2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim hamilelikte hiç büyümedi göğüslerim. hamilelikten önce 80 di hala eskileri kullanıyorum.Doğum sonrası için şimdilik 85 beden emzirme sutyeni ve atleti aldım. Bakalım küçük gelirse büyüğünü alıcam artık...

JJuLiEtt kullanıcısından alıntı
selam kızlar
akşam kızım korkuttu bizi
uyurken kustu burnundan ağzından
nefessiz kaldı sonra acıldı ama burnu hep tıkalı
hemen doktora gittik damla verdi
melisanın hep haspırığı ve genizinde rahatsızlık vardı
doktor ailede varmı dedi

evet eşimde hapsırık alerjisi var 10 kere hapsırır arka arkaya ve kızımada gecmiş
şimdi yapılcak bişi yokmuş 3 yasından sonra alerji testi yapılcak

hep benim yüzümden eşime cok kızardım arka arkaya hapsırıyo die bazen tepem atıp geber derdim
allahın sopası yok işte

Yenidoğanlarda hapşurma gayet normal bir refleks bildiğim kadarıyla.Burun tıkanıklığı da aynı şekilde.Hemen alerjik olduğu kanısına kapılma bence.

valla ben 85 idim, şimdi 95 oldum. emzirme sütyeni için 100 beden aldım ben valla. yıkadım da.. olursa olur, olmazsa yapçak bişey yok :)

Yalelcim
Bilmiyorumki benim korkum o .Oglanda hic gazim yoktu oglandada gaz derdi görmedim simdi cok gaz derdi cektim kendim acaba bebekte öyle cekermi diye korkuyorum.Allah yardimcimiz olsun görecegiz bakalim ne olacak.

hayırlısı bakalım meltemcim. inşallah korkular başımıza gelmez.
ay kıyamam ben onun o sıkıntıyı çekmesine.. oturup ağlarım bakıp bakıp

ee o zaman ilaç vermeyecek miyiz
zinco kullanıyorum biraz rahatladı bebeğim acı elma yağı aldım bugün topuğuna masaj yaptım azıcık emdikten sonra gazını çıkardı kendisi
geceleri uyanık ama ağlamıyor yırtına yırtına sadece sancı gelince çığlık atıyor sonrasında sakin

Özgecim
Ya ben ayaklarima cok dikkat eden biriyim yani hamile degilkende dikkat ederdim. Yazin bile yazlik coraplarim olur ayagimda .Ama hamilelikte belime yün kusak sararak biraz toparladim kendimi.Bebektede gaz olursa havluyu isitip altini actigimda beline göbegine sarmayi düsünüyorum.Yani hani anneye cekerse kendime ne yaptiysam artik :)

Hoyacim
Sen yap gene elinden geleni doktorun ilacini ama gazi geciremiyorum diye kendini harap etme.

En azından yarını bekleyim bari,ben de anlamıyorum ki sağ bacağımla ilgili bir problem var,bacağımı attığım anda belimin ortası çatlıcak gibi oluyor. Offfff bugün kociş beni alışverişe götürcekti,dün yan çizdi yarın gideriz dedi şimdi de yürüyemiyorum. Ona da sinir oldummm,evde patlıcam,hastane için eksiklerimizi alıcaktımklava:

senin durumunda kötü ya.inşallah olmazsın sen
ben 100 aldım.çook büyüyolarmış.normalde 85 ti benimde .bi arkadaşım kafam kadar olmuşlardı dediydi.çok gelmiş sütü oda sagmıştı.
Krizalit
Ben oglumda 100 bedeni görmüstüm :)))))))))))) Hemde genckizken hic yoktu sütyen bile kullanmazdim. Bu gün bi tane 85 D aldim ilk bi kac gün icin idare eder beni sonra duruma göre bi tane daha almam gerekir sanirim.

