ya kızlar giripli giripli sezeryana alırmıki doktor sizce
kızlar bn acık yatar
cok sancım varrr
ya kızlar giripli giripli sezeryana alırmıki doktor sizce
gripli gripli alır ama genel anestezi yapmaz kanımca spinal filan olursun.bi ebe arkadaştan da duydum bunu...geçmiş olsun...
Merhaba kizlar
Bu gün kendimi alisverise verdim tüm eksikleri tamamladim ufak tefek ama hala alt acmak icin bir komidin alamadim .Renk tutturamiyorum bi türlü(( Gecmise bi bakayim dogum yapan var mi?
Daha yemegim yok aksama acele bisilerde yapmam lazim.
ayy ya tam olmadım ama geliyo soldan soldan göslerim kısardı,hapşırıp duruyorum.meyve yiyorum sabahtan beri.ıhlamur kaynattım birazdan onu içerim.şimdide nane limonla,ballı limon yapım.başka önerisi olan varsa söleyin kıslar .benim grip bronşite dönerde hemençok zor olur allah korusun bebişe falanda geçer dimi.
özgecim
Masallah bebisine hadi cati kontrolünüde hayirlisiyla atlatmisin .Agrin icin agri kesici vermedimi doktor? Bi tane alsan rahatlarsin halbuki.
ankara0606
Sendende iyi haberler bekliyoruz .Allah yardimcin olsun.
loreen dogummu yapmis ?Askitom la ecrin burdalar daha.
Kizlar bu gün eczaciyla konustumda bepanten emzirme cayi filan alirken. 40 haftayi doldurana kadar hatta disardada 3 hafta bagirsaklar gelisiyormus.Bi madde oluyormus bagirsakta unuttum ondan sonra gaz olayi bitiyormus bebekte.Bana sorun yapmaya gerek yok zorlasada kendini basaracagi ilk is bebegin dedi :)))))) Kizarip bozariyodur ama sizler kendinizi yipratmayin olurmu.Hoya , ögretmenim ne durumda bebisler? Ben kremi gene bulamadim artik ptesi eski oturdugum yerdeki eczaneye gidicem ordan almistim ordaki kadina soracagim.Burdaki baska bi krem verdi hepsi ayni dedi bana ama ne bilim psikolojik oldu bendede. Bakalim benimkide gazman mi olacak.Korkuyorum cünki hamileligim cok gazli gecti benim .
Benim bebek de çok kilolu olmayacak.37+4teyim 2600 filan.38+2 de alınacak.Bebeği besleyen kan damarlarına bakıldı 3d ultrasonla ama endikasyonu filan yok.Gelişim genetiktir.Bebek ortalama bir bebek.En güzeli d ebu zaten dedi.Bebek iri olunca sezeryan da olsa doğurtulurken annein dokuları çok hırpalanıyor,kanama çoğalıyor ve iyileşme azalıyor dedi.
Anne karnında günlük 25grm alırken doğunca 45gram alıyorlamrış.O yüzden sağlıklı doğsun da kilosunu çok önemsemiyorum.
Bir arkadaşım dün doğum yaptı,bugün bebeğinin kalbinde üfürüm çıktı ve kapakçıkta sorun olduğu anlaşıldı,anjiyo yapılıp sten takıldı yoğun bakımda şimdi.Canım çok sıkıldı.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhaba Yalelcim
Begüm hanimin keyifleri nasil?
Ya su alt acma mobilyasini alsam söyle cekmeceli filan herseyi yerlestirip fotosunu cekim istiyorum.Hersey benim dolabimda duruyor karisik.Kücük seyler eksikti sac fircasi tirnak makasi sampuan kendime emzirme sütyeni emzirme cayi vs vs.Kücük seyler ama bi sürü zamanimida aldi paramida.Toplu halde alisveris yapmak pek iyi fikirde degilmis ya yoruldum. Birde hastane cantam eksikti o tam oldu simdi. Emzik aldim ama bakalim abisinemi cekecek yoka emecekmi deneyip görücez.Nuk un silikon yeni dogan emzigi 0-6 ay icin.
Birde kendime hastane cikisi aldim. Esofman hemde 38 beden :)))))))))))))) su an olmuyor ama azimliyim dogumdan cikinca icine giricem.
Annem de beni her seferinde uyarıyor,ayaklarını falan sıcak tut,sende gaz olmasın ki bebek doğduğunda da gazlı olmasın diyor. Ama herşeye rağmen eğer bebeğim bana çekerse gazlı olacak,yandıkkk akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?