2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hic bisi yiyemez oldum.Midemin icinde 2 minik ayak var resmen hissediyorum parmaklarini.Sanki birden firlicak gibi yaylayip duruyor kendini.Bi anda ciksa kurtulsak ana ogul ya.Yogurt yedim alt tarafi ama berbat haldeyim.

Askitom
Sen nasilsin?

valla meltem abla
arada karnım agrıyor

bugun rahmıme cok ıgne batması oluyor hemde sık sık
bazen dayanamıyorum
bu dogum yakın mı demek
meltem abla

Askitom
Ben doguma giderken rahimde hic bi his yoktu ama bu sefer bendede simdiden basladi igne daha dogrusu bicak gibi batmalar bana daha var canim ya .Doktor ne dedi gittiginde?

meltem abla
doktor sancın olursa hemen gel dedı
olmazsa persembe kontrole gıtcem
oyle dedı
yanı heran gelebılır artık
bugun 39+4
persembe de 40+2 oluyorum kısmetse

meltem abla
doktor sancın olursa hemen gel dedı
olmazsa persembe kontrole gıtcem
oyle dedı
yanı heran gelebılır artık
bugun 39+4
persembe de 40+2 oluyorum kısmetse

perşembeyi beklemeden nst ye gidebilirsin. doktoruna gösterirsin hem için rahatlar. o sancılardan bende de var. suratım asık kös kös oturuyom ne olcak artcak mı geçicek mi diye...
ben zaten pzts kontrolüm var diye rahatım.
bence prş. yi bekleme...

askıtooo sen at bana ozelden benım msn lıve suan bu yenı laptopta yok esım ındrıcek gelınce
ben davet yollarım sana

sen nasılsın meltem abla

yenı cıcılerınız hayırlı ugurlu olsun

Poseidon
Burdada aynen öyle hele nisan gelip sicaklik 15-16 derece olunca coraplari atiyorlar ayaklarindan bebeklerin sonra büyüyüncede öyle ciplak geziyolar.Ben katkat giyinir üsütürüm karda naylon corap gezer hatunlar bisi olmaz.

Benim esimde erzurum dogma büyüme adam karda gömlekle geziyor burdada hic biside olmaz ona.

Juli ya esimin bi cimbizi vardi ama sivri degil ucu küt uclu.Akil vermek istemiyorum bende beceremem diye hic denemedim ama burun aspiratörü ise yaramayinca esim oglani yatirir o cimbizla burnunu temizlerdi.Oglanda hemen rahatlardi.Üsütme sivisi degil sanirim bir tür yeni ortama uyum saglarken olusan bir sivi kuruyup burnu tikiyor yeni doganda. Bilmiyorumki cok dikkatli yaparsaniz öyle bi cimbizinizda varsa Melisa rahatlar.

benımde dr sancın olursa gel dedı yoksa cuma gel dedı cuma gunu ben 40+1 oluyorum bısey olmaz dı mı gunu gecınce

nese
sıfrenın oldugu yere bak
bıldırılerınız yazar
oraya attım

lady tempo cnm
daha 2 gun oldu nstye gırelı
druma da gorundum ultrasonda baktı
mecbur beklıcem
o zamana kadar dogum olur belkı

Sagol Askitom alisveris isini bitirdim.Su an iyi diilim midem berbat (((( Ayakta olunca geciyor oturunca fenayim. Arabayla tek basima gezdim durdum bu gün hic sevmiyor araba kullanmami kivir kivir döndü durdu oldugu yerde.Süreklide wc istegi geldi alisveris arasi 2 kez eve döndüm wc icin.Simdide bir sikinti var icimde nefes alamiyorum sanki.
Canim o dogum sancisi gelip gelip giden bi sanci agri gibi diil yani .Saat tutsan anlarsin.Ben doguma ctesi sabahi gitmistim.Carsamba gecesi 2 de kalkmistim sancidan ama sirtimdan belime kuyruk sokumuma vuran bi sanciydi yatamiyordum .Saat tuttum sanci vurusuna ama cok düzesiz uzun aralikliydi bende yalanci sanciymis dedim sabah gecmisti.Cuma gecesi 2 de gene aynisi olmustu gene saat tutmustum ama yalanci sanci diye ne esimi uyandirmistim nede doktora gitmeyi düsünmüstüm sonrada ctesi sabah 10 da kan gelmisti kalkip hastaneye gitmistik.Benim rahimde filan yada regl gibi karnimda agri hic olmamisti ama bu sefer var bu farkli sanirim.

lady tempo cnm
daha 2 gun oldu nstye gırelı
druma da gorundum ultrasonda baktı
mecbur beklıcem
o zamana kadar dogum olur belkı

kimisi son günlerde hergün gidiyo nst ye ama günü geçince tabi..
ben de perş. girdim en son 1 tane sancı çıkmıştı.

peki bu sancılar sırasında bebeğin hareketleri nasıl?

acaba doğum sancıları başlayınca bebek hareket etmeye devam edecek mi?

bir de bu iğne batmaları çok düzensiz belli ki yalancı. bunlar günlerce sürcek mi acaba :S

Allahım yardım et hayırlısıyla doğuralım.en normalinden inşallaaaaahhhhhhh...benneyaptımki

meltem abla hayırlısı olsun

lady tempo
cogumuz acemıyız anlamıyoruz bazı seylerı
oglusum bugun hareketlıydı
neyse bırazdan eşim gelıcek
bıraz sımarıyım ona dur

ben geldim kızlar bugün kontrolümüz vardı. bebik 3200 gr olmuş herşey iyiymiş ama nst de 2 tane sancı çıktı doktorum sancı filan hissedersen gel dedi.ama ben nst sırasındada bişey hissetmemiştim.1 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.bu arada doğuran olmamış galiba...geçmişi okudum bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…