hayırlısı olsun...ben de bu hafta içi sezeryan olacağım hakkımda hayırlısı inşallah...kızlar bugün doktora gittim banada sezeryan dedi iri bebek dedi. bu hafta içi alacak bugün 38+2 yim
maşallah bebişine....normal yapacaksın doğumunu sen de ha?...hayırlısı olsun...Slm kızlar biz geldik oğlumla :teytey: Sabah kontrolümüz vardı. Bebeğim hala doğum kanalına girmemiş,3300gr olmuş,1 haftada 300 gr almış. Herşey normal gözüküyor dedi drumuz. Artık haftaya ya da sonraki hafta bekliyoruz dedi. Çatı muayenemizi de olduk,hiç korkuttukları gibi değilmiş,hiç canım yanmadı. O da normal doğuma uygun çıktı. Cuma günü tekrar gideceğiz. Bu arada bel ağrılarımın sancılarala alakası yokmuş,olacak o ağrılar dedi.
Bizden haberler bu kadar. Geçmişe şöyle bi göz attım sanırım loreana doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün...
ya benim karnımda kasılmalar oluyor. top gibi toplanıyor... acı macı yok. sadece toparlanınca bi sıkıntı yaşıyorum, geçici.. nefes almam falan deişiyor..
benden başka böyşe bişey yaşayan var mı kızlar?
Canim uyudum yine ben bogazimdan sandim megerse dilimin bir parcasi düsüyormus. Kur a gerek kalmadi yani
Sagolasin canim yine de,
simdi ikinci kahvaltimi edicem canim, ne yapsam diye düsünüyorum.
Malum burda tatil esimden bilgisayar sirasi bana gelmiyor, Artik pazartesiye kadar böyle yarim yarim gelip bakarim size :kedi:
yaa...
karnımda başka zevkli bu annelik, kucakta başka bi zevk olacak tabi inşallah..
siz biliyorsunuz şimdi her iki şeklini de :)
kokla annesi, bol bol kokla mis kokusunu... benim için de kokla.
hadi ya.. salı günü kontrolümüz var, bakıcaz bakalım.
ne demek bu yalancı sancı başlaması? acı olmuyor. sadece öyle bişey oluyor işte...
bi yerde okudum sera diye bi krem varmış çok iyi geliyomuş.rahmin toparlanmasını nasıl anlıyosun
doğum yapan kızlar, memişler doğumdan sonra büyüdü mü? Ne kadar büyüdü?
ya evet o siyah çizgiye sinir oluyorum nasıl geçecek?
benim karın çevremde çatlak yok ama çok alakasız bi şekilde
sol kasığımda 3-4 çizgi olarak çatlak oluştu doğumdan sonra
maşallah özgecimSlm kızlar biz geldik oğlumla :teytey: Sabah kontrolümüz vardı. Bebeğim hala doğum kanalına girmemiş,3300gr olmuş,1 haftada 300 gr almış. Herşey normal gözüküyor dedi drumuz. Artık haftaya ya da sonraki hafta bekliyoruz dedi. Çatı muayenemizi de olduk,hiç korkuttukları gibi değilmiş,hiç canım yanmadı. O da normal doğuma uygun çıktı. Cuma günü tekrar gideceğiz. Bu arada bel ağrılarımın sancılarala alakası yokmuş,olacak o ağrılar dedi.
Bizden haberler bu kadar. Geçmişe şöyle bi göz attım sanırım loreana doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün...
kaç canım bebişkızlar bugün doktora gittim banada sezeryan dedi iri bebek dedi. bu hafta içi alacak bugün 38+2 yim
arkadaşlar merhaba ben mart annesi olucam inşallah..ben size birşey sormak istiyorum smhsmh doğum yapmış galiba fakat profil sayfasına baktım hiç girmiyo merak ediyorum onu acaba haberi olan varmı semiha oğlu nasılmış hepinize hepimize kolay doğumlar...
