2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne yapıyor ki orada meltem abla
komşularının kafası iyi götürüyor demek ki
anam aşkitom geziyodur gene o gezerken doğuracak o doğurduysada gezerken doğurmuştur :roflol: hangi hastaneye gidiyoki o acaba baklım arıyalım

ayy çok komiksin hako

benim 3. çocugum ama çok korkuyorum banyo yaptırırken

eşimle yaptırıyoruz..

bizim oglan suyu hiç sevmiyo..

allahım yaygarayı koparıyo.
ben tek yıkayamam çok aglıyo mosmor oluyo ...
bende yanlızım ama idare ediyorum alllah yardım ediyo...
buara herkese merhaba....
kibeles dogurmuş..
oda atlattı maşallah.

evet evet meltem gercekten o kadar guzel ki.ben bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum :))

senin kereta demek buyudude kusuyor.yerim onu ben.dedigini biri daha bana soyledi .her yasın ayri bir konusu oluyor :))

Hoya
Canim bu gece cuma cocuk kanalinda cocuk filmi var.Komsuma anneanne diyor zaten benim oglan oda ona tv aciyor film seyrediyor oglan orda.Onada evde ses oluyor oglan yalniz kadin.Gelme zamani geldi zaten gece 10 a kadar izni var cumalari diger zaman 8 de yatiriyorum ya bu gün özgür gece :)))))

ögretmenim
Öyle cok seviliyor canim ya her yasi farkli.Gecen babasina kiziyor oglanlarda babayla yarisiyorlar öyle komiklerki :)))))

Yavrucaklarim
Oda zor canim ya acaba islanmaktanmi hoslanmiyor olur ya herinsan farkli yada soyununca üsüme filanmi geliyor.

ayy hoya o portakal mandalina beni bile mahvediyo.bugünlerde çok gaz sancım var ya benm .bide dudaklarım ellerim çatlamış çok acıyolar

Ögretmenim
Hurma muhabbeti var bu ara bende yiyorum esim 3 kilo almis bana bakiyorlar ama hic sevmiyorum mecbur yiyorum (( Nar yiyebilirsin muz yiyebilirsin ama en iyisi meyva salatasi kivi elma aremut birer tane dogruyorum ben öyle yiyorum .

ay meyvede yemicez dimi doğumdan sonra ben dayanamamki beni hiç vazgeçemediğim şey bi araştırım

demet canım ılık ballı su bana iyi gelirdi hemen pırtlatırdım hamileyken
doğum yapınca hepsi geçiyor korkma

ben hurmayı bayramdan sonra çok yedim
gerçekten kolaylaştırıyor doğumu bi de yürüyüş

herseyimiz gaza endeksli.acıktim biseyler atiştirim dedim de ondan sorudm ben de:))
bir sitede elma armutta gaz yapar diye okudum korkuma onuda yemiyorum .sabah denicem ama elmayi

olabilir canım çok sabırsız şimdiden..dogumdada çok aglamış silerken.
hemşire söyledi çok yaygarıcı oglun var dediler..:roflol:delikafadulden

hiç sevmiyo banyoyu..delikafadulden

elma gazmi yapiyormus yok canim ya armutuda bana doktor böbrek agrimda tavsiye etmisti idrar söktürücüymüs bence baska bisidir ya gaz diildir.Olsa ben ucardim gazdan :))) Ben hamile kalmadan önce sabah ilik suya elma sirkesi döker icerdim oda iyi gelirdi ama simdi bebek var diye icmiyorum
Dogumdan sonra neden meyva yemyioruz kizlar?

Benimde oturmaktan önüm acidi ya biraz volta atayim yürüyünce agrilarim geciyor. iyigeceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…