kızlar sütyen bedeni için soruyorum, memişler bu halinden daha da büyürse aldığım emzirme sütyenlerini yıkamiim ki geri verebileyim...şöyle sorayım normal bedenim 85 ti, hamileyken 90 civarı oldu...doğurunca ne olur? (havuz problemi gibi oldu ama neyse:)))
Yalelcim
Bilmiyorumki benim korkum o .Oglanda hic gazim yoktu oglandada gaz derdi görmedim simdi cok gaz derdi cektim kendim acaba bebekte öyle cekermi diye korkuyorum.Allah yardimcimiz olsun görecegiz bakalim ne olacak.
özgecim
Masallah bebisine hadi cati kontrolünüde hayirlisiyla atlatmisin .Agrin icin agri kesici vermedimi doktor? Bi tane alsan rahatlarsin halbuki.
ankara0606
Sendende iyi haberler bekliyoruz .Allah yardimcin olsun.
loreen dogummu yapmis ?Askitom la ecrin burdalar daha.
Kizlar bu gün eczaciyla konustumda bepanten emzirme cayi filan alirken. 40 haftayi doldurana kadar hatta disardada 3 hafta bagirsaklar gelisiyormus.Bi madde oluyormus bagirsakta unuttum ondan sonra gaz olayi bitiyormus bebekte.Bana sorun yapmaya gerek yok zorlasada kendini basaracagi ilk is bebegin dedi :)))))) Kizarip bozariyodur ama sizler kendinizi yipratmayin olurmu.Hoya , ögretmenim ne durumda bebisler? Ben kremi gene bulamadim artik ptesi eski oturdugum yerdeki eczaneye gidicem ordan almistim ordaki kadina soracagim.Burdaki baska bi krem verdi hepsi ayni dedi bana ama ne bilim psikolojik oldu bendede. Bakalim benimkide gazman mi olacak.Korkuyorum cünki hamileligim cok gazli gecti benim .
Özgecim
Bence cekme agriyi sor doktora burda paresetomol lü tabletler var ama günde 1 tane veriyor doktor bende 3 gün üst üste 1 tane ictim bayagi iyi gelmisti.Neden cekmisim o agrilari dedim.Simdide var ama cok agri seklinde degil en azindan gelip gelip gidiyor .
senin durumunda kötü ya.inşallah olmazsın senay demetçim allah korusun..
bende de boğaz ağrısı başladı akşamdan beri, gıcıklanma var.. grip belirtilerim bunlar benim.
normalde içerim 2 benical, bişeyim kalmaz... ama şimdi içemiyorum da..
şekerden ötürü, ballı mallı bişeyler de yapamıyorum, meyveyi de pek yiyemiyorum.
ne yapıcam ben yaaa
ben 100 aldım.çook büyüyolarmış.normalde 85 ti benimde .bi arkadaşım kafam kadar olmuşlardı dediydi.çok gelmiş sütü oda sagmıştı.kızlar sütyen bedeni için soruyorum, memişler bu halinden daha da büyürse aldığım emzirme sütyenlerini yıkamiim ki geri verebileyim...şöyle sorayım normal bedenim 85 ti, hamileyken 90 civarı oldu...doğurunca ne olur? (havuz problemi gibi oldu ama neyse:)))
Krizalit
Ben oglumda 100 bedeni görmüstüm :)))))))))))) Hemde genckizken hic yoktu sütyen bile kullanmazdim. Bu gün bi tane 85 D aldim ilk bi kac gün icin idare eder beni sonra duruma göre bi tane daha almam gerekir sanirim.
inş. ecrin beni de hatırla aynı saatlerde dogum olayına el atmış olucaz sanırım.sagolun kızlar..kısmetse pazartesi buluşcaz ayris hanımla inş..dua edin bana.
demet
:))) Valla bana büyük bile geldi böyle bakinca .Aman iyiki gögüssüz kadinmisim diye sevinmistim oglani emzirirken bide normali büyük olsa napardim ben ya.
