2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar biz geldik pazartesi sez.oldum çarşamba evimize geldik çok şükür en kısa zamanda resim koyucam çok duramıyorum şu anda inşallah herkes iyidir öptük teyzeleri opuyorumnanaktan

meraba kızlar biz geldik pazartesi sez.oldum çarşamba evimize geldik çok şükür en kısa zamanda resim koyucam çok duramıyorum şu anda inşallah herkes iyidir öptük teyzeleri opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Bebişi benim yerime kokusunu içine çeke çeke öp annesi opuyorumnanaktanResmini bekliyoruz en kısa zamanda...

herkese merhabalar annisler kac kkisi dogum yapti simdi diger topiklere bakacagim ben yilbasi telasindaydim evime yerlestim cok sukur yilbasi gecesi 12 kisilik kalabalik bir davet bile verdik evde saolsun annemler ve kayinvalidemler herseyi yapti ben oturdum yorulmadim o yuzden artik evde 23 ocagi bekleyecegim insallah dinlenerek tum annisleri ve bebisleri opuyorum gecmisi okumam mumkun degil

Toplamda 30-31 bebişimiz oldu galiba canım. OO hadi hayırlı olsun yerleşme işlemleri bitmiş,güle güle,keyifle otur yeni evinde.kesin tarih 23 ocak mı senin? Doğum şekli belli mi peki?

kızlar merhaba ben geldim
epeydir giremedim
çocuk sayısı ikiye çıkınca hiç fırsat bulamyorum
epey doğuran olmuş herhalde
yeni bebişler hayırlı olsun
darısı tüm bekliyenlerin başına

geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün, çok sevindim :)
rüyalarımda ben de doğuruyorum bir haftadır
nerede oldun ameliyatı ben de kocaeli de oturuyorum..

Toplamda 30-31 bebişimiz oldu galiba canım. OO hadi hayırlı olsun yerleşme işlemleri bitmiş,güle güle,keyifle otur yeni evinde.kesin tarih 23 ocak mı senin? Doğum şekli belli mi peki?

saol canim evet diger topige baktim en son kibele dogurmus galiba 30 olmus massallah tum bebislere benim oglus acele etmezse eger 23 ocakta sezaryan gunum canim hayirlisi hepimiz icin insallah

selam arkadaslar

jasmin hayirli olsun yeni evin.saglikla mutlulukla oturuun ailecek yeni evinizde:)))
ev hediyende geliyor demek 23unde hadi bakalım:))

Rylai seni de tebrik ederim saglikla buyut bebegini insallah..

selam arkadaslar

jasmin hayirli olsun yeni evin.saglikla mutlulukla oturuun ailecek yeni evinizde:)))
ev hediyende geliyor demek 23unde hadi bakalım:))

Rylai seni de tebrik ederim saglikla buyut bebegini insallah..

saol canim insallah 23unu beklerse sizinkiler gibi aceleci cikmazsa oglusum senin oglus nasil buyuyodur gunbegun nasil geciyor oglusla hayat evde

selamm kızlar doğum yapan arkadaşım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün maşallah

Kizlar merhaba
Herkes iyi mi? Aksamüstünden beri yeni dogum haberi var mi? Her kk ya girisimde kim dogurdu diye düsünüyorum :)))

nolsun jasmin bıdık aceleci cikti dedigin gibi.birazda sinirliii hemen aglıyo biraz mama gec gelsin:)))
gazliyizda.suratimizda hala biraz sari ama cok sukur cigerleri iyi gorunuyor suan.bakalım kontrolumuzde de iyi sonuclarla doneriz insallah.

nolsun jasmin bıdık aceleci cikti dedigin gibi.birazda sinirliii hemen aglıyo biraz mama gec gelsin:)))
gazliyizda.suratimizda hala biraz sari ama cok sukur cigerleri iyi gorunuyor suan.bakalım kontrolumuzde de iyi sonuclarla doneriz insallah.

gazlı benim aşkım.oyle cani yaninca cok uuzluyorum.suratimizda hala biraz sari ama cok sukur cigerleri iyi gibi suan.bakalım kontrolumuzde de iyi sonuclarla doneriz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…