıc bbıtmıyor

aksama da mısafırım geldı
cay ıkram bulasık derken ısım anca bıttı
ayakta durmaktan ayaklarım agrıdı

pamuk86
cnm msjını daha yenı gordum
cevap yazmadan buraya gırdım hemen

benı merak eden herkese tesekkur ederım
çok sagolun
öldüm yorgunluktan

sagolun canlarım ama daha gelmedı
dedım ya cok yogundum
mısafırler gıttıkten sonra
1 saat bulaşık yıkadım

kız walla didik bu kız girmeyince bişi oldu diye aman ii olda sende hala ne misafiriyle uğraşıyosun kız evde koştururkene çıkıcak senin bebiş ha dikkat et

sagol pamukcum
msjını yenı gordum
anca gırebıldım

mısafır vardı
cay ıkram bulasık derken anca ısım bıttı
bılıyosun evdede tadılat vardı
aksama yemek yoktu
ustaya da bısıler hazırladık
e mısafırler gıttı
1 saat bulasık yıkadım
ne kullanacak catal kasık,
nede bardak kalmıştı
merak eden herkese tesekkur ederım

babamız 3 ocakta gelcek benım oglum dıyor
bakalım
arada sancı vuruyor gelıyor dıye
panık yapıyorum

e aradılar gelelım mı dıye
bende sevdıgım kısıler
gelsınler dedım
sagolsun gelen arkadas cok yardımcı oldu

3 gunum oldugunu bılmıyorlarmış buarada

allah analı babalı buyutsun
dun gece en son benle konusmustu
kımse yoktu topıcte

allah analı babalı buyutsun
dun gece en son benle konusmustu
kımse yoktu topıcte

Valla yatmadan bi bakayım dedim gelmişmisin diye,gelmişsin. Bugünü de atlattın hadi bakalım :))) Merak ettik seni. Ne misafiri kız son günlerinde yorma kendini...yasakkelime
Neyse hepinize iyi geceler,yarın kontrol var erken kalkıcam yatayım en iyisi...

selam kızlar nasılsınız ay bugün oğlanı lunaparka götürelim dedik babasıyla ama hala geriliyorum bebek karnıma sığmıyo gibi oluyorum vallaha nefes almakta zorlanıyorum ay doğurcammı yoksa benlaelaelaelaelae şafak 2 pazartesi sabah 8de hastaneye yatıcam nasipse ay çok panik başladı bende eşim benden çok panik ne yapcaz bilmiyom bi doğursaydım ben yaa ölecem :bbo: sizler nasılsınız benden havadisler böyle

hadi kızlar hayırlı haberlerle gelin inş
cadoloz canım hadi hayırlısı bakalım al bebişinide gel sende herşey çok güzel olucak allahın izniyle içini ferah tut

ay kızlar bi saattir geçmişi okudum gözlerim yandı valla..naptınız bakalım

ben kaçtım kızlarrrr iyi geceler hepinize yarın öbürgün girmem belki eşimle vakit geçiririm döndüğümde allah iyi haberlerle karşılaştırır inş hoşçakalıınnn

hadi kızlar hayırlı haberlerle gelin inş
cadoloz canım hadi hayırlısı bakalım al bebişinide gel sende herşey çok güzel olucak allahın izniyle içini ferah tut

teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla alırız bebişimizi geliriz:Saruboceq: doğum stresi dedikleri şeyi fazlaca yaşamaya başladım sanırsam neyse gidiyimde biraz uyumaya çalışıyım becerebilirsem hepinize iyi tatiller inşallah hastaneden eve döndüğümde hayırlı haberlerimizi yazarız size:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…