nese123
42 haftaya kadar normal gecmesi ben 41 haftaliktim bi sefer bakalim ne kadar gececek
selam annişlerrrr... zemuszemus
doğuran anneler; ne kırkı, yarıkırkı.. atın bebeleri sırtınıza gezin valla.
ben avuçiçi kadar oğlumu bile sadece bugün dışarı çıkarmadım; o da çok fırtına var diye.
onun haricinde hergün ya battaniyelere sarıp kucağımda ya da arabasıyla hergün hava almaya çıkardım. ya sahile indik yürümeye ya teyzelere gittik ama gezdik hergün mutlaka.
bana da dahaçocuk doğmadı bile anne karnında sanıyo kendini gezdirme diyorlar ama dinlemiyorum valla :dilcikar:
cesaretine hayran kaldım vallahi.ben olsam korkardım hasta olacak diye esmeralda
neşe sormuşsun canım evet pazartesi yatıcam suni sancıyla denicek doktor ollursa normal olmazsa zeseryan dedi bakalım artık..dua ediyorumm normal olsun diye..
merhaba kızlar nasılsınız bakalım kibele doğum yapmış galiba güle güle büyütsün inşallah sağlıcakla
ayın 8 i yani bu önümüzdeki cuma sezeryana giricem ama bebeğin boynunda kordon olduğu için takip ve önlem amaçlı p.tesi hastaneye yatırıyo drum o yüzden size hoşçakalın demeye geldim inşallah bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alır gelir burda mutluluğumu paylaşırım :Saruboceq:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım kibele doğum yapmış galiba güle güle büyütsün inşallah sağlıcakla
ayın 8 i yani bu önümüzdeki cuma sezeryana giricem ama bebeğin boynunda kordon olduğu için takip ve önlem amaçlı p.tesi hastaneye yatırıyo drum o yüzden size hoşçakalın demeye geldim inşallah bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alır gelir burda mutluluğumu paylaşırım :Saruboceq:
ben geldim kızlar bugün kontrolümüz vardı. bebik 3200 gr olmuş herşey iyiymiş ama nst de 2 tane sancı çıktı doktorum sancı filan hissedersen gel dedi.ama ben nst sırasındada bişey hissetmemiştim.1 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.bu arada doğuran olmamış galiba...geçmişi okudum bitirdim.
Canım senin ve bebeğin için hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah cuma günü bebeğinin ve senin güzel haberlerini alırız. Doktorunun önlem amaçlı önceden yatışını yaptırması iyi olmuş. Allah kolaylık versin canım sağlıklı haberlerini beklicez opuyorumnanaktan
canım allah kurtarsın, ve yardımcınız olsun ınsallah. bebgeın boynuna kordon dolandıgı ultrasnda gözukuyomuymuş ıyı barı. bende hep ondan endıse ederdım. bırde seyı soracagım. senın sat'ın kac * ? yanı bu gıbı durumda kaacıncı haftada sezeryana alınıyor anne? bırde bebısın kılosunu yazarsan sevnırım. hayırlı dogumların olsun.allaha emanet olun..a.s.
sağol canım sende hazırlıklı ol artık sonlara geldin çantan falan hazır olsun ne olur ne olmaz
sağol canım sende hazırlıklı ol artık sonlara geldin çantan falan hazır olsun ne olur ne olmaz
sağol hantecim evet usgde gözüküyor benimki şuan 2 kez dolamış satım 11 nisan tickerımda 1 gün erken gidiyo 38+6 da almış oluyo sezeryana bebeğin kilosu düşük geçen hafta 2400 dü dr zayıf bi bebek olcağını söyledi cumaya kadar olsa olsa 2600-2700 olur diye tahmin ediyorum inşallah dr 2500 den sonra korkma dedi
Çantalarımız hazır sayılır da bikaç eksiğimiz vardı onları alamadım. Bugün çıkacaktık eşimle bel ağrım çok fazla olduğu için yürüyemiyorum o yüzden çıkamadık. Yarın tamamlayacağım inşallah...
evet cnm benm doktorumda 2500 den sonra korkma dıyor hep..cumaya kadr dedıgın gıbı gecersın 2600 u belkı de 2700 u ınsallah yanı , allahın ıznıyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?