doğuma hazırlanıyor vücudun yalel tehlikesi yok
her emzirmeden sonra adet sancısı gibi ağrı oluyor
karnım da küçüldü zaten
serayı bilmiyorum ama 3 kaşık türk kahvesine 1 limonu sıkıp çatlaklara masajla yedirince geçiyor diyorlar ama denemek lazım 40ım çıksın yapacam
düzelir düzelmesede deger bebişlere
merhaba ben geld,m hala doguramadım:)bugun dr gitttik çatı muayenesi olduk açılma yok bebek yukarda dedi bu şekilde normal dogum zor ama pazartesi sabah 8 de yatış yap suni sancıyla denicez eger olmazsa sezeryana alcam dedi benden haberler böyle kızlarr..varmı doguran başka?_
hadi hayırlısı ecrincim
merhaba ben geld,m hala doguramadım:)bugun dr gitttik çatı muayenesi olduk açılma yok bebek yukarda dedi bu şekilde normal dogum zor ama pazartesi sabah 8 de yatış yap suni sancıyla denicez eger olmazsa sezeryana alcam dedi benden haberler böyle kızlarr..varmı doguran başka?_
selam kızlar
akşam kızım korkuttu bizi
uyurken kustu burnundan ağzından
nefessiz kaldı sonra acıldı ama burnu hep tıkalı
hemen doktora gittik damla verdi
melisanın hep haspırığı ve genizinde rahatsızlık vardı
doktor ailede varmı dedi
evet eşimde hapsırık alerjisi var 10 kere hapsırır arka arkaya ve kızımada gecmiş
şimdi yapılcak bişi yokmuş 3 yasından sonra alerji testi yapılcak
hep benim yüzümden eşime cok kızardım arka arkaya hapsırıyo die bazen tepem atıp geber derdim
allahın sopası yok işte
Slm kızlar biz geldik oğlumla :teytey: Sabah kontrolümüz vardı. Bebeğim hala doğum kanalına girmemiş,3300gr olmuş,1 haftada 300 gr almış. Herşey normal gözüküyor dedi drumuz. Artık haftaya ya da sonraki hafta bekliyoruz dedi. Çatı muayenemizi de olduk,hiç korkuttukları gibi değilmiş,hiç canım yanmadı. O da normal doğuma uygun çıktı. Cuma günü tekrar gideceğiz. Bu arada bel ağrılarımın sancılarala alakası yokmuş,olacak o ağrılar dedi.
yalel insan hamileliğini özlüyor gerçekten
o içerdeki kıpırtıları çok özlüyorum
tabi bu hali de çok güzel
kucağımda elini ayağını görüyorum
kokusunu içime çekiyorum
gözlerimin içine bakışı ömre bedel
ama o kıpırtılar pıtpıtlar da ayrı güzeldi
Slm kızlar biz geldik oğlumla :teytey: Sabah kontrolümüz vardı. Bebeğim hala doğum kanalına girmemiş,3300gr olmuş,1 haftada 300 gr almış. Herşey normal gözüküyor dedi drumuz. Artık haftaya ya da sonraki hafta bekliyoruz dedi. Çatı muayenemizi de olduk,hiç korkuttukları gibi değilmiş,hiç canım yanmadı. O da normal doğuma uygun çıktı. Cuma günü tekrar gideceğiz. Bu arada bel ağrılarımın sancılarala alakası yokmuş,olacak o ağrılar dedi.
hadi hayırlısı bakalım...merhaba ben geld,m hala doguramadım:)bugun dr gitttik çatı muayenesi olduk açılma yok bebek yukarda dedi bu şekilde normal dogum zor ama pazartesi sabah 8 de yatış yap suni sancıyla denicez eger olmazsa sezeryana alcam dedi benden haberler böyle kızlarr..varmı doguran başka?_
Şimdilik normal görünüyor kadus,bakalım sorun çıkmaz inşallah son anda da devamı gelir. Sezeryan olunca da tarih belli oluyor ya en güzel yanı bence o... Sağlıkla kurtulmak nasip olsun inşallah hepimize...
gripli gripli alır ama genel anestezi yapmaz kanımca spinal filan olursun.bi ebe arkadaştan da duydum bunu...geçmiş olsun...ya kızlar giripli giripli sezeryana alırmıki doktor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?