Sanada gecmis olsun grip mi üsütmemi ikisini ayirt etmen lazim.Üsüttüysen bogaz agrin varsa tuzlu su ile gargara yap bide yün bi atki gibi bisi sar bogazina sicak kalsin hep.
saol meltemcim hep omuzumda uyuyo zaten 1 dakika bekliyom.. sanırım bizim burun aspiratörüü cok iyi bişi değiljulicim
Gecmis olsun kiz korkutmus sizi.Emzirdikten sonra hemen yatagina birakma kucaginda uyur kalirsa bi süre beklet öyle .Süt iyice sinsin icine .Olmadi yan yatir biraz arada kontrol et. Burun aspiratörü ise yaramiyormu.Biz oglanin burnunu sürekli temizler acik tutardik. Basli basina bi is o ben beceremiyorum esim yapti hep.Ama alerjimi bilmem bence dogal yani .
saol hoyacım opuyorumnanaktanbugün culinin doğum günü iyi ki doğdun culia.s.
hep sırt üstü arkadasda yastıkla destekliyom fıkır fıkır şimdiden basladı ilerde nolcak bilmiyomne gezmesi kız analı kızlı oturun evde sen yemek ye oda seni yesin cuk cukkaydirigubbakcemile3 yan yatır kızı sırt üstü yatırmamaya çaılış uyurken kusarsa diye
2 gündür süperimjuli dikişlerin nasıl oldu? ben de gezmeye gitmek istiyom ama annem göndermiyo
kırk çıkmadan gidilmezmiş offfffffffffff patlıcam sıkıntıdan o olcak
damlayı damlattıktan 15-20 dk sonra çekiyorum aspiratörle
ama bu aspiratörler iyi çekmiyo
şu otri bebeyi deneyeyim memnun kalırsam yazarım
1 günlük olduselam canım, çok geçmiş olsun.. hayal edebiliyorum minnacık ağzı ile hapşırışını... ooo benim minik yanakistanım, nazar mı değmiş melisa'ya.. kıyamam.
serum fizyolojik verdiyse doktorunuz kullanın, ben sürekli kullanıyorum 1 haftadır. çok işime yaradı juli, bebiş de rahatlar muhakkak.
siz kaç günlük oldunuz bakem kızınla? nanane çok erken gitmiş beya...
mevlüt falan ne zaman nasipse?
.
halamıza gitcez arabaylannereye len? evde oturun bacım, bu havada el kadar yavru evden çıkmaz...
hakkatten almış melisa senin aklını :)
canı sıkıldı kızcazımınkaydirigubbakcemile3ayy ne güzel juli ya.
hatun duramıyo anam yerinde.otur oturdugun yerde kız nere gitcen.melisa yıda kendin gibi gezgüç yapcan heedelikafadulden
bencedeBekleme istersen biz cok nazli alistiriyoruz bebeleri. Burda soguk havada yeni dogmus bebeleri nerelere götürmüyorlarki ooo
yilbasinda tüm sehri görelim diye buranin ünlü dagina ciktik, millet insanlarin arasina havai fisek atiyor o derece hem kalabalik hem de kimse seni düsünmüyor, ne bbir polis ne bir ambulans hicbirsey de yok, ben buraya niye geldim bu hamile halimle die kendime kizarkene bir de baktim millet yeni dogmus bebegi getirmis araba koltugunda bacaklarinin arasinda tutuyor kendi egleniyor :1shok:
Yerlerde islak bebek kayip arkaya dogru gitse haberi olmicak kaydirigubbakcemile3
Hem soguk hem bebegin dibinde havaifisek patliyor araliksiz hem de o kadar fisegin üstümüze biraktigi barut....... Ama umurlarinda digil. o yüzden kara kista biz üstüste giyerkene bunlar alisiyorlar soguga göbegi acik geziyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?