2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın oferta

masallah cnm bebişine

hayırlısı olsun
ya sen nasılsın
moralın nasıl

selam annişlerrrr... zemuszemus

doğuran anneler; ne kırkı, yarıkırkı.. atın bebeleri sırtınıza gezin valla.
ben avuçiçi kadar oğlumu bile sadece bugün dışarı çıkarmadım; o da çok fırtına var diye.
onun haricinde hergün ya battaniyelere sarıp kucağımda ya da arabasıyla hergün hava almaya çıkardım. ya sahile indik yürümeye ya teyzelere gittik ama gezdik hergün mutlaka.
bana da dahaçocuk doğmadı bile anne karnında sanıyo kendini gezdirme diyorlar ama dinlemiyorum valla :dilcikar:

cesaretine hayran kaldım vallahi.ben olsam korkardım hasta olacak diye esmeralda

kızlar ben bıra yatıyorum
kendınıze ıyı bakın
sonra gorusuruz

nese sen davet yolla
ben acınca alırım nasılsa

cesaretine hayran kaldım vallahi.ben olsam korkardım hasta olacak diye esmeralda

he yaa annem de aynını diyo.
ama bebe acık temiz hava alsın. hem eve gelince bi güzel uyuyo ki sorma. en az 3 saat rahatım sonra. :roflol:

ben bi de ilk eve geldiğimiz günden beri yıkıyorum bebeği. tek başıma hemde.
tek elimle tutup tek elimle su döküyorum, kadın ağzı açık kalıyor. :roflol:

neşe sormuşsun canım evet pazartesi yatıcam suni sancıyla denicek doktor ollursa normal olmazsa zeseryan dedi bakalım artık..dua ediyorumm normal olsun diye..

aşkitom iyiyim ben canım bugün doktordan sonra teyzeme gittim annemide aldım ooo bir muhabet ettikki sorma çok iyi geldi ama.sen nasılsın artık doğum çok yaklaştı galiba.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım kibele doğum yapmış galiba güle güle büyütsün inşallah sağlıcakla
ayın 8 i yani bu önümüzdeki cuma sezeryana giricem ama bebeğin boynunda kordon olduğu için takip ve önlem amaçlı p.tesi hastaneye yatırıyo drum o yüzden size hoşçakalın demeye geldim inşallah bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alır gelir burda mutluluğumu paylaşırım :Saruboceq:

Canım senin ve bebeğin için hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah cuma günü bebeğinin ve senin güzel haberlerini alırız. Doktorunun önlem amaçlı önceden yatışını yaptırması iyi olmuş. Allah kolaylık versin canım sağlıklı haberlerini beklicez opuyorumnanaktan

canım allah kurtarsın, ve yardımcınız olsun ınsallah. bebgeın boynuna kordon dolandıgı ultrasnda gözukuyomuymuş ıyı barı. bende hep ondan endıse ederdım. bırde seyı soracagım. senın sat'ın kac * ? yanı bu gıbı durumda kaacıncı haftada sezeryana alınıyor anne? bırde bebısın kılosunu yazarsan sevnırım. hayırlı dogumların olsun.allaha emanet olun..a.s.

Maşallah canım bebişine Bazı sancılar hissedilmiyormuş sadece nstde gözüküyormuş...

sağol canım sende hazırlıklı ol artık sonlara geldin çantan falan hazır olsun ne olur ne olmaz

sağol hantecim evet usgde gözüküyor benimki şuan 2 kez dolamış satım 11 nisan tickerımda 1 gün erken gidiyo 38+6 da almış oluyo sezeryana bebeğin kilosu düşük geçen hafta 2400 dü dr zayıf bi bebek olcağını söyledi cumaya kadar olsa olsa 2600-2700 olur diye tahmin ediyorum inşallah dr 2500 den sonra korkma dedi

sağol canım sende hazırlıklı ol artık sonlara geldin çantan falan hazır olsun ne olur ne olmaz

Çantalarımız hazır sayılır da bikaç eksiğimiz vardı onları alamadım. Bugün çıkacaktık eşimle bel ağrım çok fazla olduğu için yürüyemiyorum o yüzden çıkamadık. Yarın tamamlayacağım inşallah...

evet cnm benm doktorumda 2500 den sonra korkma dıyor hep..cumaya kadr dedıgın gıbı gecersın 2600 u belkı de 2700 u ınsallah yanı , allahın ıznıyle...

ay sorma o eksikler hiç bitmiyo yaklaşık 2-3 aydır liste yapıyordum aklıma geldikçe iyiki yapmışım çok teferruatlı bi iş birde önceden yatacağım için 2 valizim oldu bizimde tek eksiğimiz biberon ve misafir çikolatası kaldı şimdilik biberonda ne olur ne olmaz bulunsun diyorum

evet cnm benm doktorumda 2500 den sonra korkma dıyor hep..cumaya kadr dedıgın gıbı gecersın 2600 u belkı de 2700 u ınsallah yanı , allahın ıznıyle...

amiiiiiiiiiiinnnn
sen kaç haftalıksın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…