dogumdan sonra 85 mi amanın bit kadarlar meltem abladelikafaduldendelikafadulden

Bu gaz için denemediğimiz yol kalmayacak galiba. Doğumu da geçtim beni en korkutan şey bu oldu artık :)))

tamam meltem abla bir ayı dolunca nurse harveys vereceğim eşim bulmuş gelmiş perşembe doktora gideceğiz ona DA sorarım

benim kesi dikişleri eriyor çok şükür sızısı da geçti çok rahatım artık

julicim
Gecmis olsun kiz korkutmus sizi.Emzirdikten sonra hemen yatagina birakma kucaginda uyur kalirsa bi süre beklet öyle .Süt iyice sinsin icine .Olmadi yan yatir biraz arada kontrol et. Burun aspiratörü ise yaramiyormu.Biz oglanin burnunu sürekli temizler acik tutardik. Basli basina bi is o ben beceremiyorum esim yapti hep.Ama alerjimi bilmem bence dogal yani .

ben kaçtım accuk kızlar, gelirim yine..
yemek hazırlıcam..
annemler geliyormuş eminönünden, eşim de gelir yakında.

öptük Begüm ile hepinizi...

sagolun kızlar..kısmetse pazartesi buluşcaz ayris hanımla inş..dua edin bana.

demet
:))) Valla bana büyük bile geldi böyle bakinca .Aman iyiki gögüssüz kadinmisim diye sevinmistim oglani emzirirken bide normali büyük olsa napardim ben ya.
Sanada gecmis olsun grip mi üsütmemi ikisini ayirt etmen lazim.Üsüttüysen bogaz agrin varsa tuzlu su ile gargara yap bide yün bi atki gibi bisi sar bogazina sicak kalsin hep.

Özgecim
Aynen yani dogrurum bi sefer ama gaz derdi olursa naparim bilmem artik.

Yalelcim
Kolay gelsin.

Hoyacim
Gecmis olsun .

Ecrincim
Dua ediyoruz senin icin.

Bende gidim yemegim yok ne pisirim bilmiyorumda kafamda karisik .Yemeseler bu gece olmaz mi ? :))))

sagolun kızlar..kısmetse pazartesi buluşcaz ayris hanımla inş..dua edin bana.
inş. ecrin beni de hatırla aynı saatlerde dogum olayına el atmış olucaz sanırım.

bakalım benimkiler kaç olacak.grip oluyorum meltem abla.gözlerim çok feci yanıyo

demetcim ben ne zaman grip olsam turşu suyu içerim çok iyi gelir..dün bendede burun akıntısı başlıyordu turşusuyu içtim bide tuzlu gargara yaptım çok şükür bugun hiçbişeyim yok...

saol meltemcim hep omuzumda uyuyo zaten 1 dakika bekliyom.. sanırım bizim burun aspiratörüü cok iyi bişi değil
eczaneye sormak lazım iyi bişi

bugün culinin doğum günü iyi ki doğdun culia.s.
saol hoyacım opuyorumnanaktan
ne gezmesi kız analı kızlı oturun evde sen yemek ye oda seni yesin cuk cukkaydirigubbakcemile3 yan yatır kızı sırt üstü yatırmamaya çaılış uyurken kusarsa diye
hep sırt üstü arkadasda yastıkla destekliyom fıkır fıkır şimdiden basladı ilerde nolcak bilmiyom
2 gündür süperim benimkide salmaz
bugün gitti bende fırsat bu fırsat
kaçim dedim

1 günlük oldu
nanane 2 gün sonra gelcek
kocasını ösledi herhal :roflol:

nereye len? evde oturun bacım, bu havada el kadar yavru evden çıkmaz...
hakkatten almış melisa senin aklını :)
halamıza gitcez arabaylan
kızım cok seviyo arabayı kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel juli ya.

hatun duramıyo anam yerinde.otur oturdugun yerde kız nere gitcen.melisa yıda kendin gibi gezgüç yapcan heedelikafadulden
canı sıkıldı kızcazımınkaydirigubbakcemile3
bencede
üşümesin etmesin diye kılıktan kılığa sokuyoz
burnunun ttıkanma sebebi sıcak
üşütme falan değil
artık daha relax olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…