ne gussel sevndım cnm senn adına.. bır daha kı kontrolu kac gun sonra cagırdı pekı?
meraba kızlar biz geldik pazartesi sez.oldum çarşamba evimize geldik çok şükür en kısa zamanda resim koyucam çok duramıyorum şu anda inşallah herkes iyidir öptük teyzeleri opuyorumnanaktan
herkese merhabalar annisler kac kkisi dogum yapti simdi diger topiklere bakacagim ben yilbasi telasindaydim evime yerlestim cok sukur yilbasi gecesi 12 kisilik kalabalik bir davet bile verdik evde saolsun annemler ve kayinvalidemler herseyi yapti ben oturdum yorulmadim o yuzden artik evde 23 ocagi bekleyecegim insallah dinlenerek tum annisleri ve bebisleri opuyorum gecmisi okumam mumkun degil
meraba kızlar biz geldik pazartesi sez.oldum çarşamba evimize geldik çok şükür en kısa zamanda resim koyucam çok duramıyorum şu anda inşallah herkes iyidir öptük teyzeleri opuyorumnanaktan
Toplamda 30-31 bebişimiz oldu galiba canım. OO hadi hayırlı olsun yerleşme işlemleri bitmiş,güle güle,keyifle otur yeni evinde.kesin tarih 23 ocak mı senin? Doğum şekli belli mi peki?
selam arkadaslar
jasmin hayirli olsun yeni evin.saglikla mutlulukla oturuun ailecek yeni evinizde:)))
ev hediyende geliyor demek 23unde hadi bakalım:))
Rylai seni de tebrik ederim saglikla buyut bebegini insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?