2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastane çantanıza koyduğunuz biberonu ve emziği(ben her ihtimale karşı koymayı düşünüyorum da) kaynattınız mı?

amiiiiiiiiiiinnnn
sen kaç haftalıksın ???

benım de sat'ım 8 nısan , bu tarıhe göre suan 38+3 um ama usg de bebısın kılosuna ve boyuna göre doktorum senın sat'ı 17 nısan kabul edelım dedı ve doktra göre suan37+1 oluyorum ve tahmnı dogum tarıhım 22 ocak oluyor. bu yusden doktor daha catı muayenesı veya dogum kanlaına gırıp gırmedgının kontrolunu yapmadı bende normal doguma engel bı durum olup olmadıgını ögrenmeden oglusum gelırse dıye korkuyorum... hangı sat'ı dogru kabul edıp haftamı kabullenecegımı sasırdım bende...:uhm:

ben kaynatıcam canım geçen yıl kürtaj olup hast de yatmıştım yanımda da sezeryan doğum yapan biri vardı çocuk emmedi gecenin 11inde eşi evden biberon aldı geldi paketi orda açıp kullanmak zorunda kaldılar öyle aceleye gelsin istemiyorum tedbir herzaman iyidir

Kızlar hastane çantanıza koyduğunuz biberonu ve emziği(ben her ihtimale karşı koymayı düşünüyorum da) kaynattınız mı?

özgecım ben kaynatmadım dırek yıkadım ama aslında kaynatsaydık daha ıyıydı bence... senın bıberonun plastıkmı cam mı ? bu konuda bır bılgın varmı hangısı daha ıyı dıye falan?a.s.

anladım yinede hemen hemen aynıyız seninle de bana son 1 ayda 2 kez çatı muayenesi yaptı o da benim sık tuvalete çıkma ve kasıklarımda ağrı oluyo şikayetim üzerine yaptı normal doğuma yakın bazı belirtiler oluyomuş anlarsın nişan ,su gelmesi,ishal,midede yanma hissinin çoğalması vs

Aslında ilk etapta camlar daha iyi diye duymuştum ama aldığım yerde geniş ağızlı cam biberon yoktu,ben de dr brown polikarbonat olanını aldım,gaz sancısını önlediği için...

inşallah canım...hayırlısı olsun hakkınızda...
sagolun kızlar..kısmetse pazartesi buluşcaz ayris hanımla inş..dua edin bana.
hayırlısı olsun canım..inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.....

kızlar 80-85 giyiyorsanız en az 100 beden alın.....
demet canım dr agit antibiyotik al doğumunda yaklaşmış...hasta hasta doğuma girilmez....
olsun canım doğunca alır kilo merak etme.zaten kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez....arkadaşının bebeğine de Allah şifalar versin....

canım ben diğer çocuklarımın biberonlarını sürekli kaynatırdım ama bu aldığım biberonların kullanma klavuzlarında kaynatmayın kaynar suyun içinde 5 dk bekletin yazıyordu ben de öyle yaptım...

Kadus teşekkür ederim. Açıkcası daha ben bakmadım bile ne yazıyor üzerinde talimat olarak. Bakayım da olmazsa ben de öyle yapayım...

sağol kaduscum ben şu sütyen bedenine anlam veremedim iye o kadar büyük alması gerekiyo benimde hiç büyümedide acaba ne boy alsam karar verememiştim

ne gusel temkinliylymıs doktorun, aynı sıkayetlerden bende de vardı ama yapmadı sagolsun bende ılla yap dıyemedım özele gıtememıze ragmen.. saf ben

ne gusel temkinliylymıs doktorun, aynı sıkayetlerden bende de vardı ama yapmadı sagolsun bende ılla yap dıyemedım özele gıtememıze ragmen.. saf ben

Canım hemen drun hakkında kötü düşünme. Tamam bizim drlarımız yaptı bu muayeneyi ama bazı kişilerde bu muayene erken doğuma yol açabiliyormuş. Bir bildiği vardır drunun bence.

sağol kaduscum ben şu sütyen bedenine anlam veremedim iye o kadar büyük alması gerekiyo benimde hiç büyümedide acaba ne boy alsam karar verememiştim
surprise cım emzirirken aşırı büyüyorlar...hamilelikte o kadar fazla büyümüyorlar...hatta bana 100 bedeb bile küçük gelmişti 1 beden daha büyüğünü almıştım süt verirken ki normal bedenim 85 tir

neyse kızlar sağolun temenni ve önerileriniz için ben çıkayım çamaşır bulaşık ve ütülerim var bugün yarın onları bitirmem lazım malum yarın kapıyı kapatıp çıkıcam 1 hafta yokum hoşçakalın tekrar

Kendine iyi bak canım. tekrar hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıklı haberlerle dön inşallah...opuyorumnanaktana.s.:Saruboceq:

ay şimdi bunu söylediğin iyi olduda büyümesine bebğim adına sevinsemmi yoksa fiziğim için üzülsemmi bilemedim kaydirigubbakcemile3

neyse öpüyorum hepinizi.........a.s.

Canım hemen drun hakkında kötü düşünme. Tamam bizim drlarımız yaptı bu muayeneyi ama bazı kişilerde bu muayene erken doğuma yol açabiliyormuş. Bir bildiği vardır drunun bence.
hadı ya bunu hıc duymamıstım, her zman dedıgımz gıbı hayrlsı olsun napak, bu hafta dr.um canımı sıktıg ıcın önyargılıyım sanırım onakarsı bıraz:) kötü dusunmemem lazım sonucta suan ona muhtacım, hayrlısıyla dunyaya getrıeyım de ben yanlıs dusunmus olayım da utaanyım :)

gule gule canım allah yardımcınız olsun tekrar...

Canım belki bu haftadan sonra yapar. benim ilk kez bugün yaptı,cuma tekrar bakacakmış.

Canım belki bu haftadan sonra yapar. benim ilk kez bugün yaptı,cuma tekrar bakacakmış.

evet 12 ocakta yapıcam dedı,sayet ozamana kadar dogurmazsam,nasıl yapıo?alttan mı bakıo, herhangı bı alet kullanıyormu? senın bır manı cıkmadı degılmı*?normal ıstıyordun sanırsam...

evet 12 ocakta yapıcam dedı,sayet ozamana kadar dogurmazsam,nasıl yapıo?alttan mı bakıo, herhangı bı alet kullanıyormu? senın bır manı cıkmadı degılmı*?normal ıstıyordun sanırsam...

Ya beni korkutmuşlardı,çatala yattıktan sonra bacaklarımı örtmem için örtü vermişti asistan onu örttüm ve dr geldiğinde hiç ondan tarafa bakmadım, Sanırım eliyle baktı,acı falan hissetmediğim için anlayamadım. :kedi: Benim bir mani çıkmadı şükür,normal doğum yapabilirsin dedi...

ne gussel sevndım cnm senn adına.. bır daha kı kontrolu kac gun sonra cagırdı pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…