2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün doktora gittim banada sezeryan dedi iri bebek dedi. bu hafta içi alacak bugün 38+2 yim
hayırlısı olsun...ben de bu hafta içi sezeryan olacağım hakkımda hayırlısı inşallah...
maşallah bebişine....normal yapacaksın doğumunu sen de ha?...hayırlısı olsun...

dilinin parçası mı düştü?kafamçokkarıştı

Şimdilik normal görünüyor kadus,bakalım sorun çıkmaz inşallah son anda da devamı gelir. Sezeryan olunca da tarih belli oluyor ya en güzel yanı bence o... Sağlıkla kurtulmak nasip olsun inşallah hepimize...

doğuma hazırlanıyor vücudun yalel tehlikesi yok

bi yerde okudum sera diye bi krem varmış çok iyi geliyomuş.rahmin toparlanmasını nasıl anlıyosun

her emzirmeden sonra adet sancısı gibi ağrı oluyor
karnım da küçüldü zaten
serayı bilmiyorum ama 3 kaşık türk kahvesine 1 limonu sıkıp çatlaklara masajla yedirince geçiyor diyorlar ama denemek lazım 40ım çıksın yapacam
doğum yapan kızlar, memişler doğumdan sonra büyüdü mü? Ne kadar büyüdü?

şapkasına sığmayacak kadar büyüdü
ya evet o siyah çizgiye sinir oluyorum nasıl geçecek?
benim karın çevremde çatlak yok ama çok alakasız bi şekilde
sol kasığımda 3-4 çizgi olarak çatlak oluştu doğumdan sonra

benimkini görsen ödün kopar

merhaba ben geld,m hala doguramadım:)bugun dr gitttik çatı muayenesi olduk açılma yok bebek yukarda dedi bu şekilde normal dogum zor ama pazartesi sabah 8 de yatış yap suni sancıyla denicez eger olmazsa sezeryana alcam dedi benden haberler böyle kızlarr..varmı doguran başka?_

maşallah özgecim
kızlar bugün doktora gittim banada sezeryan dedi iri bebek dedi. bu hafta içi alacak bugün 38+2 yim
kaç canım bebiş

en son iyilerdi ama daha yeni dogum yaptıgı için giremiyrdur çokta normal girememesi.inş başka bişi yoktur

hosgeldın cnmcım
senı cok merak ettım
ama bı nedenden dolayı arayamadım
yanı pazartesı dogum kesın mı
hadı hayırlısı

Daha kanala da mı inmedi seninkisi,gerçekten çok inatçı bir kızın var ecrin kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı olsun bakalım....

çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmaz..

maşallah canım bebişine....

hoş geldin her gelen seni soruyo önce dogurdumu diye
kibelesr doğum yapmış

özendirmeyin kısım bizi de yaaa..
valla, ''çık gel begüm'' diyesim var bazen :)
ama daha erken.. 2-3 hafta da kalması lazım annesinin göbüşünde..
çok özlüyorum siz böyle anlattıkça ben de kızımı...

ohh maşallah kuzuya özge. kocaman erkek olmuş maşallah.

doğumdan sonra sünnet düşünen erkek annesi var mı?

ecrin'le konuştum, sesi doğurcek gibi değildi kızlar. doktordan gelmiş, gelir birazdan buraya sanırım...

hadi hayırlısı bakalım...

hehe gelmiş bile hatta.
deneyin bakem suni sancıyla.. olmazsa sezercik yaparsınız annesi.. napalım.
hayırlısı olsun, bebek sağlıklı olsun.. gerisi mühim değil.

allah allah neden girmedi ki kanala
Şimdilik normal görünüyor kadus,bakalım sorun çıkmaz inşallah son anda da devamı gelir. Sezeryan olunca da tarih belli oluyor ya en güzel yanı bence o... Sağlıkla kurtulmak nasip olsun inşallah hepimize...

çok sevindim özge inşallah normal olur

demet,hoya,yalel,fatmazehra oğluşum adına teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…